Keystone logo
Stockholm School of Economics Russia

Stockholm School of Economics Russia

Stockholm School of Economics Russia

Bevezetés

A stockholmi gazdasági iskolát Oroszországban (SSE Russia) 1997-ben alapították. Az SSE Russia elindításának gondolata az volt, hogy hozzájáruljon a fenntartható üzleti fejlődéshez Oroszországban azáltal, hogy elősegíti a jó, hosszú távú, tisztességes és társadalmilag felelősségteljes törekvés megvalósítását. üzleti gyakorlatok.

Ma az SSE Russia az egyetlen nemzetközi üzleti iskola, amelyet Oroszország területén tanítottak, és teljes európai Executive MBA képzési programot kínál tapasztalt vezetőknek, nyitott programokat különböző tapasztalatszintű vezetők számára, és kifejezetten személyre szabott programokat mind orosz, mind nemzetközi cégek. Ez egyedülálló lehetőséget jelent arra, hogy az orosz határokon belül minőségi európai oktatást szerezzen nemzetközi karon, amely versenyképes mind a hazai, mind a globális piacon.

A több mint 500 külföldi és orosz oktatóból álló globális hálózattal, amelyek a tudomány és az üzleti élet különböző területeire specializálódtak, minden tanfolyamra a legjobban alkalmas és legrelevánsabb szakértőkre támaszkodunk. Az oktatók, akiket programjainkba bevonunk, rendelkeznek az akadémiai világ tapasztalataival, és sokan tapasztalt üzleti vezetők vagy tanácsadó szakértők.

Az SSE Russia évről évre egyre népszerűbb a nemzetközi hallgatók körében Nyugat -Európából és a FÁK -ból: Kazahsztánból, Fehéroroszországból, Azerbajdzsánból, Ukrajnából. Megtanítjuk őket, hogy minden helyzetben megállapodjanak egy elfogadható közös megoldásról, konszenzusra és előre kitűzött céljaikra.

Szoros együttműködés diákjainkkal és öregdiákjainkkal-a gazdaság minden ágazatának vállalatainak vezetőivel és HR-szakembereivel-biztosítja, hogy naprakész és minőségi oktatási programokat biztosítsunk, amelyek céljaid elérését és a sikeres világban való sikeres megvalósítását szolgálják.

2021 -re mintegy 1300 öregdiák a megbízható erőforrásunk, akik olyan emberekből állnak, akiket az orosz stockholmi gazdasági iskolában tanultak, és ugródeszkává váltak a további növekedéshez.

Küldetés

A Stockholm School of Economics Russia célja, hogy kölcsönösen gazdagító kulturális környezet legyen az üzleti oktatásban, amely inspirálja az embereket a tanulásra, lehetőséget teremt a növekedésre és fejleszti potenciális hozzájárulását a társadalom hosszú távú fenntartható fejlődéséhez.

Látomás

A (z) Stockholm School of Economics Russia elképzelése az előnyben részesített választás lehet mindazok számára, akik vezetői képzést keresnek a kultúrák egyedülálló szellemi összefüggésében, és olyan lehetőségeket valósítanak meg, amelyeket mások nem fedeznek fel.

Értékek

A Stockholm School of Economics Russia közösség akar lenni, amelyet a kölcsönös bizalom érzése egyesít, miközben a kiválóságra törekszik, tiszteletben tartva másokat egy átlátható egészben.

Oktatási küldetés - INGYENES

Az SSE átfogó oktatási céljai kiindulópontnak tekintik, hogy a jövő sikeres döntéshozója kíváncsian és magabiztosan közelítsen a világhoz, és aki, mint filozófus, Ingemar Hedenius mondta: „szabad és élő az ismeretlenhez képest”. Ezt a döntéshozót kognitív szempontból jobban teljesíthetik a mesterséges intelligencia, a robotok vagy a gépek. De az emberek alapvető kompetenciája az, hogy embernek kell lenniük, és az SSE oktatási céljai ezt az ad notamot tartalmazzák. Egy sikeres döntéshozó a jövőben maximalizálja az emberi létben rejlő lehetőségeket. Ezért az SSE a FREE rövidítéssel fogalmazta meg átfogó oktatási céljait. Azt jelenti:

 • Tények és tudományalapú gondolkodásmód
 • Reflexió és öntudat
 • Empátia és kulturális műveltség
 • Vállalkozói készség és felelősség a vezetőknek a közösségekkel szemben

Rangsorok

A Svédországban, Finnországban, Oroszországban és a balti régióban képviselt Stockholm School of Economics (SSE) a The Financial Times éves értékelése szerint Európa egyik vezető üzleti iskolája. A skandináv és a balti országok első számú üzleti iskolája lettünk, továbbra is a vezető szereplők a menedzsment és a vezetésfejlesztés terén.

Az FT 2020 nemzetközi minősítése:

 • A Stockholm School of Economics (SSE) előrelépett a Financial Times 2020-as európai üzleti iskoláinak rangsorában, és továbbra is a vezető üzleti iskola az északi országokban. Az SSE az elmúlt 17 évben vezeti a ranglistát.
 • European Business School értékelése (European Business School Rankings 2020) - 21/90
 • Executive MBA (Executive MBA Ranking 2020) – 60/100
 • Vállalati program (Testreszabott vezetői programok) - 85-ből 30
 • Nyitott programok (Executive Open Programs) - 75-ből 17

Akkreditáció

1999 óta az SSE az Európai Minőségfejlesztési Rendszer (EQUIS) által akkreditált, ami azt jelenti, hogy minden tevékenység – minden program és kutatás – nemzetközi szinten is kiváló.

Az EQUIS egy nemzetközi üzleti felsőoktatás minőségbiztosítási rendszere, amelynek célja a menedzsmentképzés színvonalának emelése világszerte. Az EQUIS-t az Európai Menedzsment Fejlesztési Alapítvány (EFMD) irányítja, amely egy független non-profit hálózati szervezet, amely nyitott vállalatok és egyetemek számára is. A Stockholm School of Economics az EFMD egyik alapítója volt.

Az EQUIS akkreditáció egy egész iskolára vonatkozik, nemcsak az egyes programokra. Körülbelül 100 különböző minőségi mutatót vizsgálnak felül az EQUIS akkreditációs folyamatában. Az egyik ilyen mutató, amely súlyosan mérlegeli az akkreditációs döntéseket, a nemzetközivé válás - konkrétan az, hogy az iskola milyen mértékben fejlődött a nemzetközivé válás folyamatában. További fontos tényezők a széleskörű együttműködés az üzleti világgal, a kiemelkedő kutatási tevékenység, valamint az etika, a felelősség és a fenntarthatóság területein az élen járás.

Mivel az EQUIS akkreditáció a minőség nemzetközileg elismert és elismert pecsétje, célunk, hogy a Stockholm School of Economics még vonzóbbá váljon a hallgatók, a posztdoktori kutatók és az oktatók számára ezen akkreditáció révén. Az akkreditáció magában foglalja az üzleti iskola működésének időszakos és szisztematikus ellenőrzését, így az EQUIS a Stockholmi Közgazdaságtudományi Iskola folyamatos minőség-ellenőrzési erőfeszítéseinek is létfontosságú eszköze.

Akkreditációk

EFMD Equis Akkreditált

Helyszínek

 • Saint Petersburg

  1/3 Malaya Konyushennaya st., Entrance on Shvedsky lane, Business Centre Sweden House, office B 11, 191186, Saint Petersburg

  Kérdések