We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Rushford Business School

Rushford Business School

Rushford Business School

Bevezetés

136117_RUSHFORD0-logo.png

Rushford Business School EduQua-tanúsítvánnyal rendelkező Business School Luzernben, Svájcban. Az iskola felsőfokú üzleti és menedzsment szakokat kínál. Iskolánk egyedülálló abban, hogy számos MBA-programot kínál kulcsfontosságú műszaki szakterületekkel. 100%-ban online programjaink kiválóan alkalmasak a világ minden tájáról érkező hallgatók számára, akik megfizethető tandíj mellett szeretnének magas színvonalú oktatást kapni egy premier European Business School-tól. Hálózatainkat, tudásunkat, tapasztalatainkat és földrajzi kiterjedését diákjaink javára fordítjuk.

Küldetésünk

Kutatásközpontú intézményként innovatív és nemzetközileg elismert üzleti programokat folytatunk, amelyek pozitív hatással vannak az üzleti növekedésre és a társadalmi fejlődésre.

Továbbra is hasznosítjuk az üzleti magatartást és a kutatást az alábbiak révén:

 • Vezető akadémiai és cserepartnerek nemzetközi hálózatának fejlesztése és bővítése globális kutatási és oktatási környezet biztosítása érdekében.
 • Iparspecifikus üzleti készségek fejlesztése kulcsfontosságú véleményformálók bevonásával.
 • Vezetők fejlesztése a társadalmi felelősségvállalás vállalására és az egyedi szellemi és személyes kihívásokkal való szembenézésre.
 • Interkulturális kompetenciával és kritikus gondolkodással rendelkező érett és önellátó személyiségek kialakítása.

A látomásunk

Célunk, hogy Európa legjobb üzleti iskolái között legyünk, és nemzetközileg is elismertek legyünk olyan innovatív üzleti programokért, amelyek segítik a vállalkozásokat és intézményeket a kedvező növekedési íven maradni. Kutatásunk virágzó hatással lesz az üzleti gyakorlatra, a vezetésre és a tudományos irodalomra. Olyan vezetőket fejlesztünk ki globálisan, akik kihasználják lehetőségeiket a vállalkozásokkal és a társadalommal való együttműködésben, hogy értékes, építő és etikus változást érjenek el.

Az értékeink

 • A következő értékek vezérelnek bennünket küldetésünk és jövőképünk teljesítése során:
  • Akadémiai kiválóság, speciális készségek és kutatási fókusz.
  • Gondolatvezetés és innováció.
  • Kritikus gondolkodás, igazságosság és tisztesség.
  • Etika, társadalmi felelősségvállalás, jótékonyság, elszámoltathatóság, felelősség és átláthatóság.
 • A végtelenségig tartó megközelítésünk a minőséggel és a szolgáltatással kapcsolatos elvárások túlteljesítése minden tevékenységünk során. Minden tevékenységünk középpontjában diákjaink karrierjének alakítása áll. Ennek eléréséhez minden lehetséges eszközt fel kell tárni a mentorálástól a prezentációig és az érintett iparág előtti referenciáig.
 • Minden diákunkat nagyra értékeljük, és befektetünk személyes és szakmai növekedésükbe és fejlődésükbe, valamint segítjük karrierjükben az alapvető szükségletektől az önmegvalósításig.
 • Diákjainkkal körültekintően tervezünk, figyelemmel kísérjük az iparág legfontosabb változásait, és megtesszük a megfelelő intézkedéseket, amelyek időben felkészítik őket a jövő kihívásaira.

Online tanítási megközelítés

Az általunk alkalmazott tanítási megközelítés célja, hogy azonosítsa az egyes egyének speciális képzési igényeit és karrierlehetőségeit. Ezen megértés alapján a leghatékonyabb személyre szabott mentorálási megoldás kerül bevezetésre, hogy az egyén a legtöbbet hozza ki a képzési programból.

Szilárdan hiszünk abban az elképzelésben, hogy minden egyénnek megvannak a maga erősségei, és ezeket a megfelelő tanulási platformon és megközelítésen keresztül ki lehet használni. A rushfordi hallgatók teljesen tisztában vannak azzal, hogy az önismeret ugyanolyan fontos, mint az akadémiai tudás.

A Rushfordnál az internetes technológiákat használjuk, hogy maximalizáljuk a tanulási hatékonyságot egy modern környezetben, ugyanakkor biztosítjuk a hallgatóknak mindazt a tudást, amelyre szükségük van a sikerhez.

A Rushford számos magasan képzett szakembert alkalmaz az iparágból mentorként a hallgatók számára, hogy valódi iparági perspektívákat biztosítson számukra. Ez segít törekvő szakembereinknek, hogy interfészt találjanak magával az iparággal. A mentorálás sok tanácsot ad a képzéssel és a karriertervezéssel kapcsolatban.

Hiszünk abban, hogy diákjainkat a valós élethelyzetekre készítjük fel első kézből szerzett tapasztalatokon keresztül, ha hatékony online képzési platformjainkon keresztül valósítjuk meg a gyakorlatokat.

Akkreditációink

138943_EduQua_LogoPhone.png

EduQua minősített svájci intézmény

Rushford Business School az EduQua, a továbbképző intézmények svájci minőségi védjegye tanúsítja. Az EduQua a Svájci Államszövetség kormánya által elismert és támogatott akkreditációs testület.

Az EduQua az első minőségi tanúsítvány állami és magán oktatási intézmények számára Svájcban, és a következő szervezetek ismerik el, támogatják és hagyják jóvá:

• Svájci szövetségi kormány
• A kantoni oktatási miniszterek svájci konferenciája (EDK)
• Gazdasági Államtitkárság (SECO)
• Svájci Szakmai Képzési Osztály (SBBK)
• Svájci Foglalkoztatási Minisztériumok Szövetsége (VSAA)
• Svájci Felnőtt Tanulási Szövetség (SVEB)

138941_ACBSP_ColorPhone.png

Üzleti iskolák és programok akkreditációs tanácsa

Rushford Business School tagja az „Üzleti Iskolák és Programok Akkreditációs Tanácsának (ACBSP)

Az ACBSP az egyetlen globális akkreditáló testület, amely 1988 óta akkreditálja az üzleti programokat társult, érettségi és posztgraduális szinten világszerte. Rushford Business School egy több mint 60 országra kiterjedő tagság tagja. Az ACBSP tagjai saját szakterületük legjobb oktatói közé tartoznak, akik érdeklődnek az innovatív tanítási módszerek elsajátítása, az üzleti oktatási programok megvalósításának javítása és a diákjaik számára való értékteremtés iránt.

189796_qs-star-rating_la-voz_logo-03-web.jpeg

Rushford 5 csillagos értékelést kapott a tanításért és az online tanulásért; 4 csillagos összbesorolással a neves QS Star Rating System rendszeren keresztül. A négycsillagos általános QS csillagos minősítés bizonyítja az intézet minőségét és hírnevét, és rangos elismerést jelent.

172483_166809_IACBE_logo_Educational_2color_Horiz-768x235.png

Rushford Business School tagja az „International Accreditation Council for Business Education (IACBE)”-nek. Az IACBE olyan üzleti programokat akkreditál, amelyek egyetemi, bachelor-, mester- és doktori fokozatot adnak a felsőoktatási intézményekben világszerte. Az IACBE akkreditációs felülvizsgálata általában minden szállítási módot, egyetemet, helyszínt és oktatási helyszínt, valamint minden üzleti programot tartalmaz, függetlenül a végzettségtől.

179310_prme_un_500.jpeg

Szervezetként büszkék vagyunk rá, hogy részesei lehetünk a Felelős Menedzsment Oktatási Alapelvei (PRME) kezdeményezésnek. A PRME egy globális kezdeményezés, amelyet 2007-ben indított el az Egyesült Nemzetek Globális Megállapodása azzal a céllal, hogy világszerte ösztönözze az üzleti iskolákat és egyetemeket, hogy integrálják a fenntarthatóságot a tantervekbe és a kutatásba.

189889_aacsb-business-education-alliance-member.png

Büszkék vagyunk arra, hogy az Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) tagjai lehetünk. Az AACSB egy 1916-ban alapított globális akkreditációs szervezet, amely támogatja, előmozdítja és előmozdítja a minőségi oktatást, tanulást és kutatást az üzleti iskolákban. Az AACSB-hez való csatlakozással tanúbizonyságot teszünk a kiválóság iránti elkötelezettségünkről azáltal, hogy a legmagasabb minőségi szabványokat betartjuk akadémiai tevékenységünk minden területén. Tagságunk lehetővé teszi számunkra, hogy részesei lehessünk annak a több mint 800 üzleti iskolából álló hálózatnak világszerte, amelyek megosztják egymással a bevált gyakorlatokat az üzleti és menedzsmentoktatás fejlesztéséhez.

189890_BGA_Member_logo-1-300x300.png

Rushford Business School a Business Graduates Association (BGA) büszke tagja. A Business Graduate Association része az AMBA-nak, amely egy nemzetközi tagság és minőségbiztosítási testület a világ vezető és nagy potenciállal rendelkező üzleti iskolái számára, amelyek osztoznak a pozitív hatások, a felelős vezetési gyakorlatok és az egész életen át tartó tanulás iránt.

Statisztika

Világszerte több mint 80 ország diákjaival és több mint 5000 öregdiákjával, növekvő globális közösségünk a rushfordi hallgatók kiváló oktatásának és készségfejlesztésének bizonyítéka.

  Campus jellemzői

  Rushford Business School

  A Rushford Campus Luzern városközpontjának szívében található. Ez a hely közvetlenül a tömegközlekedés mellett található a legjobb összeköttetés és kényelem érdekében. A Luzerni-tó mindössze 6 perces buszútra található az egyetemtől.

  A létesítmény bőséges tantermeket és előadótermeket kínál táblákkal és projektorokkal; Könyvtár; egy kávézó és rekreációs területek a diákok számára a pihenésre és a társasági életre.

   Tanulói beszámolók

   Helyszínek

   • Geneva

    James lind Institute Rue de la Cité 1, 1204 Genève, Switzerland, 1204, Geneva

    • Lucerne

     Maihofstrasse 76, 6006, Lucerne

     • Geneva

      Rue de la Cité,1, 1204, Geneva

      • Valencia

       Carrer de les Barques, 2, 46002, Valencia

       • Valencia

        Carrer de les Barques, 2, 46002, Valencia

        Kérdések