Keystone logo
Richfield University Az üzleti adminisztráció mestere (MBA) a globális vezetésben
Richfield University

Az üzleti adminisztráció mestere (MBA) a globális vezetésben

Los Angeles, Amerikai Egyesült Államok

Request duration

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Távoktatás, Az egyetemen

Bevezetés

Master of Business Administration (MBA) a globális vezetés

A Richfield Főiskola Master of Business Administration (MBA), opció a globális vezetés a posztgraduális képzési program, amelynek középpontjában a felkészülés a diákok, hogy hozzájáruljon a vezetés és a vezetés az entitások, amelyek aktív jelenlétét a globális üzleti tevékenység. A program szilárd alapot nyújt az üzleti adminisztrációban, amelynek középpontjában a végrehajtó és a globális vezetés tartozik. A program nemcsak a funkcionális üzleti ismeretekre terjed ki, hanem felkészíti a diplomások számára, hogy vezető szerepet vállaljanak a mai összetett világ üzleti és kapcsolatokban.

Állásajánlatok

A program felkészíti a diplomásokat, hogy globális tudatosságuk, állampolgárságuk és felelősségük révén hozzájáruljanak nemzetközi szervezetükhöz és üzleti vállalkozásukhoz, ismerjék el a kulturális sokféleség etikáját és dinamikáját, új információs és kommunikációs technológiák és erőforrások hasznosítását, innovatív és humánus megoldások kifejlesztését és alternatívák. A diplomások megtanulják tiszteletben tartani az emberi méltóságot, a környezetet és a globális béke és az együttműködés értékét.

Felvételi követelmények

1. lezárása, benyújtása és jóváhagyása a jelentkezési lapot és az igazoló dokumentumokat, beleértve a fizetési az előírt díjakat.

2.. A főiskolák vagy magasabb fokú, minimum "C" osztályú pontok átlagosan egy országosan akkreditált oktatási felsőoktatási intézmény az Egyesült Államokban, vagy egy ezzel egyenértékű külföldi intézet. Minden külföldi dokumentumot, beleértve a tanúsítványt és az átiratokat, értékelni és validálni kell a Richfield Főiskola felvételi irodájában. A hitelesített angol nyelvű másolatoknak idegen nyelven kell kísérniük az összes dokumentumot.

3. az angol nyelv ismeretét bizonyítja az alábbi:

a. 70% vagy annál magasabb pontszám a Richfield főiskolai angol nyelvvizsgán (RCEPE), vagy

b. 600 vagy annál nagyobb pontszám az angol mint idegen nyelv (TOEFL) papír alapú tesztelésére, amely 100 vagy annál magasabb pontszámnak felel meg az interneten (iBT), vagy

c. High School Diploma vagy legalább egy (1) év egyetemi oktatás egy intézmény, angol, mint hivatalos oktatási nyelv.

4.. A pályázó által írt célmeghatározás (SOP), amely tudományos céljai körvonalazásával foglalkozik a Richfield Főiskola végzős tanulmánya során. Ezt a dokumentumot a pályázati dokumentumok részeként kell benyújtani.

5.. A felvételhez a GMAT pontszám szükséges. Ezt a pontszámot helyettesítheti a GRE - beleértve a GRE átdolgozott általános tesztet - alternatívaként. A GMAT / GRE pontszámok öt évig érvényesek és a felvételi kérelem benyújtását megelőzően kell megtenni.

Azok a pályázók, akik nem vettek részt a GMAT / GRE vizsga alapján a többi szükséges felvételi okmány és kritérium benyújtásával és jóváhagyásával, feltételesen elfogadják a programot, és a GMAT / GRE teszt eredményeit a jelentkezésüket követő egy éven belül be kell nyújtaniuk és be kell nyújtaniuk. posztgraduális program. Azok a pályázók, akiknek felsőfokú végzettségű GPA-értéke meghaladja a 3,5-es vagy annál magasabb értéket, kérhetik a GMAT követelmény alóli mentesítést. A kérelmezőnek a továbbképzésre való jogosultságának jóváhagyása után a felvételt értesíteni fogják a kérelmezőnek a mentesség jóváhagyásáról.

6. Foglalkoztatási igazoló levél, amely a jelenlegi vagy az előzetes munkavégzést ellenőrzi vezetői vagy vezetői pozícióban.

7. Két ajánlott levél azoktól az egyénektől, akik ismerik az alkalmazás képességeit és képesítését a posztgraduális tanulmányok és kutatás folytatásához.

Az Iskoláról

Kérdések