Keystone logo

Siena College

A logo

Bevezetés

Siena College egy magán, katolikus bölcsészettudományi főiskola található Loudonville, NY.

Siena College egy magán, katolikus, bölcsészettudományi főiskola található Loudonville, New York-10 percre az állam fővárosa, Albany szívében a New York-i Capital Region.

32 szakon, 80-plus kiskorúak és tanúsítványok, és tekintélyes közös képzési programok a bölcsészettudomány, a tudomány és az üzleti, szentek már több mint 1200 egyedi módon, hogy elérjék a személyes és szakmai céljait. De ez csak a kezdet.

A 3000 Saints érkeznek a világ minden tájáról, és hagyjuk nemcsak egy mélyebb megértését, de a szükséges eszközöket, hogy aktív, értelmes részt benne. Gyorsan észre a Siena oktatás nem az, amit kap, ez az, amit csinálni.

Több száz diák élet lehetőségek kezdve Vöröskereszt rögbi csatlakozzanak Siena 22-sport Divízió I atlétikai program, hogy a diákok a lehetőséget, hogy a játék, függetlenül érdekeik lehetnek. Kiterjedt külföldi tanulmányi programokat és magával ragadó szolgáltatás-learning lehetővé teszi a felfedezés és a mérlegelés.

Saints szorosan tanáraikkal (12: 1 a diák-tanár arány), kihasználva egy-az-egy-fajta források és egy-egy kutatási lehetőségek minden területen. A Siena oktatás megerősödik a robusztus gyakornoki program, amely magában foglalja a felső startup vállalkozások, nonprofit szervezetek és kormányzati szervek, hogy a meghajtó a régió növekedését.

Nagy hatással oktatási központok, gondoskodó és elkötelezett oktatók, akik felhívni arra, hogy a legjobb az, hogy a diákok, és a ferences hagyomány és a közösségi meghatározzák, hogy kik vagyunk, és hogy a diákok egy életre előny.

Saints sikerül. Kilencvenöt százaléka a friss diplomások alkalmaznak, vagy folytatja tanulmányait, sok munka és tanul felső szervezetek és egyetemi programok. A harmadik a mi diplomások mondjuk egy Siena kapcsolat vezetett az első munkahely.

Helyszínek

  • 515 Loudon Road, 12211, Loudonville

Kérdések