Keystone logo
Pebble Hills University

Pebble Hills University

Pebble Hills University

Bevezetés

Pebble Hills Egyetem

Pebble Hills Egyetem egy valóban nemzetközi és karrier-orientált egyetemi mely internetes alap-, mester- és doktori programok elsősorban felnőttek számára. Tantermi programok is rendelkezésre állnak a mi hálózati partnerek számára világszerte.

Egy igazán International University

Pebble Hills Egyetem egy csapat lelkes szakemberek, akadémikusok és értelmiségiek, akik aprólékos a saját területén, és dolgoztak makacsul, hogy PHU igazán transznacionális egyetemen.

Távoktatás és Global Tantermek

Pebble Hills Egyetem kombinálta a funkciók mind a nyílt, a virtuális és kiképzőtábor létrehozásával sikeres partnerségek tekintélyes oktatási szervezetek Ázsiában és Afrikában, hogy nehézségei vannak kommunikál a központ a kutatás és fejlesztés a fejlett országokban.

Különben is, ez az egyik vezető egyetem a világon, nagyon hasznos program, hogy a diákok és a szakemberek. Az egyetem hisz abban, hogy a minőségi oktatás segítségével legújabb technológia magas oktatási színvonal. Van kiváló csapat tagjait, hogy támogassák a diákok annak érdekében, hogy a legjobb intézmény a világon. Szerte a világon, mi van az oktatási partnerek és a felismerések az egész világon bizonyítja, hogy mi vagyunk a vezető ezen a téren az oktatás.

Tanulási tapasztalat PHU

Akkor lesz tapasztalható különböző módokon a távoktatás a Pebble Hills Egyetem, amely megfelel az igényeinek, például: aszinkron Delivery, szinkron Szállítás, interaktív eLearning technológia audió, Credit Vizsgáló és egyéb e-learning / távoktatási által felajánlott stratégiai partnerek.

globális hálózat

Pebble Hills Egyetem oktatási központok vagy szereket szívében néhány a világ legbefolyásosabb piacok különböző programok:

  • Hong Kong - üzleti, menedzsment, pszichológia, Coaching, Mérnöki programok
  • India - TESOL, TEFL, Oktatási Hivatal, korai nevelés, Pre-előkészítő és alapfokú oktatás
  • UK és a Közel-Keleten - Healthcare Management, International Supply Chain Management és

Phu, akkor képes lesz arra, hogy vizsgálja meg a lehetőséget, hogy megszerezze egy megfizethető, akkreditált és elismert diplomát keresztül PHU alapuló partneri különböző egyetemekkel által akkreditált különböző akkreditációs ügynökségek.

Előzetes tudásszint-felmérés

PHU fogadja kredit transzfer nagyvonalúan és kínálunk rengeteg online kurzusok elsősorban üzleti, menedzsment, pénzügy, Társadalomtudományi Kar, Informatikai és projekt menedzsment. Megfizethetőség is a fő probléma. Az online kurzusok, megfizethető, hogy megbizonyosodjon arról a legtöbb ember is részesültek a szerzés egy oktatás. Mi oda elismerést az élet / szakmai tapasztalat és szakmai továbbképzésen. Ösztöndíj és rugalmas részlet lehetőségek állnak rendelkezésre, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem habozik, hogy tanulmányozza miatt a pénzügyi problémák

.

Globális diákok és öregdiákok

A diplomások dolgoznak kiemelkedő helyi cégek és MNC, mint a HSBC, a Prudential, Holiday Inn, a Sun Life Financial Allied American University, Schlumberger, Pfizer, Hotwire Insurance, SITA KG Group, Manulife Pénzügyi, Philip Life Assurance Public Company Limited, G4S Készpénz megoldás, American University of Beirut., stb

Way Forward

Annak érdekében, hogy kezelni a piaci verseny, dolgozó felnőttek igyekeznek tanulni. Meg kell próbálni a lelkére köt a készségek kiválasztására és karbantartására a cél az életben. Miközben fordít az energiákat a törekvés a tudományos kiválóság, jelentős erőfeszítéseket kell tenni a lelki fejlődés. Mivel a stressz, ez lenne az Ön számára a rendkívül szükséges belső erőt, hogy folytassa a be küldetését. A legjobb tanulmányi módban dolgozó felnőttek lennének távoktatás, amely praktikus, hogy egyensúlyt a munka, a család és a tanulmány.

A globális üzleti bővül, hogy miért van szükség egy globális intézmény radikális kilátások az oktatás felé. Annak köszönhető, hogy az oktatási rendszer, amely valós értékeket, a megszerzett tudás lehet építeni könnyedén és egyéb gyakorlatilag az adott területen.

Helyszínek

  • USA Online

    USA Online, Amerikai Egyesült Államok

    Kérdések