Keystone logo
Stanton University

Stanton University

Stanton University

Bevezetés

Az egyetem

Stanton University (SU) 1996-ban alapított felsőoktatási intézményt alapított, amely a felsőoktatás olyan megközelítéseit helyezi előtérbe, amelyek a diákok sikeréhez vezetnek. A hallgatók igényeinek kielégítése érdekében az egyetem olyan oktatási rendszerbe szerveződik, amely a demokratikus folyamaton alapul, amelyben a hallgató az elsődleges gond. Az egyetemnek akadémiai minősége érdekében elkötelezett az iskolai tanítás minőségének növelése és erősítése, különféle oktatási modellek, gondos értékelés és visszajelzés kíséretében.

Stanton University egy magán, nonprofit, közhasznú oktatási intézmény, amely szolgáltatásokat nyújt a diákok akadémiai, szakmai és személyesen történő sikeréhez. Küldetésének teljesítése érdekében az egyetem arra törekszik, hogy kiváló képzettséget biztosítson a jól felkészült és tapasztalt karok és személyzet felvételével; egy olyan frissített létesítmény fenntartásával, amely kellemes és biztonságos környezetben segíti elő az oktatási növekedést, modern osztálytermi felszerelésekkel és könyvtár-létesítményekkel; és kiváló tudományos tanácsadási szolgáltatásokat nyújtva, hogy a diákok sikeresen befejezzék tanulmányaikat.

A Campus Közösség

Stanton University fő egyeteme a Kaliforniai Orange County szívében található, a Garden Grove városában, amely változatos, többnemzetiségű és multikulturális népességgel rendelkezik. Az Egyetem pár percre van a Disneyland, a Disney California Adventure, a Knott's Berry Farm, a professzionális baseball és a jégkorong, valamint a számtalan szórakoztató, művészeti, színházi és rekreációs lehetőség. A Santa Ana autópálya közelsége, Hwy 5; a San Diego Fwy, Hwy 405; a Garden Grove Freeway, Hwy 22; a Costa Mesa Fwy, Hwy 57 és az Orange Fwy, Hwy 55 az Orange és Los Angeles-i megyék többségének kész hozzáférhetőségét jelenti.

A 9618 Garden Grove Blvd., Suite 201, Garden Grove, CA 92844. fő egyetemén kívül az egyetem tanfolyamokat is kínál az egyetem műholdas tantermében (kiegészítő osztálytermi / tanulási helyszínek), mely a Wilshire Boulevard 3700-as lakosztályán található. , Los Angeles, CA 90010.

A látomásunk

Stanton University Kaliforniában lesz a középfokú felsőoktatási intézmény, amely szakmai képzést és koncentrált, gondoskodó és serkentő környezetet biztosít, ahol minden diák felismeri és elérni fogja a lehető legteljesebb potenciálját, miközben a legjobban hozzájárul a társadalomhoz.

Küldetésünk

Stanton University feladata, hogy megfizethető és magas színvonalú oktatást nyújtson a hallgatók számára kulturálisan változatos környezetben, hogy segítsen nekik fejleszteni a tudásukat és készségeiket, amelyek növelhetik sikerüket a jelenlegi és jövőbeli karrierjükben.

Oktatási filozófia

A Stanton University oktatási tapasztalatának minőségét a hallgatók és a karok közötti szoros emberi és szellemi kapcsolatok, valamint a nyílt eszmecsere segíti elő. Az Egyetem elkötelezett a tanulóközpontú tanulási megközelítés iránt, amely elősegíti az egész személy fejlődését. Kihívjuk a diákjainkat, hogy folytassák a vezetés és a szolgálat életét, biztosítva számukra a releváns, személyre szabott és támogató tananyagokat az élethosszig tartó, a tanulás iránti szeretet fenntartásában és egy személyre szabott karrierben.

célok

 • Támogassa a tanulói tanulási célokat és eredményeket meghatározó, mérő és értékelő programértékelési tervek kidolgozását és végrehajtását.
 • Adjon meg megfelelő létesítményeket és berendezéseket.
 • Adjon kiemelkedő oktatókat, akik az oktatásra, az ösztöndíjakra és a kreatív törekvésekre törekednek, valamint az egyetem és a közösség szolgálatára.
 • Az önfegyelem és a motiváció előmozdítása annak érdekében, hogy a diákok szakmai pályafutásukban sikeresek legyenek.
 • Az élethosszig tartó tanulás és a közösségi részvétel ösztönzése és támogatása, mint a szakmai siker alapvető eleme.
 • Kínáljon megfizethető és minőségi egyetemi programokat, amelyek átfogó általános oktatást nyújtanak, valamint az egyre sokoldalúbb globális gazdaságra szakosodott karrier-előkészítést.
 • Gyors, udvarias és tiszteletteljes szolgáltatást nyújt a diákoknak

Campus jellemzői

Stanton UniversityA fő campus Garden Grove városában található, Orange megye északi részén, Kaliforniában, ahol sokszínű, soknemzetiségű és multikulturális népesség él. Az egyetem percekre található Disneylandtől, a Knott's Berry Farmtól és a sportcsarnokoktól. A Santa Ana autópálya közelsége, Hwy 5; a San Diego Fwy, Hwy 405; a Garden Grove Freeway, Hwy 22; a Costa Mesa Fwy, Hwy 57 és az Orange Fwy, Hwy 55 azt jelenti, hogy könnyen elérhető a legtöbb Orange és Los Angeles megye.

A 9618 Garden Grove Blvd., Suite 201, Garden Grove, CA 92844 címen található fő campus mellett. Az egyetem órákat is kínál az egyetem műholdas tantermi létesítményeiben (kiegészítő tanterem/tanulási helyek), amelyek a 3700 Wilshire Boulevard, Suite #100, Los Angeles, CA 90010 címen találhatók.

  Helyszínek

  • Garden Grove

   Garden Grove Boulevard,9618, 92844, Garden Grove

  Kérdések