Keystone logo
Saint Mary's College of California School of Economics and Business Administration

Saint Mary's College of California School of Economics and Business Administration

Saint Mary's College of California School of Economics and Business Administration

Bevezetés

A School of Economics és a Business Administration felkészíti a tanulókat a kihívást jelentő és érdekes karriert, összefüggésben a bírság bölcsészettudományi oktatás. Összhangban a kollégium és a katolikus Lasallian keresztény testvér öröksége, az integritás és etikai tudat van a hangsúly. &nbsp A School of Economics és a Business Administration kínál kiváló egyetemi diplomát nyújtó tanulmányi programok, mint például a Bachelor of Science in Accounting, a Bachelor of Science in Business Administration, és a kiválasztott főiskolai vagy Bachelor of Science in Economics. &nbsp A programok a diákokat felkészítsék kihívást jelentő és érdekes karriert, összefüggésben a bírság bölcsészettudományi oktatás biztosítása valamennyi diák a Saint Mary's. Elengedhetetlen a szakmai és a liberális oktatási erős interperszonális képességek, beleértve a szóbeli és írásbeli kommunikáció, a bizalom és képes kezelni mind a technikai és emberi dimenzióit szervezeti élet. Összhangban a kollégium és a katolikus Lasallian keresztény testvér öröksége, az integritás és etikai tudat van a hangsúly. &nbsp Graduate Business, a minisztérium a School of Economics és a Business Administration a Saint Mary's College nyújt a különböző részmunkaidős programok gyökerező intellektuális érdeklődés és alkalmazásának elméleti koncepciók. Graduate Business 1975-ben alakult azzal a felavatására az Executive MBA program. 1984-ben, a Professional MBA Program került bevezetésre, és 2004-ben Gradate Business elindította a MS A pénzügyi elemzés és Investment Management (MS-FAIM) program. &nbsp Sok diák már dolgozó szakemberek számára. Saint Mary's biztosítja a békés, festői és biztonságos menedéket a munkahelyen rutin, amely lehetővé teszi, hogy teljes mértékben összpontosítani a törekvés tudományos és szakmai célokat. Az átlagos osztálylétszám 20, a magas szintű tanulói és oktatói interakció, és mi foglalkoztat kombinációja szeminárium és esettanulmány formátumokat.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Felvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Helyszínek

  • Moraga

    Saint Mary's College of California School of Economics and Business Administration 1928 Saint Mary's Road PO Box 4240,

    Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések