Keystone logo

Prairie View A&M University

A logo

Bevezetés

Mintegy PVAMU

1876-ban alapított Prairie View A & M Egyetem a második legrégebbi nyilvános felsőoktatási intézménye a Texas állam. A kialakult híres gyártó mérnökök, nővérek és nevelők, PVAMU kínál érettségi fok 50 egyetemi szakon, 37 mesterdiplomákig és négy doktori képzési programok révén kilenc főiskolák és iskolák. A tag a Texas A & M University rendszer, az egyetem elkötelezett teljesíti szárazföldi támogatás küldetése kiválóság elérése oktatás, kutatás és szolgáltatás.

Core Values

Hozzáférés és minőség

Prairie View A & M University biztosítja az egyenlő oktatási lehetőséget egyre több ilyennel személyek és rosszul lakosság tartózkodó elsősorban között a gazdaságilag és szociálisan kiiktatott a társadalomban; További, az egyetem nyújt oktatási programok célja, hogy felkészítse az összes diplomát, hogy sikeresen versenyezzen a graduális és szakiskolák, valamint a munkaerő.

Sokféleség

Prairie View A & M University fenntartja elkötelezettségét toborozni, beiratkozik, nevelés, és a végzős hallgatók és alkalmazni, valamint az előzetes oktatók és dolgozók, tekintet nélkül korra, etnikai, nemi, nemzeti származás, szociális-gazdasági háttér, illetve tanulmányi független hátrány; További, az egyetem kínál kihívásokat mind az elméleti tudás, és a szerint elkészített érkező az egyetemen, képesség, de nem főiskolai kész elérését.

vezetés

Prairie View A & M University ösztönözni fogja kezdeményezni, és a programok végrehajtása és szolgáltatások mind ösztönzése és irányítása a diákok, oktatók és a személyzet fejlesztése önbizalmuk, az önfegyelem, és egyéb kellékek az egyre sikeres vezetők a szakma és a közösségük ; További, az egyetem kínál campus-alapú és távoktatási programok, hogy fokozza az életesélyek személyek saját szolgáltatási területein.

Fontosság

Prairie View A & M University fog reagálni, hogy szükség van magasan képzett, technológiailag illetékes diplomások képzett, hogy az Excel a 21. század munkaerő; További, az egyetem az a termék a kutatási és szolgáltatási problémák kezelésére és a problémák megoldása, mint az erőszak, a visszaélés és a; kábítószer- és alkoholfogyasztás; fizikai, mentális és lelki elhanyagolása; környezeti igazságtalanságot; és más szociális disszonancia, amelyek veszélyeztetik az életminőséget a polgárok.

Társadalmi felelősségvállalás

Prairie View A & M University elősegíti aktív részvételt konstruktív társadalmi változásokat önkéntesség, a vezetés és a civil fellépés a részét a kar, a személyzet, és a diákok; További, az egyetem fogja használni csatornák befolyásolására közpolitikai a helyi, állami, nemzeti és nemzetközi szinten.

Küldetés

Prairie View A & M University egy államilag támogatott, állami, átfogó szárazföldi támogatás felsőoktatási intézményben. Az egyetem jelölték a 1984 módosítása Texas alkotmány "intézmény az első osztályban." Ez szentelt kiválóság elérése és jelentősége az oktatás, a kutatás és a szolgáltatás. Arra törekszik, hogy fektessenek be a programot és szolgáltatások kérdések és kihívások érintő különböző etnikai és társadalmi-gazdasági népesség Texas és a tágabb társadalom, beleértve a globális színtéren.

Az egyetem célja, hogy magas színvonalú oktatási tapasztalat a diákok, akik befejezésekor agglegények, mester, és doktori fokozatot, rendelkeznek önellátás és a szakmai kompetenciák. A tapasztalat van itatva az intézmény értékeit, beleértve, de nem kizárólagosan, a hozzáférés és a minőség, az elszámoltathatóság, a sokszínűség, a vezetés, a relevancia és a társadalmi felelősségvállalás.

Helyszínek

  • FM 1098 Rd & University Dr,, 77446, Prairie View

Programok

Kérdések