Keystone logo
Prince Mohammad Bin Fahd University

Prince Mohammad Bin Fahd University

Prince Mohammad Bin Fahd University

Bevezetés

68056_mecca-66970_640.jpg

Áttekintés

Mint a gyorsan növekvő felsőoktatási intézmény, Prince Mohammad bin Fahd University (PMU) Prince Mohammad bin Fahd University létrehozta a múltját, mivel elindult. Ez az egyetem, amely rendkívül innovatív tanulóközpontú megközelítést kínál az oktatás megszerzésére, lehetőséget kínál a hallgatók számára arra, hogy felfedezzék a valódi tanulási és innovációs utakat, amikor a jövőbeli szerepüket a legerősebb szakemberekként tartják karban.

A PMU a diákoknak a fenntartható táplálkozás igényeire, érdekeire és képességeire összpontosít. A visszajelzést, valamint a hallgatók bemeneteit a PMU-tagok értékelik, akik alaposan értékelik az egyes hallgatók tudásszintjét. Az ilyen lépések egy valódi tanulási rendszer által történő képzés.

Ez az egyetem a kezdete óta üdvözölte a legújabb technológiát. Végrehajtotta őket a tanítási módszertanban és a tantervfejlesztésben. Néhány technológiai fejlesztés minden időkből álló internetkapcsolat, amely megkönnyíti az e-könyvtárakhoz való hozzáférést, az online tananyagot (Blackboard), a Dyned-labs-ot, az online regisztrációt.

Ma a PMU olyan fejlett technológiákkal van felszerelve, mint az intelligens táblák, a TV streaming és a videokonferencia stb., Amelyek előnyösek a diákok számára, hogy regisztráljanak bizonyos kurzusokra, és rendszeres tanácsokat vagy útmutatást használjanak az adott oktatókról az otthonok magánéletében.

A diákok igénybe vehetik a korszerű létesítményeket a PMU-nál. Ezek a létesítmények kizárólag arra szolgálnak, hogy vigyázzanak és felálljanak, miközben elfogadják azokat a globális kihívásokat, amelyeknek szakemberként kell szembenézniük. A PMU-n végzett diplomát követően jobb munkalehetőségek nyílnának, amely exkluzív lehetőségeket kínál.

Mivel az angol nyelv lett a kommunikáció egyetlen médiuma, a PMU ezt a nyelvet az oktatás elsődleges médiumává teszi. A PMU campuson belül több klub és extracurricularis tevékenység a legjobb eszköz a diákjainak kompetenciájának felfrissítésére. A hallgatókat a kommunikáció, a csapatmunka, a kritikus gondolkodás / problémamegoldás, a technológia, a szakmai és a vezetői képességek jól megtervezett létesítményei képezik a fő készségek, amelyeket a PMU a hallgatók általános növekedése szempontjából prioritásként kezel.

A PMU kulcsszerepet játszik abban, hogy a diákok közösségét jobb karrierlehetőséget válasszák a világosabb jövő érdekében. Az elméleti tantervek és gyakorlati értékelésük orientáció és gyakorlati képzés révén felkészülnek arra, hogy otthon érezzék magukat, miközben béreltek. A képzés és a fejlett tudás által kifejlesztett önbizalom felkészíti a tanulókat, hogy eladják magukat a jól kidolgozott és lenyűgöző életrajzukkal.

Számos innovatív tanulási eredményértékelést alkalmaznak a képességfejlesztő eszközök értékelésére, amelyek nyomon követik a hallgatók teljesítményét és általános fejlődését az egyetemi tartózkodásuk során.

A PMU-n végző hallgatók e-portfóliója elérhető az interneten, így a jövőbeni munkáltatók a lehető legjobban felhasználhatják őket a bérbeadáshoz. Az ilyen lépések egyaránt kínálnak fokozatszerzést és ugyanabban a pillanatban a munkatapasztalat elérését a par.

A PMU számos személyes szolgáltatást kínál, többek között pénzügyi segítséget nyújt az érdemes hallgatók számára az egészségügyi és tanácsadási szolgáltatások mellett. Ezek a kezdeményezések a lehető legjobb kényelmet kínálják a légkörben a személyes és szakmai fejlődéshez. A PMU egyaránt elvárja, hogy a beiratkozott hallgatókban az ilyen jellegű szolgáltatások nyújtása során kiemelkedő szerepet vállaljon az oktatásban.

A PMU teljes hitelessége a kezdetektől fogva lehetséges volt az erős munkaerő - adminisztratív csapat, a fejlett tudományos jelenet megteremtésében részt vevő különböző képességek és a támogató személyzet számára, akik segítik a hatóságokat az egyetemigazgatás szisztematikus mozgatórugójának segítésében.

A TIEC (Texas International Education Consortium), a PMU oktatási tanácsadójaként 32 amerikai egyetem legmagasabb szakértője volt a PMU akadémiai felépítésében. Természetesen a PMU most abban a helyzetben van, hogy ígéretet és kiváló oktatást nyújthat a jövőbeli vezetők táplálására a tanulmányi területeken. Ez a jelzés egy olyan globalizált szemléletmódra vonatkozik, amelyet a PMU elfogad.

68057_saudi-arabia-84015_640.jpg

Szaúd-Arábia kultúrája

Az életnek számos olyan aspektusa van, amelyek nagyon különböznek az országtól és a kultúrától. Hisszük, hogy Szaúd-Arábiában az életedhez való alkalmazkodás legfontosabb lépése, hogy megtanuljon néhány szokást és törvényt. Akkor az új környezetben kényelmesebb lesz. Ha megismerkedsz a kulturális különbségekkel, az élet nagyon izgalmas lehet itt.

Íme néhány javasolt "do és don'ts" a saját kényelmét és jólétét.

Kérjük, tegye…

Tartsa szem előtt a kulturális és társadalmi különbségeket. Legyen rugalmas és nyitott a változásra. Értékelni fogja az új élményeket. Fogadja el a csodálatos, ősi ország gazdag és izgalmas történelmével való életvitel kihívását.

 • Az arab nyelv megtanulása és használata.

 • Rugalmasan maradjon és próbáljon alkalmazkodni a helyi szokásokhoz. Például:

 • Öltözködés: a nőknek konzervatív, laza ruhát kell viselniük. Ha jobban érzed magad az Abaya viselésénél, akkor tedd azt.

 • Ramadan: egy iszlám szent hónap, amikor a muzulmánok a napkelte és a naplemente között gyors ütemben figyelnek. Kérjük, tartsa tiszteletben ezt a vallási ünnepet azáltal, hogy a nappali órákban tartózkodik az evésből, a rágógumikból, az ivásból vagy a dohányzásból.

Kérjük, ne ...

 • Próbálja meg a nyugati értékeit a szaúdi társadalomra. Ne várja, hogy az élet ugyanolyan legyen, mint az otthonában.

 • Fényképek az emberek vagy bármely nemzetbiztonsági terület, például repülőterek, katonai létesítmények és finomítók.

A hagyományos arab etikett

A Szaúd-Arábiában és másutt is érvényesülnek a tárgyalási jó modorok és megfontolások mások szokásaival és meggyőződéseivel kapcsolatban. Maguk a Saudisok jó humorúak, kedvesek és informálisak, mivel másokat várnak.

Néhány javaslat

Jegyezze fel és tartsa be a szervezet (munkáltató) nevét és telefonszámát, vagy a házastárs szervezetét (munkáltató). Ismerd meg a gyermekeid iskoláinak helyes nevét, számát és helyét.

Győződjön meg róla, hogy gyermekeinek van egy összetevője, telefonszáma és megbízható szomszéd neve és telefonszáma vészhelyzet esetén. Ez különösen fontos a gyermekek iskolájában található sürgősségi információs fájlhoz.

A feszültség a királyságban akár 110V vagy 220V lehet. Ismerje meg feszültségét, és ennek megfelelően válassza ki a készülékeket. Nézze meg a különböző típusú eszközöket, például a Királyságban többféle videomagnó létezik. Ha számítógépe van, szükség lehet feszültségszabályozóra. Nagyon ajánlott a túlfeszültség-védelem számítógépek és egyéb elektronikus berendezések számára.

Emlékezik

Ön meghívott vendég a Szaúd-Arábiai Királyságban. Nem volt kénytelen idejönni. Ön a helyi törvények hatálya alá tartozik. Elgondolkodtató, hogy a családja megismerje a vonatkozó törvényeket és szokásokat

Helyszínek

 • Dhahran

  617, Al Jawharah, Khobar, Dhahran 34754, , Dhahran

  Programok

  Az intézmény a következőket is kínálja:

  Kérdések