Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Southeast Missouri State University Harrison College of Business and Computing

Southeast Missouri State University Harrison College of Business and Computing

Southeast Missouri State University Harrison College of Business and Computing

Bevezetés

Ön készen áll az innovációra, az újításokra, az adatok és trendek mélyre ásására, a számítástechnikai ismeretek alkalmazására az elemzési problémák megoldásához és a következő nagy dolog megtervezéséhez. Hiszünk abban, hogy lehetőséget biztosítunk Önnek a globális piacon szükséges készségeinek finomhangolására.

 • Egyetlen amerikai csapat a Nemzetközi Üzleti Iskolák Hálózatának 2018 -as világméretű esetversenyén.
 • Humánerőforrás -menedzsment tanterv, amelyet a Society for Human Resource Management hagyott jóvá.
 • 6-szoros állambeli Missouri Collegiate Cyber Defense Competition bajnok.
 • Az üzleti kar több mint 30 külföldi külföldi utazást vezet világszerte.
 • A divat szakok a tananyag részeként utaznak a világhírű New York-i divatpiacokra.
120748_2017-Cybersecurity-DempsterExterior-MP-0406-001_full003.jpg

Álomfeladat elvégzése, mielőtt álomfeladata lesz

Tapasztalati tanulás, aktív tanulás, cselekvésből tanulás. Délkelet -Európában úgy gondoljuk, hogy az Ön oktatását javítja az, hogy megtapasztalja, amit a tudományága szakemberei tudnak és elvárnak tőlük. Éppen ezért itt lehetősége nyílik saját vállalkozás indítására, biztonságos szoftvermegoldások tervezésére és építésére, interaktív AI -játékok létrehozására vagy egy tényleges pénzügyi portfólió kezelésére. Választhat, hogy a legmagasabb szintű versenyeken vesz részt, együttműködik az oktatókkal és a diáktársakkal egy kutatási projektben, tervez egy marketingkommunikációs kampányt, vagy részt vesz egy globális agytrösztben.

Rendkívüli karrier indítása

 • Üzleti és számítástechnikai végzettségeink 92% -a dolgozik vagy érettségizik egy évvel a diploma megszerzése után.
 • Világszerte több mint 20.000 Harrison College of Business & Computing öregdiák -kapcsolat várja.
 • Tanulóink több mint 88% -a azt mondta, hogy tanfolyamaik a szakterületükhöz szükséges készségeket/ismereteket adták nekik.
 • Közel 550 vállalati partnerség kínál munkát és szakmai gyakorlatot.
 • Az AACSB akkreditációt az üzleti diplomát kínáló intézmények mindössze 5% -a birtokolja világszerte.
120749_2013-CL-General-1028-014_full002.jpg

Tanulás tapasztalt és innovatív karon

Az elmélet fontos része a tanulásnak, de a tanári karunkat olyan nagyszerűvé teszi, hogy gyakorlatba ültették az elméletet: saját vállalkozásukban, vállalataikban, nonprofit szervezeteikben, a való világban. És készek megosztani Önnel kísérleteiket, hibáikat és sikereiket. Ipari partnerségek keresésével és a legjobb gyakorlatok elsajátításával relevánsak maradnak a saját területükön. A Délkeleti Innovációs Kihívás, az Induló Pitch Verseny vagy a Mesterséges Intelligencia Hackathon oktatói irányíthatnak. Ezenkívül a főiskola partnerei egy St. Louis-i székhelyű vállalati tanácsadó testülettel és a területi kereskedelmi kamarák tagjaival, hogy a tantervük naprakész legyen. Bármilyen utat is választ, mentorált lesz attól a pillanattól kezdve, hogy velünk kezdődik, amíg befejezi a csúcstalálkozó projektjét.

Világszínvonalú tanulási terek létrehozása

A legmodernebb Dempster Hall hozzáférést biztosít a jelenlegi technológiákhoz és környezetekhez, hogy mélyebb tanulási szinten vegyen részt. Az épület gazdag tapasztalati tanulási laboratóriumokkal: prezentációs laborokkal, értékesítési laborokkal, fókuszcsoportos kutatólaboratóriumokkal, valamint több számítógépes laboratóriummal, köztük a kiberbiztonsági oktatólaboratóriummal, amelyet saját felhőinfrastruktúra támogat. Idén ősszel megjelenik a Cyber Range, amely egy oktatási virtuális számítástechnikai platform, amely lehetővé teszi a hallgatók, oktatók és kutatók számára, hogy számítási konfigurációban hozzáférjenek a számítási erőforrásokhoz oktatási, kísérleti és ellenintézkedési struktúrák számtalan konfigurációjában. Mindezt úgy tervezték, hogy felkészítse Önt a professzionális üzleti világra.

Az egyetem közelében található a Catapult Creative House, amely különféle tudományágak diákjainak és oktatóinak kínál lehetőséget üzleti vállalkozások létrehozására vagy új termék vagy szolgáltatás bevezetésére. A Catapultban él a vállalkozó szellem, és ezt a Douglas C. Greene Innovációs és Vállalkozói Központ által támogatott programozás és versenyek erősítik.

120751_2016-BS-Professionalism-1118-MP-MP-1118-001_full003.jpg

Az oktatás finanszírozása

A lényeg a következő: Délkelet az egyik legjobb 2 intézmény Missouri államban az akkreditációk terén, és az állam 5 legalacsonyabb költségű egyeteme között van! Ez azt jelenti, hogy biztos lehet benne, hogy minőségi oktatást kap megfizethető áron. Ezenkívül évente 20 millió dollár tudományos ösztöndíjat és 1600 ösztöndíjat ítélünk oda, hogy tovább segítsük a diploma költségeit. A főiskola kihívást jelenthet, azon dolgozunk, hogy megkönnyítsük a fizetést.

Globális hálózat kialakítása

Közel 20 000 öregdiákból álló hálózattal rendelkezünk szerte a világon a világ legnagyobb vállalatainál, a mai leginnovatívabb startupok között. Tudjon meg többet az öregdiákjaink tevékenységéről.

120753_2019-LOC-Dempster-Exterior-MP-0401-014_full004.jpg

Felvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Helyszínek

 • Cape Girardeau

  Southeast Missouri State University One University Plaza Cape Girardeau, MO 63701, , Cape Girardeau

Kérdések