Keystone logo
Porto Business School

Porto Business School

Porto Business School

Bevezetés

A PORTÓI EGYETEM

Az 1911-ben alapított Portói Egyetem (U.Porto) a legfrissebb nemzetközi rangsorolási rendszerek alapján a 200 legjobb európai egyetem közé tartozik. Portugália egyik legnemzetközibb egyeteme, az U.Porto egy teljesen felszerelt campussal rendelkezik a városba ágyazottan, amely garantálja az optimális tudományos, tudományos, valamint társadalmi és kulturális élményt.

Porto Business School" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/49/49037_portobusinessschool.png" alt="Porto Business School" />

Miért érdemes az alt="Porto Business Schoolt választani

A Financial Times rangsorában 2011 óta folyamatosan jelenlévő alt="Porto Business School az egyik legjobb európai üzleti iskola (62. számú, 2016-ban), és a 30 legjobb üzleti iskola egyike az egyéni és nyílt vezetői oktatás terén. . Egy díjnyertes iskola az elmúlt években az alt="Porto Business School számos nemzetközi elismerést szerzett:

  • AMBA vállalkozói díja (2012, 2014)
  • Az AMBA év MBA hallgatója (2014)
  • John Molson MBA esetverseny (2015, 2011)
  • Idea2ProductCompetition/Univ.Texas-Austin (2010)

alt="A Porto Business School a Portói Egyetem és 36 hazai és nemzetközi vállalat közötti aktív partnerség eredménye, amely lehetővé teszi az iskola számára, hogy egyensúlyt teremtsen az akadémia minősége és szigora, valamint a valós vállalati világ között, fordítva alt=" A Porto Business School egy igazi labor, hogy felfedezze, hogyan lehet a legjobban alkalmazni a csúcsminőségű menedzsment koncepciókat a valós üzleti világban.

alt="A Porto Business School a legnagyobb portugál egyetem, a Porto Egyetem Business Schoolja. Küldetése posztgraduális kurzusok és felsőfokú vezetői képzések oktatása, kiegészítő tevékenységek, állandó részvétellel az alkalmazott kutatás és az üzleti szolgáltatások területén. alt="A Porto Business School egyesíti a korábbi EGP-UP és az ISFEP vezetői képzési projekt készségeit és tapasztalatait, amelyeket a Közgazdaságtudományi Karon belül sikeresen fejlesztettek ki. Alapvető forrásként az alt="Porto Business School oktatói karral rendelkezik, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek oktatási és kutatási területen a Portói Egyetemről (Közgazdasági, Mérnöki, Jogi és Pszichológiai és Neveléstudományi Karok), amelyhez két másik oktatási kategória is hozzáadódik. : tudományos képzettséggel és szilárd üzleti karrierrel rendelkező menedzserek, valamint külföldi, nevezetesen észak-amerikai (közép-Florida, Massachusetts, Miami és New Orleans) és európai (többek között a London Business School és a Business Institute) egyetemek tanárai. hasonló külföldi iskolák, amelyek esetenként 1988 óta léteznek, magas szintű nemzetközivé válást biztosítanak tevékenységében.

Életedet megváltoztató utazásod itt kezdődik.

Porto

A vállalkozók városa Portugália második legnagyobb városa és az ország egyik vezető gazdasági és ipari központja. Erősen kötődik a kereskedelemhez és a szabadságszeretethez – olyannyira, hogy Cidade Invicta (Veretlen város) néven – Porto történelmi központjának varázsáról (1996 óta az UNESCO Világörökség része), de dinamizmusáról is ismert – a 21. századi Porto egy modern és nyüzsgő város, amely soha nem áll meg. Zöldterületei és sportpályái, átfogó tömegközlekedési rendszere, valamint nyüzsgő kultúrája és éjszakai élete szórakoztató és izgalmas várossá teszik a nap 24 órájában. Az elmúlt néhány évben Porto a világ minden tájáról érkező látogatók kikötőjévé is vált. Az igazi kirándulóhely Portót kétszer választotta meg a „Legjobb európai úticélnak” a European Consumers Choice, és a The Guardian 2015-ben a 40 legnépszerűbb úti cél egyikeként tartotta számon. Ami a divatot és a dizájnt illeti, Porto még Párizst is megelőzi a Bloomberg szerint, amely a közelmúltban a várost Európa Hot New Shopping Fővárosává nyilvánította.

Helyszínek

  • Porto

    Avenida Fabril do Norte, 425 Matosinhos Portugal, 4460-312, Porto

Kérdések