Keystone logo

Seton Hall University, School of Diplomacy and International Relations

A logo

Bevezetés

tapasztalat Diplomácia

Csak pár percre New York City és a szívében Washington, DC, Seton Hall Diplomáciai Iskola és a nemzetközi kapcsolatok egy ideális hely, hogy tanulmányozza a globális ügyek és a gyakorlat diplomácia első kézből szakmai, dinamikus és kulturálisan gazdag környezetben. Graduate jelöltek jönnek össze szerte az Egyesült Államokban és 25 országban szerte a világon, hogy tanulmányi és alkalmazza multidiszciplináris tanterv, amely hangsúlyozza a globális tanulmányok, konfliktuskezelés, a nemzetközi gazdaságtan és a vezetés.

Az iskola elkötelezett szakmai és szakmai szolgáltatások irodák támogatása a tanulók életpálya-fejlesztés egy-egy tanácsot, műhelyek, alumni mentor, és útmutatást versenyképes szakmai, ösztöndíj és karrierlehetőségeket közszolgálati, üzleti, jogi, és a nonprofit szektor.

Révén egyedülálló szövetség az Egyesült Nemzetek Szövetsége az Egyesült Államokban, az iskola a diákok széles körű tudományos és szakmai előnyök, beleértve az ENSZ nyári Program a New York City, szemeszter, Washington, DC, nemzetközi szemináriumok és így tovább.

Mindössze 14 mérföldre New York City, a epi-központja a nemzetközi kapcsolatok, a Seton Hall tudományos kiválóság már különválasztják különbségtétel a Princeton Review, US News & World Report és a Bloomberg BusinessWeek.

  • Csatlakozz a delegáció egy nemzetközi tanulmányút
  • Beszéljétek kritikus globális aggodalmak a világ vezetői
  • Teljes szakmai gyakorlat, helyben, vagy külföldön
  • Alkalmazza tantermi tudás valós helyzetekben
  • Tegyük fel, hogy fontos vezető szerepet az egyetemen
  • Építeni a szükséges bizalmat, hogy tegyen különbséget a területén az üzleti, kommunikációs, diplomácia, kormány, törvény vagy a non-profit szektor
  • Használja ki az előnyeit szövetség az Egyesült Nemzetek Alapítvány és az Egyesült Nemzetek Szövetsége

A Diplomáciai Iskola felöleli Seton Hall régi hagyománya értékalapú oktatás és elkötelezettség a fejlődő szolga vezetők a globális társadalom. 1856-ban alapított, a Seton Hall az egyik legrégebbi katolikus egyetem az Egyesült Államokban. Az egyetem ad otthont tíz iskola kínál közel 200 diplomás és egyetemi szakok 10.000 diákok minden fajok és vallások.

Helyszínek

  • 400 South Orange Avenue , 07079, South Orange

Kérdések