Keystone logo
Rotterdam School of Management | Erasmus University

Rotterdam School of Management | Erasmus University

Rotterdam School of Management | Erasmus University

Bevezetés

Az elmúlt 40 évben a Rotterdam School of Management-ben az Erasmus Egyetem Európa egyik vezető üzleti iskolájának hírnevét erősítette meg.

Hosszú ideig a „globális” lett az üzleti oktatás fontos leírója, az RSM diákjai, oktatói és munkatársai már tükrözik a globalizálódó világ sokszínűségét.

Csakúgy, mint a fogadó ország, a világ egyik legismertebb nemzetközi kereskedelmi országa, az RSM tovább bővítette és nemzetközivé tette, megerősítve Európa egyik nemzetközi és innovatív üzleti iskolájának státuszát.

Az RSM jellegzetes szellemi kultúrát kínál. Hisszük, hogy a vezetést egy szellemi és gyakorlati kihívás kombinációjával lehet tanítani. Hisszük, hogy a különböző csapatokban tapasztalt nehézségek a kreatív új megközelítéseket segítik az üzleti életben. A multinacionális vállalatokkal kölcsönös, támogató kapcsolatot élvezünk. És ösztönözzük a rugalmas, széles és néha ikonikus rugalmasságot az üzleti gyakorlat és a kutatás területén.

Ez a megkülönböztetett megközelítés segített az RSM-nek a legmagasabb rangú programok portfóliójának létrehozásában, valamint a világ egyik legnagyobb és legtermékenyebb vezetői karjában.

RSM megközelítés

Az RSM-ben a vezetés fejlesztése a szellemi és személyes potenciál megvalósításáról szól. Itt intellektuálisan megkérdőjelezik a legmagasabb szintű tudományos tartalmak és a legmélyebb üzleti gondolkodók irányítása alatt: olyan karok, akik évek tapasztalataira dolgoznak a szervezetek számára, valamint a saját kutatásukból származó betekintést. Ön kihívást jelent számunkra: tények megkérdőjelezése, ahogy azok bemutatásra kerülnek, és kritikusan értékelik a feltételezéseket. És kihívást jelent magára: szembe kell néznie a korlátaival, elmozdíthatod a múlt határait, felfedezheted, mi valóban a magad és mások viselkedése.

Szükség van fellépésre olyan készségek fejlesztése, amelyekkel a vezető ötletek kiemelkedő eredményeket hozhatnak az üzleti életben. Minden program lehetővé teszi a diákok számára, hogy valós vagy szimulált üzleti környezetben, a vállalati munkatársaktól és a szakmai tanácsadási projektektől, a nemzetközi utazásoktól, valamint a klubokban és a hallgató által vezetett konferenciákon való részvételre reagáljanak.

Az RSM-en a sokféleséget nemcsak értékelik, hanem ösztönzi és fejleszti. Egyedülállóan nyitott és együttműködő környezetben megtalálhatja az új gondolkodásmódot, az ötleteket kihívó inspirációt és végső soron azt a lehetőséget, hogy saját üzleti potenciálját fejlessze.

Statisztika

Tények és számok

Európa egyik legnagyobb nemzetközi üzleti iskolájaként az RSM a jövőbeni és jelenlegi vezetők széles körű nemzetközi közönségét éri el programjainak, szolgáltatásainak és tudományos tevékenységeinek portfólióján keresztül.

A munkatársak és oktatók intézményi küldetésünknek megfelelően folyamatosan új innovációkat hoznak mind az üzleti oktatás, mind a tudásteremtés területén:

Az RSM-nél büszkén állíthatjuk:

 • Több mint 40 éves üzleti és menedzsment oktatási tapasztalat.
 • Európa 3 legjobb kutatóintézetének egyike.
 • Egyenletes rangsor Európa legkiválóbb üzleti iskolái között.
 • A Quadruple Crown akkreditációval rendelkező iskolák 1%-a között van világszerte.
 • Évente több mint 1200 vezető képzése.
 • 7500 alap- és posztgraduális hallgató.
 • 40 000+ öregdiák aktív világszerte.
 • A világ egyik legnagyobb és legtöbbet idézett üzleti iskola oktatója: 250 vezető kutató és 100 PhD hallgató.
 • 30 kutatóközpont és kezdeményezés.
 • 100+ partneriskola.

  Felvételi feltételek a programra

  Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

  Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

  Helyszínek

  • Rotterdam

   Burgemeester Oudlaan 50 3062 PA , , Rotterdam

  Kérdések