Keystone logo
Shanghai University of Finance & Economics - College of Business

Shanghai University of Finance & Economics - College of Business

Shanghai University of Finance & Economics - College of Business

Bevezetés

Az üzleti oktatás története Shanghai University of Finance és Gazdaságtudományi (SUFE) vezethető vissza, hogy 1917, amikor a kereskedelem programot hoztak létre a Nanjing magasabb Normal School. YANG Xingfo, a jól ismert társadalmi aktivista és a hazafias demokratikus személyiség volt, a program igazgatója. 1921-ben, a program átkerült keletre Sanghaj lett a Shanghai University of Commerce. Ez az egyetem volt az első kereskedelemben egyetem Kína oktatási történetében. Guo Bingwen, a híres pedagógus, volt az első kancellárja. MA Yinchu, a híres közgazdász, első igazgatója lett akadémiai ügyekben.

Ahogy Kína első felsőoktatási intézmény üzleti tanulmányok, SUFE javasolt, mivel megállapítást nyert "képzésére és azok tehetségek, akik útmutatást és szervezeti képességek és lehet a vezető ipar és a kereskedelem." Ragaszkodnak ezt a hagyományt és a lélek, SUFE a több generáció kiváló oktatók már elkötelezték magukat, hogy az üzleti kutatást, feltárása az igazság, és hozzájárul a társadalom a kutatás és az oktatás által elért alkotó szoros együttműködésben a társadalomban.

Miután több generáció üzleti pedagógusok lankadatlan erőfeszítéseinek, SUFE vált multidiszciplináris egyetemi melynek középpontjában az alkalmazott közgazdaságtan és menedzsment tudomány és fenntartja összehangolt fejlesztésének pénzügyi, közgazdasági, menedzsment, jog és a tudomány. 1981-ben, SUFE lett az első pénzügyi intézmény elnyerte a jogot, hogy doktori fokozatot. 1992-ben, SUFE az elsők között az iskolák létrehozására mobil állomások. 1996-ban, SUFE csatlakozott a "211 Project", egy programot építeni 100 kulcsfontosságú egyetemeken. 2000-ben és 2007-ben, SUFE kapott "kiváló" egyetemi tanári értékeli a Oktatási Minisztérium. Az egyetem beiratkozott a nemzeti magas szintű egyetemi program (985 projekt) 2007-ben.

Az egyetem jelenleg 3 országos kulcsfontosságú tudományokban - a számviteli, pénzügyi és a közgazdaságtan története, 1 nemzeti kulcsfontosságú ápolását fegyelem - pénzügy, 4 kulcsfontosságú tudományokban a Pénzügyminisztérium és a 6 Shanghai kulcsfontosságú tudományokban. Az egyetem házak 3 nemzeti alapokat, amelyek a képzés alapja a nemzeti gazdaság tehetségek, a nemzeti kulturális színvonalú oktatási bázis főiskolai hallgatók, valamint a kulcsfontosságú kutatási bázisának humán- és társadalomtudományok, a Oktatási Minisztérium - az Intézet Pénzügyi és Számviteli. SUFE most 4 doktori fokozat első szintű tudományágak, amelyek az elméleti közgazdaságtan, alkalmazott közgazdaságtan, üzleti adminisztráció, és a menedzsment tudomány és a mérnöki, 3 mobil állomások számára posztdoktori kutatásokat az elméleti közgazdaságtan, alkalmazott közgazdaságtan és üzleti adminisztráció rendre 44 doktori szakok másodfokú tudományok, 6 mester szakok az első szintű tudományágak, 74 mester szakok másodfokú tudományágak, és 36 egyetemi programok.

Szerint az egyetem fejlesztési irányultsága ", hogy egy multidiszciplináris kutatási egyetem megkülönböztető pénzügyi szolgáltatás", az átfogó cél az "épület első osztályú szocialista egyetemi alatt modernizált lokalizálható és informationized fejlesztési keret", a nyitott ajtó fogalmát, és a nemzetközi üzleti oktatás trendek SUFE újra college of business 2011 elején, hogy integrálja a tudományágak erejét és előnyeit, építeni a zászlóshajó projekt üzleti oktatás, javítja az üzleti oktatás tartalmát és minőségét, és vállalják, hogy magas szintű és innovatív üzleti vezetők "termesztés Kína és a világ. Hisszük, hogy a közeljövőben, College of Business, Shanghai University of Finance és Gazdaságtudományi lesz méltó erőt, hogy hozzájáruljon a kínai növekedés és integrációja a világgazdaságba.

Vision a College of Business

Mint az egyik legfejlettebb intézmények üzleti tanulmányok Kínában és egyedülállóan található Shanghai, a központ az ország kereskedelmi és szállítására, valamint a pénzügyi központja Kelet-Ázsiában, a College of Business, Shanghai University of Finance és Gazdaságtudományi törekszik, hogy teljes mértékben éljen azzal a kiváló elhelyezkedés, arra szolgál, hogy az üzleti laboratóriumi és hogy hozzájáruljon a társadalom kutatási és oktatási eredmények képezve szoros együttműködésben a társadalom és kiegészítik egymást.

Küldetése a College of Business

A College of Business, Shanghai University of Finance és Gazdaságtudományi elkötelezett, egy globális jövőkép, a fejlődő üzleti tehetség, vállalkozás innovatív üzleti kutatás, vezető üzleti vezetők, és az üzleti vállalkozások civilizáció.

Helyszínek

  • Shanghai

    369 North Zhongshan 1 Road, Shanghai, 200083 People's Republic of China , 200083, Shanghai

    Kérdések