Keystone logo
Roberto Miranda Educação Corporativa

Roberto Miranda Educação Corporativa

Roberto Miranda Educação Corporativa

Bevezetés

bejegyzés

az Iskola

Épül egy alapítvány több mint 40 éves tanácsadói tevékenység, a Doktori Iskola Roberto Miranda Corporate Education volt a DNS által kialakított fogyasztói kereslet tényleges eredményeket magatartással, a technikai képességek és tehetség a csapatok.

Míg a hagyományos iskolák fizettek a bizonyítványok, Roberto Miranda beperelték a tartalmat, amelyek képesek elősegíteni jelentős változások számos különböző globális vállalatok.

Ez a mozgás, az évek során, kiforrt egy olyan iskola, a hatékony tanulási rendszerek képesek valódi változás az élet és a siker a diákok és a vállalatok, ahol dolgoznak.

tovább

Oktatási rendszerek

diák

előkészítés modulok

Annak érdekében, hogy a tartalmát a kínált programok csak kérdésekkel foglalkozik, és haladó téma, a School kínál előkészítő modulok lépését kulcsfontosságú tudományokban, így van egy előzetes kiegyenlítése a tudás a diákok körében az osztályban.

Az előkészítő modul lehet szüntetni, akik bizonyítani a minimális tudásszintet belépéshez szükséges minden fegyelem a teszteket az interneten vagy személyesen.

Pre-Works

Egyes osztályok előtt szükséges a munkák befejezése, amelyek segítenek, hogy összehangolja a kérdésekkel kell foglalkozni, kihasználva a tanulási folyamatot.

FIT - Bevezetés a tanulás Sheet

Minden osztályban van egy bevezetés a tanulás eredménye, hogy rendelkezésre áll a virtuális környezetben, és letölthető közvetlenül a IPAD diákok.

A chip, más néven a bevezetés a téma formája, célja, hogy utasítsa diákok milyen kérdésekkel kell foglalkozni az osztályban (bemenet), ami ajánlott bibliográfia, amely a célja az iskola, hogy tanítsa ezt a kérdést, és milyen elvárja, hogy a tanuló az óra után (kimenetek).

Tanulási Sedimentation gyakorlat

Annak érdekében, hogy mit kapott a helyiségben ülepedett hatékony tanulás, tanárok előkészítése egyedi gyakorlatot az MBA iskola bevonásával a kutatási, a fejlesztési egy üzleti tervet.

A vezető csoport - Advanced Study Group

A vezető csoport a csoport a fejlett tanulmányok Roberto Miranda Corporate Education. tanított modulok kizárólag az idegen nyelven folyó ügyek a világpiacon.

Ez a csoport mindenki számára hozzáférhető a diákok és a munka mellett mentori nemzetközi tanárok.

Videók, audio podcastok és egyéb tevékenységek rendelkezésre a helyszínen az alapja a kerekasztalok csoportok által kialakított diákok érdekel, hogy túl.

Menthoring

A hallgatók rendelkezésére áll, mentorok, akik útmutatást nyújtanak az üzleti élet és a karrier. Találkozók egyeztetés alapján és kizárólagos figyelmet a siker.

Helyszínek

  • São Paulo

    Avenida Paulista 1009, 21° andar Bela Vista, 04011-031, São Paulo

Kérdések