We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Saarland University, European Institute for Advanced Behavioural Management (EIABM)

Saarland University, European Institute for Advanced Behavioural Management (EIABM)

Saarland University, European Institute for Advanced Behavioural Management (EIABM)

Bevezetés

A modern kutatás egyetem található SaarbrückenA fővárosban a német állam az SaarlandÉs Homburg. Úgy alakult 1948-ban Homburg az együttműködés Franciaország és szerveződik nyolc kara, hogy fedezze az összes jelentős tudományterület. Nemzetközisége óta meghatározó jellemzője Saarland Egyetem azóta az egyetem jött létre.

Az egyetem található Európa egy része, amely meghatározza magát a közös határok között Németország, Franciaország, Luxemburg és Belgium. Ez a régió az alapja a szoros nemzetközi kapcsolatokat, hogy az egyetem élvez. Saarland Egyetem elkötelezett támogatásához és nemzetközi tevékenységét egyetemi oktatás, a kutatás és az adminisztráció. Az egyetem lehetőséget biztosít a diákoknak, oktatási és kutatási személyzet időt külföldön dolgozó, és meleg fogadtatást kínál, a nemzetközi diákok, tudósok és kutatók a világ minden tájáról.

A Europa-Institut az egyik nagyon kevés társadalmi-gazdasági kutatási központok hogy elsősorban az európai integráció. Európai jog és MBA European Management program egyedülálló lehetőséget összpontosítani feltörekvő táguló és integráltabb Európa.

Az MBA program koordinálja és működteti a Közgazdasági Részlegéből Saarland Egyetem's Europa-Institut. A program lehet tanulmányozni akár részmunkaidőben vagy teljes munkaidőben. A kurzusok tanítják az egyetemi oktatók vagy nemzetközi vendég professzorok. A tartomány tanfolyamkínálatban nagyon tág, és magában foglalja előadások olyan területeket foglal magában, mint "International Management", az "Európai Gazdasági" vagy "európai törvény" és témák nagyobb aktualitása, mint például a "Vállalati fenntarthatósági és társadalmi felelősség" vagy "Marketing és Management a feltörekvő országokban ".

Látomás Az emberek, a piacok és erkölcsi!

Kezelése sikeresen (a) Európa az elképzelések a diplomások, akik érkeznek a világ minden tájáról. A mi MBA program mi így biztosítja a lehetőséget, hogy tanuljanak, többek között, hogyan kell kezelni a különböző megmaradt nemzeti különbségek az egyesült Európában, és sajátos kulturális különbségeket. "Kezelése az (in) Európa" jelenti egyrészt a működési és stratégiai tevékenységeket szükséges dolgozó cégek Európában. Másrészt arra a kihívásra a vállalatok Európán kívül, hogy az üzleti Európában.

Mindezek alapján a folyamatban lévő európai integráció: mind a lehetőséget, és kihívást jelent a vezetők: a lehetőséget, hogy felfedezzék a sokszínűség a tagállamoknak és lenyűgözte az ország-specifikus tulajdonságok; A kihívás az, hogy ezeket a különbségeket sikeresen hátterében vállalkozói célok. Az MBA program "European Management" ezért meggyőződése, hogy a modern kialakulását működtetők ne csak átadják a szakmai tudást, hanem a kulturális sokszínűség mint keret követelmény. Az emberek mindig kell tekinteni, mint a tervező minden fajta kereskedelmi kapcsolatban. Ezért a mi program középpontjában három szempontot ember, a piacok és az erkölcsi: - Az emberek, mert a vezetés foglalkozik az emberek, azok igényeinek és kultúrák. Különben is, az emberek az alkalmazottak és az ügyfelek.

  • Piacok, mert a vezetés foglalkozik piacokon. A végén, a piac dönt siker vagy kudarc.
  • Erkölcsi, mert a vezetés is foglalkozik a felelősség irányában egyaránt környezet és az alkalmazottak.

A végén a diplomások vannak készülve "kezelése az (in) Európában".

Helyszínek

  • Saarbrücken

    Saarland University EIABM / Europa-Institut; Campus, Building A5 4 1st floor, room 1.07, 66123, Saarbrücken

    Kérdések