Keystone logo
Peru State College

Peru State College

Peru State College

Bevezetés

Peru állam története

Peru állam "Campus egy Thousand Oaks," tagja a Nebraska Statewide Arborétum, fészkel a hegyekben történelmi délkeleti Nebraska a Missouri folyón. A Kollégium keverékét kínálja innovatív online és a hagyományos tantermi graduális és posztgraduális programok, beleértve az online diplomás fok az oktatásban és a szervezeti irányítás. Nebraska első főiskola, székhelye 1867 a tanárképző iskolát egy épület és 60 diák, átalakította az elmúlt másfél évszázadban egy state-of-the-art intézmény kínál változatos, sokrétű oktatási programok mintegy 2400 diák. Peru állam már régóta forrásává vezetés, egy felbecsülhetetlen értékű közösségek és vállalkozások, és a forrás megvalósult diplomások ismertek a kiváló oktatás és a szakmai alkalmasság. Az Akadémia során jelentős támogatást az állam Nebraska, több mint $ 50 millió campus felújítása támogatott projektek az elmúlt évtizedben. Miközben mi szolgálja a diákok szerte a világon, Peru állam megtartja különleges elkötelezetten szolgálja a lakók és igényeit a délkeleti Nebraska közösség az oktatás, a kutatás és a közszolgálati műsorok.

Küldetés

Nevelése az egyén a társadalom javára, Peru állam ápolja a kapacitás és a hajlam az élethosszig tartó tanulás elősegítésével független vizsgálat és előmozdítása a tudás értékének és a felfedezés. Innovatív graduális és posztgraduális programok, Nebraska első egyetemi folytatja elkötelezettségét amellett, hogy fontos hozzájárulást jelenthetnek a jövőben a régió és az állam. Vision Peru állam lesz a kollégium választás elősegítése kiválóság és a diákok teljesítménye révén elkötelezettség egy olyan kultúrában, amely elősegíti a nyomozás, a felderítés és innováció.

Értékek

Oktatási elkötelezettség aktív megközelítést a tanítás és a tanulás, hogy úgy véli, a sokszínűség a diákok, és létrehoz egy kultúra tulajdonosi, a befogadás és a vezetés. Ez lehetővé minden tanuló és alkalmazottak csatlakozni személyesen a oktatási tapasztalat, mások és a társadalom létrehozásával lehetőséget a közvetlen részvétel a tanulásban. Foglalkozó oktatók és a tanulók igyekeznek megérteni és tiszteletben tartani több szempontból a keresési megoldásokat, a vizsgálatot és a kutatás. Ez a folyamat elősegíti a felfedezés új ötleteket és jobb gyakorlatok. Ezek a felfedezések, valamint a folyamatos reflexió és a szolgáltatás iránti elkötelezettségét, kultúráját innováció eredményeként progresszív változás társadalom javára.

célok

Peru állam arra törekszik, hogy csepegtetni a diákok:

 • hatékony kommunikációs készség;
 • számítógép és az információs írástudás;
 • önálló kritikai gondolkodás és a szellemi kapacitás változás;
 • készítmény vállalni a társadalmi és civil vezetői szerepek;
 • a képességét, hogy folytassa szellemileg, erkölcsileg, esztétikailag és fizikailag kifizetődő életét.

Tagságok és Akkreditációs

Peru állam által akkreditált Felsőoktatási Bizottság. A Kollégium által akkreditált szervezet, mivel 1915. 2012-ben, Peru State kapott folyamatos akkreditációt a következő 10 évben a Higher Learning Bizottság. A testület megkapta a lehető legjobb értékelés eredményét, és nem követik látogatások vagy adatszolgáltató szükséges, helyezze azt egy elit csoport intézmények a régióban. Peru állam folyamatos akkreditációt a Nemzeti Tanács Akkreditációs tanárképzés. A teljes jogú tagság fenntartását az American Association of főiskolák tanárképzés és az Amerikai Tanács Oktatási. A Kollégium is alapító tagja az Nebraska Tanács tanárképzés. Peru State tagja intézménye Nebraska State College rendszer.

A nemzetközi diákok:

Meg kell felelnie Angol nyelvi követelmények

Bizonyítaniuk az angol nyelvtudás. Meg kell igazolni az angol nyelvtudás az egyik alábbi módokon: a. Test az angol nyelv, mint idegen nyelv (TOEFL) 550 metszet pontszám kevesebb, mint 56 (papír alapú) 79/80 (Internet alapú) 213 metszet pontszám kevesebb, mint 22 (számítógépes) b. English3 - minimális pontszám 72 c. International English Language Test System (IELTS) minimális pontszám 6,5 d. SAT SAT Minimum: Olvasás 440, angol

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

 • Peru

  Peru State College 600 Hoyt St, NE 68421, Peru

 • USA Online

  USA Online, Amerikai Egyesült Államok

  Kérdések