Keystone logo
S. P. Jain Institute of Management and Research (SPJIMR)

S. P. Jain Institute of Management and Research (SPJIMR)

S. P. Jain Institute of Management and Research (SPJIMR)

Bevezetés

Filozófiánk

Cégfilozófiánk alapelvei

A Filozófiai pillér, amelyre nyugszik az építmény a SPJIMR oktatási pedagógiai és fejlesztés

Befolyásoló gyakorlat Előmozdítása értékalapú növekedést Befolyásoló gyakorlat

A kezdeményezések és innovációk SPJIMR céljuk, hogy befolyásolják ipari gyakorlatokat és ezért résztvevője újra alakításában a nemzet. A tanulási felszívott egy rugalmas és sokoldalú tanterv fejleszti a diákok, nem csak a kapacitás elemzése és az ítélet, hanem veleszületett képessége, hogy kapcsolódnak a társadalmi problémákat, majd támaszkodni a saját források megértés és a cselekvés.

Előmozdítása értékalapú növekedést

SPJIMR propounds ami az egyénnek kell építeni a megfelelő keverék között érintik a saját jóléti és szociális jó. Így az intézet ösztönzi fejlesztése a kooperatív szemléletre, amely elismeri a megosztás és a kölcsönös tisztelet. Ezt hangsúlyozza a tantervben a gyakorlati tapasztalati tanulás, valamint a példamutatás.

A másik elveket, amelyek iránymutatást mi dolgozó vannak-

Társadalmi jelentőségét és a társadalom - SPJIMR kívánja építeni belül irányítási tantervében stratégiák innovatív üzleti gyakorlat és társadalmi értéket integrálása révén a vállalati társadalmi felelősségvállalás program. Együttműködés és csoportmunka - Az advent a globalizáció hozta maga után fokozott együttműködést a fokozott társadalmi, gazdasági és környezeti haszon. Keresztül a közös erőfeszítésnek, lehetséges, hogy optimalizálják a korlátozott erőforrások, ami több esetben és megfelelő üzleti gyakorlat. SPJIMR erőteljesen szorgalmazza az együttműködési erőfeszítések eléréséhez a normálisnál magasabb hozamot a beruházásokból. Hálózatépítés - A Management Institute, SPJIMR ösztönzi a működését egy nagyobb társadalmi és kulturális környezet a hangsúlyt a kritikus gazdasági-társadalmi folyamatok, amelyek alakításában a mai üzleti világban. SPJIMR igyekszik ötvözni ezeket a különféle felfogások és igényeit annak érdekében, hogy létrehoz egy több szempontból fontos gazdálkodási oktatás számára Indiában. Ebben a tekintetben, SPJIMR megpróbálja kell tekinteni, mint egy nagy divatdiktátor gazdálkodási oktatás ma.

Abban a hitben, hogy az egy része egy nagyobb erőfeszítés, SPJIMR ösztönzi tanulás imbibing re

A legjobb és legújabb globális üzleti gyakorlat Globálisan elismert intézetek a világ minden tájáról Az erőfeszítések indiai üzleti való törekvés a növekedés, a termelékenység és a minőség Ideológiák tehetséges egyének, akik ökológiailag tudatos Nyugat-hatékonyság és Kelet-ethosz Leadership Development Program

SPJIMR úgy felépíteni hidak a jövőbe szinergikus erőfeszítést valamint az iparág számára, akire úgy érzi, elszámoltatható és megválaszolható, és kinek szolgál egy mély elkötelezettség.

Mission Statement

Küldetésünk, hogy befolyásolják gyakorlatokat és ösztönzik értékalapú növekedést. Diákjaink felismerni, megérteni, és tartsa fenn a társadalmi jelentősége üzleti döntéseket, beleértve az ellátatlan társadalmi rétegek.

Mi fenntartása ezt a küldetést, mert felismertük, mi iker szerepek - mint felelős tagja Bharatiya Vidya Bhavan és a reagáló tagja az indiai társadalom egésze - és nézd meg magunkat egy szélesebb kontextusban, mint a "Túl a MBA" intézmény.

Mi lesz küldetésünk keresztül: (a) a tanuló-központú pedagógiai, hogy hangsúlyozni fogja, attitűdök, beleértve a spiritualitás és a készségek, mint a tudás; (b) kiteszik a diákokat, hogy értékalapú növekedést a rosszul részein közösségeinkben; (c) szintézise - a mi szellemi hozzájárulás és a tananyag - a verseny-jellegű nyugati hatékonyság és az együttműködés-központú kelet-szellemiség; és (d) a szellemi hozzájárulás befolyásolására irányuló gyakorlatot.

A mi diákok, tisztában vagyunk a hajlam és a hajlandóság cselekvő először. Azt is hangsúlyozni érzékenységét a társadalmi lábnyomát üzleti tevékenységek és a szerepe a spiritualitás kiegyensúlyozott megközelítést döntéshozatalban.

A mi oktatók, tisztában vagyunk elkötelezettség kimagasló tanuló-központú pedagógiai kihasználva a személyes, lakossági jellegét a programokat. Azt is kötelezi őket, hogy hozzon létre és az ismeretek terjesztése befolyásolására irányuló gyakorlatot.

Mint közösség, mi megvalósítjuk ezeket a célkitűzéseket a tisztesség, az ön- elszámoltathatóság, a hivatás gyakorlására, és a kemény munka. Nagyra értékeljük működési szabadságot és fenntartani a vállalkozói, agilis, rugalmas és együttműködésen alapuló kultúra.

Áttekintés

SPJIMR egyedülálló lehetőséget kínál, hogy tanulmányozza az üzleti, ahol a jövőben a globális üzleti szívében, India, középpontjában a pénzügyi tőke a gazdaságban, a nagyon hely, ahol a beruházások egyre növekszik, ahol a kereslet növekszik és ahol a vállalkozások Folynak A gyorsabb növekedés, a diákok tanulmányi üzleti és megtanulják a piacról.

SPJIMR talán a legjobb található intézmény szívében Mumbai város, a pénzügyi központja Indiában szoros kapcsolatot az ipar. Ez tükröződik a kész elfogadod a diplomások az iparban és fordítja a mi kiváló elhelyezés teljesítményét.

Továbbá, SPJIMR két évben PGDM programot kínál a lehetőséget, hogy szakemberek részeként a teljes szállítás a képzéstől a projektek, szakmai, vendég előadások és az ipar által támogatott képzések.

Lehetőséget, hogy tanulmányozza utolsó félévben az első amerikai B-iskolák

A nagy értékű lehetőséget, hogy a program a nemzetközi diákok tény, hogy tudnak menni, és vizsgáljuk meg végső félévben minden a legnépszerűbb nemzetközi iskolák őszén. Például a résztvevők lehet menni, és nem egy teljes szemesztert egy iskolában, mint a Samuel Curtis Johnson Graduate School of Management, Cornell University, USA, Krannert School of Management, Purdue University, USA, Eli Broad Üzleti Főiskola, Michigan State University, USA , University of Maryland, USA és Schulich School of Business, York University, Kanada.

A diákok készek egy utolsó félévben nemzetközileg miután azok

Tanulmányozta a valóság egy feltörekvő gazdaságban Elvégezte az összes alapvető tanfolyamok az első évben Elvégezte a társadalmi gyakorlat során a nyarak Kész a szakmai kurzusok a harmadik félévben

Állásajánlatok a leggyakoribb globális cégek

Hallgatókat a mély ismerete és az expozíció India megtalálja a számára izgalmas szerepeket globális vállalatokkal, amelyek szeretnének építeni a Indiát lehetőséget.

Felvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Helyszínek

 • Mumbai

  S.P.Jain Institute of Management & Research Munshi Nagar, Dadabhai Road Andheri West, 400 058, Mumbai

  Programok

   Az intézmény a következőket is kínálja:

   Kérdések