Keystone logo

Steinbeis University Berlin - Institute of Executive Capabilities

A logo

Bevezetés

Az IEC -t 2011 -ben Dr. Mario Vaupel - több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező üzletvezető - alapította.

Céljaink

Szakmailag és lelkesen az IEC személyzete és társult partnerei két kihívást jelentő cél előmozdítására törekednek: 1. Először is, az innovatív és transzfer-orientált fejlesztési programok révén megerősítik az alkalmazottak és a vezetők kreatív szerepét. 2. Másodsorban, a munkavállalók és a vezetők tudatosságának és kompetenciáinak előmozdítása a gazdasági, társadalmi és ökológiai kihívások kezelésére. E célok eléréséhez az IEC személyzetének és társult partnereinek szükséges profilja rendkívül magas. Az IEC személyzete nemcsak a programmenedzsmentre szakosodott, hanem tapasztalt a technikai és módszertani kompetenciaterületeken is. Ez a kiemelt profil garantálja a programok naprakész tudáson , jövőorientált technológián és hatásorientált módszertanon alapuló végrehajtását .

Irányelv

Innovatív és transzferorientált tanulmányokkal, valamint tanúsítási programokkal az Intéző Végrehajtási Képességek Intézete (IEC) megerősíti az alkalmazottak és a vezetők azon képességét, hogy kezelni tudják a növekvő teljesítménykövetelményeket a jövőorientált kompetenciák, gondolkodásmódok és gyakorlatok alapján. Az IEC által kínált programok mindegyike az alkalmazottak és a vezetők kreatív szerepének, és különösen gazdasági, társadalmi és ökológiai felelősségének megerősítésének gondolata.

A Steinbeis Alapítvány

A Steinbeis Alapítvány olyan intézmény, amely elősegíti a technológia és a tudás átadását az egyetemek és az ipar között. Az alapítvány nevét Ferdinand von Steinbeis (1807-1893)-baden-württembergi gazdaságpolitikus-után kapta, aki megalapozta a középvállalkozások duális oktatási rendszerének alapjait.

A Steinbeis hálózat

A Steinbeis hálózat mintegy 750 szakemberből álló Steinbeis transzferközpontokat, tanácsadó központokat, kutatóközpontokat, transzferintézeteket és korlátolt felelősségű társaságokat foglal magában Németországban és világszerte.

Helyszínek

  • Steinbeis-Hochschule Institute of Executive Capabilities (IEC) Ernst-Augustin-Str. 15 12489 Berlin, 12489, Berlin

  • Munich

Kérdések