Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Shippensburg University - John L. Grove College of Business

Shippensburg University - John L. Grove College of Business

Shippensburg University - John L. Grove College of Business

Bevezetés

Az 1971-ben alapított John L. Grove Business College a közép-atlanti régió egyik vezető üzleti iskolája. 1981 óta a kollégiumot nemzetközileg akkreditálták a legrangosabb üzleti akkreditációs ügynökség, az AACSB International.

A Shippensburg Egyetem Grove College of Business magas színvonalú és értékes átfogó oktatási élményt nyújt, amely felkészíti Önt arra, hogy kiválóan élvezze a globális üzleti közösség vezető szerepét. A Shippensburg üzleti programjai relevánsak és kihívásokkal bírnak.

A Grove Hall modern osztálytermeit a 21. századi oktatással szem előtt tartva tervezik. A kicsi osztályok lehetővé teszik a karok szoros együttműködését az Ön számára, hogy olyan erős kommunikációs, interperszonális és csapatmunka készségeket fejlesszenek ki, amelyek létfontosságúak a mai üzleti világban.

Büszkék vagyunk arra, hogy alacsony költséggel nemzetközi akkreditált üzleti programokat biztosítunk. A kiváló oktatási programokon kívül szeretném bemutatni Önt karunknak , diákszervezeteinknek , szolgáltatásainknak és hallgatói programjainknak is. Kiváló oktatási, oktatási és oktatási érdeklődésünk van. Az osztályokat kisebb helyiségekben tartják a legmodernebb létesítményekkel, amelyek támogatják erőfeszítéseinket az Ön oktatási igényeinek kielégítésére. Fedezze fel országszerte elismert Grove College of Business lehetőségeit, ahol "Célunk a te sikereid!" ~ Dr. John Kooti, ​​Dean

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

  • Shippensburg

    1871 Old Main Drive, 17257, Shippensburg

  • Harrisburg

    2986 North Second Street, 17110-1201, Harrisburg

    Kérdések