Keystone logo
© Carrianna Field
Sanroman Consultoria y Formacíon

Sanroman Consultoria y Formacíon

Sanroman Consultoria y Formacíon

Bevezetés

Képzés SANROMAN tartott 25 éves, hogy érték az egyének és a szervezetek a képzés. Mi biztosítjuk a globális megoldásokat a kihívások ügyfeleink szolgáltatások révén, amelyek elkötelezettek az innováció és a minőség.

Két jellemző határozza meg számunkra, mint szakértők képzése: A nevelési modell és az üzleti modell, nagyon koncentrált a vevői igényeket.

Biztosítjuk osztályban tanulmányokat, kevert vagy blended learning és az e-learning segítségével webes szemináriumok, virtuális campus, mobil tanulás és a virtuális osztályok. A több mint 600 képzési programok, 25.000 diák évente átesnek a virtuális és fizikai osztálytermek, elterjedt az egész országban, és Latin-Amerikában. Mintegy 20% -a fiatalok, hogy mi vagyunk a munkaerőpiacra való belépés köszönhetően oktatási modell és a munka a mi Foglalkoztatási Szolgálat.

Azt is kialakulhat tanácsadási szolgáltatásokat állami és a magánszektorban, és specializálódott számos területen, amelyek közül az oktatás és a foglalkoztatás, a szociális kutatás, szervezeti fejlesztés, az új technológiák, információs rendszerek, illetve rendszerek minőségmenedzsment és a környezetvédelem .

Ebben SANROMAN elkötelezettek vagyunk a foglalkoztathatóság javítása, a készségek és a foglalkoztathatóság álláskeresők, különösen a fiatalok, akik nehezen férnek az első munkahely. Így 2012 áprilisában, egy olyan környezetben, a gazdasági recesszió és a munkaerő nehézségek válunk Elhelyezés Ügynökség SANROMAN engedélyezett szintjét mind a tantermi és online.

Ez az entitás jött létre azzal a céllal, hogy megkönnyítse az utat az álláskeresésben, mint sok potenciális jelöltek. Szolgáltatásaink között a Foglalkoztatási Hivatal, azok értékelése szakmai profilok és útmutató jelöltek az álláskeresésben a személyre szabott szolgáltatást.

Nemzetközi projekteket fejlesztenek különböző latin-amerikai országban, és van egy keresztirányú megközelítés, amely magában három fő területen kell figyelembe venni: az érték a vállalkozó szellem, az oktatás és a nemzetközi fejlesztési együttműködés.

A kultúra az emberi erőforrások ...

Ez a feltételezés a kötelezettséget, hogy minden munkatársunk tud növekedni és fejlődni belül SANROMAN, megszerzése minden nap új tapasztalatokat és tudást, növeli a képzés és a folyamatos fejlődés.

A ciklus az emberi erőforrások ...

Teljesítmény vezetés alapján cégünk kultúra; vezetés példáján alapul, közelség és a folyamatos visszacsatolás.

MISSION

Mi generál a szolgáltatások és a képzést és tanácsadást megoldások megfelelnek a valós igényeit szervezetek, az ügyfelek és a felhasználók.

VISION

A világ egyik vezető cég a piacon, a stratégiai partnere a kliens szervezetek kezelésében tehetségüket.

VALUES

Célunk az, hogy a munkavállalók részesedése, megértésére és él az értékeket a munkahelyen. Az értékek beépülnek a környezet és a felszerelés, a mi a magatartási kódex, a belső kommunikáció és a képzés / ülésein.

Minőség: hatékonyság, az eredményesség és a kiválóság teljesítmény és eredmények. Ez a hozzájárulás és az értékteremtés a belső és külső ügyfelek számára. Innováció: Az ötletek és a tudás a termékek, eljárások és szolgáltatások, illetve új modellek. Vizsgálja meg, és hozzon létre ötleteket a siker. Elkötelezettség: Lépj túl a rendelkezések a funkciók, folyamatosan javuló és egyre nagyobb képes előre a célokat. Lelkesedés: Tedd izgalmas minden olyan tevékenységet csinálni, csináld a szenvedély, hatékonyabbak lehetnek. Trust: Az alapot a kapcsolatok a partnerek között, a motor, ami eléri céljait.

Helyszínek

 • Madrid

  Calle Maldonado 56 , 28006, Madrid

  Programok

   Az intézmény a következőket is kínálja:

   Kérdések