Keystone logo
Spark Training and Development

Spark Training and Development

Spark Training and Development

Bevezetés

Kik vagyunk?

Spark Egyiptom a képzésért és fejlesztésért

A képzés nem csak egy tanfolyam vagy egy adott információ, hanem egy folyó fejlődési és fejlesztési folyó célja, hogy a víz az elméd, a takarmány a jövőben, és elfojtja a fejlődés szomjúság. Az emberek különböznek és változik az ízlés és a mentalitások között. Mindazonáltal a Spark gondoskodik az ügyfelek kiszolgálásáról és kielégítéséről a jövőbeli képzési követelményeknek megfelelően, jól képzett személyzete révén. Most.

Célunk, hogy fejlesszük a cégek és a vállalkozások, és teljes körűen gondoskodni az ügyfél és a jövő képzési igényeit. A Cambridge International College Affiliate-nek a korszerű menedzsment, a Spark for Training és fejlesztése új korszakának létrehozása a tudásukat, készségeit és tapasztalatait adja a Közel-Kelet üzleti világába.

Jogi erős formánk (a képzési és oktatási szolgáltatásokkal foglalkozó részvénytársaság) lehetővé teszi Spark számára, hogy jó hírű jelölteket és szervezeteket szolgáljon fel az arab világban 2000 óta.

Spark 2003 óta a Cambridge Int College-ben, az Egyesült Királyságban a School of Business exkluzív társult tagja, és több ezer tagot, diákot és gyakornokot támogatott az arab világban, az afrikai világban, különösen Nigériában az elmúlt 15 évben.

Jövőképünk

Elképzelésünk olyan fenntartható képzési és emberi fejlesztési programok megvalósítása, amelyek javítják és növelik az emberek készségeit, képességeit, kitartását, önbizalmát és megbecsülésüket, továbbá előrelépést tesznek az élet minden területén.

Küldetésünk

A SPARK kiemelt figyelmet szentel a képnek, amelyet a képzési folyamat befejezése után hagy maga után. A SPARK küldetése több, mint csupán egyetlen képzési tanfolyamot kínál. Mégis nagyon törődünk azzal, hogy továbbra is kapcsolatban állunk ügyfeleinkkel való hosszú távú kapcsolatunkkal. A SPARK az egyik legjobb edzői szervezetnek számít, mivel tudta, hogy ez nem könnyű feladat, de mégis érdekelünk, hogy fenntartjuk a csúcsot, ahogy most vagyunk. Ezért munkatársaink nemcsak az összes PhD-birtokosok, de maguk is évről évre utaznak különböző országokra, hogy frissítsék tudásukat képzési tanfolyamokon való részvétellel, és ismerjék a legfrissebb eszközöket, hogy azok az életben való előadás során alkalmazhatók legyenek. A SPARK fő feladata minden ügyfél kielégítése azzal, hogy megkapja a legmagasabb minőséget, amit megérdemel, és ez teszi a SPARK-t egyedülállóvá és másokkal szemben. Nagyra értékeljük és sokat törődünk az ügyfelekkel, mert nagyon sokat törődünk azzal, hogy a SPARK fenntartja a csúcsot, ahogy korábban volt és marad. Azt mondjuk, amit pontosan csinálunk, mert inkább az akcióktól függünk, és nem csak szavakról. A SPARK feladata, hogy növelje és maximalizálja a helyi és az általános szektorokat, valamint a tömeges, Saudis üzleti szervezeteket:

1) Menedzsment módszerek kidolgozása.
2) A Top Executive Management filozófiájának és nyelvtudásának fejlesztése és szélesítése.
3) A tudásszintek kiterjesztése a menedzsment szinteken, a következők szerint:

 • Nyújtsd ki és bővítsd a felső vezetés legmagasabb szintű tudását, ami tovább növeli gondolkodásmódját, hogy az intézete minden bizonnyal megváltozzon.
 • Elősegíteni és segíteni a döntéshozókat bármely szaúdi intézetben abban, hogy pontosan tudják, hogyan kell kezelni és megoldani a különböző problémákat
 • A legfelső vezetők frissítése a legfrissebb kérdésekkel, amelyek olyan kezelési megbeszélésekkel foglalkoznak, amelyek hasonló kérdéseket tartalmaznak a piacon
 • Frissítsük társadalmunk felső vezetői pozícióinak oktatási szintjét, hogy jobban bírálhassuk az okleveleket, mestereket és doktort

Egyedi kiemelkedő célok

Amikor különböző ügyfelekkel foglalkozik, a SPARK a következőkre összpontosít:

 • Teljes körű felelősséget kell vállalniuk az egyes oktatási intézményekben megszerzett oktatási rendszerekben való munkavégzéshez
 • Mutassa be a legjobb eszközöket és a felsővezetési módszereket, és elkerülje a szabványos módszereket
 • Testreszabhatja az egyes csomagokat egy adott szervezetnek, hogy megfeleljen azok pontos követelményeinek, hogy azok jobban megfeleljenek
 • Teljes körű bevonás minden ügyfél számára minden szinten minden olyan képzési program bemutatására, amely a jobb hosszú távú jövőre vonatkozik
 • Nagyon törődünk az ügyfelek maximális elégedettségével azzal, hogy felajánljuk, amit mi, SPARK, pontosan ígérünk
 • Küldetésünk továbbá abban rejlik, hogy csak az ügyfelek szolgáltatásainak nyújtása mégis mélyebben jár a sikeres gyakorlathoz annak biztosításával, hogy minden esetet megfelelően manipulálni kell a legjobb eredmény érdekében
 • A vezetői konzultáció és képzés elsődleges feladatunk

Miért Spark?

1) A SPARK előkészíti a regisztrációs dokumentumokat, és elküldi azokat a Cambridge International College-nak.

2) A SPARK rendezi és fizeti a küldemények költségét a Cambridge International College-hez UPS vagy DHL.

3) A SPARK az üzleti, adminisztrációs és egyéb tantárgyak szakértőinek felügyeletét szervezi.

4) A SPARK minden egyes beiratkozott tag számára professzionális tanulmányi tervet állít fel Cambridge International College programjára.

5) A SPARK egyéni vagy csoportos oktatói osztályokat rendezhet, ha szükséges, többet megmagyarázni a tantárgyakról, és segítséget nyújt a vizsgák megtartására irányuló stratégiákban.

6) A SPARK kizárólagos képviselője az összes Cambridge International College programnak Egyiptomban.

7) A SPARK az Egyiptom Cambridge International College programjainak kizárólagos engedéllyel rendelkező tesztközpontja.

8) A SPARK szervezi és koordinálja a Cambridge International College Cambridge International College-nál a Cambridge International College-ben eltöltött időpontot és időpontot.

9) A SPARK biztosítja az arab nyelvnyomtatási rendszer kizárólagos szolgálatát a Cambridge International College-vizsgákhoz, valamint a tanulmányi anyagok összefoglalóihoz.

10) A SPARK gondoskodik a DHL vagy a UPS által a Cambridge International College-re adott vizsga-válaszok megküldésére értékelés és jelölés céljából.

12) A SPARK értesíti tagjait az eredményeiről, amint a Cambridge International College kiadja.

13) A SPARK a Transcripteket a Cambridge International College-ba beérkezett vizsgákról, illetve a tanácsadásról és a dokumentumok újbóli megadásáról, amennyiben szükséges.

14) A SPARK biztosítja a Cambridge International College által kiadott díjakat, miután a tag teljesítette a Cambridge International College követelményeit.

15) A SPARK felelőssége, hogy a csapata által a brit hatóságokon keresztül további bélyegző szolgáltatásokat nyújtson, ha azt a beiratkozott tag kérte. A tag köteles megfizetni a szolgáltatáshoz kapcsolódó költségeket.

16) A SPARK minden részletet a bankszámláján keresztül fizet át a Cambridge International College-ba Jersey-ben, Nagy-Britanniában.

17) A SPARK felkéri valamennyi tagját, hogy vegyen részt egy éves diploma megszerzéséért.

18) A SPARK egy rendkívül professzionális és nagyon tapasztalta intézmény, amely a legmagasabb színvonalú szolgáltatást és gondozást nyújtja, és a SPARK a Cambridge International College kizárólagos társultja Egyiptomnak.

Helyszínek

 • Giza

  80 Mossadak St.، Ad Doqi, Giza, Giza Governorate, , Giza

  Programok

  Az intézmény a következőket is kínálja:

  Kérdések