Keystone logo
San Diego State University

San Diego State University

San Diego State University

Bevezetés

Építve hagyományosan kiemelkedő

Közel 60 éve, a College of Business Administration a San Diego State University nőtte ki magát, mint egy vezető és újító üzleti oktatás. A lenyűgöző listáját öregdiák, széles körben elismert kar és egy úttörő tanterv, a főiskola továbbra is oktassák tehetséges vezetők, akik fel vannak szerelve az elméleti ismeretek és a valós élményt.

A College of Business Administration helyre került a legutóbbi US News & World Report felmérése, mint az egyik legjobb tíz legjobb üzleti iskolák Kaliforniában és között a 50 legjobb nyilvános üzleti iskolák az Egyesült Államokban.

SDSU van az egyetlen MBA program a San Diego területén, hogy van rangsorolva a legjobbak között a nemzet Forbes, US News & World Report, és a Bloomberg BusinessWeek. Ez egyben az egyetlen államilag támogatott MBA program a Dél-Kaliforniában, hogy van rangsorolva a legjobbak között a nemzet katonai Times. (Rangsor és elismerések) sorozatán keresztül tanácsadó testületek, mentori programok és oktatási központok, a kollégium kidolgozta régóta kapcsolatokat az üzleti közösség, amely nekünk a valós betekintést a készségek és az oktatás szükséges a diplomások válnak értékessé a globális piacon. Az alábbiakban egy lista néhány olyan innovatív eszközöket és programokat kínált SDSU diákok:

Sok diák kifejező tehetsége a vállalkozás, az országosan elismert Lavin Vállalkozói Központ és újabb kívül a vállalkozói kisebb felajánlotta, hogy minden egyetemi tekintet fő biztosít a hallgatók az oktatási alapot úgy kell felépíteni egy sikeres vállalkozás. Mint az egyik első a maga nemében a nyugati parton, a Wells Fargo pénzügyi piacok Laboratórium kínál az üzleti hallgatók és oktatók az eszközöket, hogy a kutatás, feldolgozása és elemzése valós idejű gazdasági és pénzügyi adatokat. A szakmai értékesítési és értékesítési menedzsment specializáció alakult 3M Company, válaszul a növekvő globális kereslet a diplomások az értékesítés és a vezetői képességek. SDSU az egyik csak két egyetem a Kalifornia állam nyújt értékesítési specializáció program egyetemisták.

Ezek a források és programok csak egy kis része a gazdag kínálatát hozzáférhetővé SDSU diákok.

Kiemelkedő kutatási, díjnyertes kar és elkötelezettség a fejlődő osztályok és a tanfolyam célja, hogy megfeleljen a kihívásoknak a mai üzleti környezetben helye SDSU College of Business Administration az elit üzleti iskolák szerte a világon.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Felvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Helyszínek

  • San Diego

    5500 Campanile Drive San Diego, CA 92182-8230 , 92182-8230, San Diego

    Kérdések