Keystone logo
RCSI & UCD Malaysia Campus

RCSI & UCD Malaysia Campus

RCSI & UCD Malaysia Campus

Bevezetés

RCSI

  • A diplomások az Ír Nemzeti Egyetem orvostudományait kapják. Ezek az oklevelek nemzetközileg elismertek, és a minőség és a kiválóság jegyei
  • A diplomások csatlakoznak egy értékes globális hálózat alumni, amely kiterjeszti minden egészségügyi rendszer minden országban szerte a világon

Világkategóriás oktatás, globális elismerés

Az RCSI-nél

Az RUMC hallgatók egyéni mentorálásban, kis osztályméretekben és modern innovatív oktatási stílusokban részesülnek a tanárok, a hallgatók, az adminisztratív személyzet és a barátok támogató közösségében.

A RUMC központjában két helyen található, közel a Georgetown szívéhez, amely az UNESCO kulturális öröksége. A Penang Hospital Campus öt perces sétával elérhető, 200 férőhelyes előadóművészeti színtér, modern szemináriumtermek, teljesen felszerelt multimédiás központ, videokonferencia létesítmények, kutatólaboratóriumok, egy teljes körű tudományos könyvtár, egy klinikai készséglaboratórium, kávézó és hallgatói tanulmányok, tanulás és társadalmi csomópontok.

A malajziai egyetemen a diákokat arra ösztönzik, hogy mérlegeljék egyetemi és klinikai kötelezettségeiket a RUMC Student Association tagságával. A Diákszövetség számos sporttevékenységet, kultúrát és tanórán kívüli tevékenységet kínál a RUMC hallgatói közösség számára.

Egyetemként a jövőbeli kohorszok folytatják az örökséget az RCSI alatt

A diplomások különböző országokban vezető szerepet töltöttek be Malajziában, Írországban, Ausztráliában, az Egyesült Államokban, Bruneiben, Új-Zélandon, Svájcban és az Egyesült Királyságban.

A végzősök nagy büszkeség forrása, mert ugyanolyan globálisan elismert képesítéseket kapnak, mint az RCSI és az UCD diákjai. Egy gazdag öregdiákos hálózat részévé válnak, évszázados kapcsolatokkal az országokban és egészségügyi rendszerekben szerte a világon.

Ez a hálózat magában foglalja Írország korábbi elnöke, az UCD elnöke, az RCSI vezérigazgatója és az ír orvosi tanács jelenlegi elnöke, valamint Malajzia jelenlegi és első női miniszterelnök-helyettesének, Dato 'Seri Dr Wan Azizah binti Wan Ismail . Az öregdiákos hálózat felbecsülhetetlen értékű útmutatást, támogatást és segítséget nyújt minden diplomásunknak.

Ön olyan státusszal és minősítéssel rendelkezik, amely globális elismerést nyújt Önnek korlátlan karrierlehetőségekkel.

Helyszínek

  • George Town

    4 Jalan Sepoy Lines, 10450 George Town, , George Town

Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések