Keystone logo
University of Strathclyde Business School - Swiss Centre

University of Strathclyde Business School - Swiss Centre

University of Strathclyde Business School - Swiss Centre

Bevezetés

A Strathclyde MBA Svájcban

1996 óta a Strathclyde-i Egyetem a Strathclyde MBA-t kínálja Executive MBA-ként Svájcban.

Triple akkreditált AACSB , AMBA és EQUIS , a nemzetközileg elismert MBA program a továbbképzés az üzleti legmagasabb szinten. A stratégiai vállalati menedzsmentre összpontosítva, az elmúlt években következetesen rangsoroltuk a világ 10 legjobb felsőoktatási intézményét a vállalati stratégia területén.

Az EMBA, amely 2 év alatt rugalmasan tervezett részmunkaidős programként, teljes egészében Zürichben vehető részt, vagy a program egy része az ázsiai, az Öböl-régió és Európa 7 másik tanulmányi központjában is elvégezhető. fő egyetem Glasgow-ban. Ahogy a személyes ütemezése is lehetővé teszi.

Bízunk benne, hogy az Ön oktatási útján kísérjük Önt!

Hármas korona akkreditáció

EQUIS akkreditáció

Az EQUIS a felsőoktatási intézmények vezetőségének és üzleti adminisztrációjának vezető nemzetközi minőségbiztosítási, javítási és akkreditációs rendszere. Ez a 3 legnagyobb akkreditáló testület legújabb tagja, és a legkisebb tagsággal rendelkezik. A különböző nemzeti akkreditációs rendszerek európai problémájának kezelésére alakult, de Európán kívül is egyre nagyobb teret nyer.

AMBA akkreditáció

Az Egyesült Királyságból származik, hogy az MBA-k szövetsége az egyetlen a három fő testület közül, amely akkreditálja az MBA kurzusokat, nem pedig a fogadó intézményeket.

AACSB akkreditáció

Az Advance Collegiate School of Business az Egyesült Államok legismertebb akkreditációs testülete. Annak ellenére, hogy az amerikai tagság igen nagy (az Egyesült Államokon kívül néhány üzleti iskolának van ilyen díjazás), továbbra is a világszínvonalú ambíciókkal rendelkező üzleti iskolák kitemarkja. Csak 5 svájci iskolát akkreditáltak, IMD, Univ. St. Gallen, Univ. Zürich és Strathclyde Üzleti Iskolája.

114984_Strathclyde.jpeg

Beszámolók

"Strathclyde MBA hallgatójaként a svájci központban élveztem az előadókat szakértelmükkel és különböző hátterükkel. Bevezetettem az új ötletekre és koncepciókra, valamint az üzleti gyakorlati ismeretekre.

A hallgatói testet nagyon sokszínű etnikai, társadalmi, szakmai és kulturális szempontból tapasztaltam. Ez betekintést nyújtott számomra magamról és másokról, nagyobb és globálisabbá tette a világomat.

Szerettem a program rugalmasságát, és a svájci központ adminisztrációjának támogatása - mivel rugalmasan működtem a saját üzletemet - nagy előnye volt. "

Violeta Naydenova

Poushe AG - Poushe Strudels társalapítója

"A Strathclyde MBA tökéletes volt a tudományos hátteremnek, és fokozta karrieremet egy globálisan aktív gyógyszergyártó cég vezetésében."

Dr. Peter Kaufmann

vezérigazgató

Selectchemie AG

"A Strathclyde Executive MBA intenzív, kompakt, praktikus és nagy értéket jelentett számomra, amikor globális szempontból stratégiai kihívásokat kerestem."

Urs Brütsch

Flugplatz Dübendorf AG ügyvezető igazgató

114983_shutterstock_1024092049.jpg

Helyszínek

  • Zürich

    Prime Center 1 South, 8060, Zürich

    Kérdések