Keystone logo
Swiss School of Business and Management

Swiss School of Business and Management

Swiss School of Business and Management

DBA hónap! 30% kedvezmény online DBA programjainkból!

Ne várj! Ragadja meg a lehetőséget 30%-os tandíjkedvezményre az SSBM Geneva online DBA programokon!

Bevezetés

Az SSBM-ről

134569_Artboard1-100.jpg

Az SSBM egy globális, innovatív és egyedülálló iskola, ahol a világ minden tájáról érkeznek diákok. Programjainkat több mint 30 iparági partnerrelterveztük. Garantáljuk a svájci minőségi oktatást és kiválóságot.

180847_acbsp_full_logo_stacked.jpg

Az SSBM Geneva ACBSP akkreditált és EduQua tanúsítvánnyal rendelkezik. Az ACBSP (Accreditation Council for Business Schools and Programs) egy vezető szakosodott akkreditációs testület az üzleti oktatásban, és az egyik legjobb üzleti iskolák akkreditációja.

Az EduQua egy svájci minőségi címke a továbbképző intézmények számára (EduQua) (németül: Schweizerisches Qualitätszertifikat für Weiterbildungsinstitutionen „EduQua”), a svájci nemzeti minőségbiztosítási testület és az első svájci minőségi címke, amely a felnőttek továbbképzésére irányul. Az EduQua a Svájci Államszövetség kormánya által elismertés támogatott akkreditációs testület; ez az első minőségi tanúsítvány állami és magán oktatási intézmények számára Svájcban. Az EduQua a minőségbiztosítási testület első számú akkreditációs rendszere a továbbképzésekhez. A kantoni oktatási miniszterek svájci konferenciája (EDK) az eduQuát hivatalosan elismert minőségbiztosítási rendszerként támogatja.

Az EduQua minőségi címkét csak a Svájci Svájci Akkreditációs Iroda SAS (Schweizerischen Akkreditierungsstelle SAS) által elismert ellenőrző szerven keresztül kaphatja meg a Svájci Gazdasági Államtitkárság, a SECO, amely a Szövetségi Gazdasági, Oktatási és Kutatási Minisztérium része.

134561_eduqua_logo_notxt_mit_Schutzraum_cmyk.jpg

A látomásunk

JÖVŐKÉPünk az, hogy egy egyedülálló, innovatív és nemzetközi üzleti és menedzsment iskola legyünk, amely prémium kutatást, gyakorlatot és oktatást kínál.

Küldetésünk

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy folyamatosan kiváló oktatási színvonalat és szakértelmünket az üzleti oktatás terén innovatív, élvonalbeli technológiánkkal és a vonatkozó kutatásokkal alátámasztott kiváló minőségű tanulási tapasztalatainkkal biztosítjuk. Bátorítjuk diákjaink, oktatóink és üzleti partnereink közötti sokszínűséget és globális összeköttetést, miközben nagy jelentőséget tulajdonítunk azoknak az előnyöknek, amelyeket vállalkozásunk a társadalom és a környezet számára hozhat.

Releváns oktatás

Az SSBM segít elsajátítani a reflexió és a kritikai gondolkodás szokásait, amelyek elengedhetetlenek a mai társadalom megértéséhez. Felismerve azt a tényt, hogy az egyéni sikerek összefonódnak a nagyobb világgal, arra ösztönözzük a tanulókat, hogy vegyenek részt kritikai gondolkodásuk fejlesztésében.

Miért válassza az SSBM-et?

 • Az SSBM egy igazán innovatív és vezető üzleti és menedzsment iskola, amelynek célja az oktatás új szintre emelése!
 • Célunk, hogy kiváló tanulási élményt nyújtsunk, amely közvetlen hatással lesz szakmai fejlődésére.
 • Egyedülálló programjainkkal megerősíti stratégiai jövőképét, hatékonyságát és vezetői szerepét a mai szervezetek irányításához.

134557_Promo5.png

Programjaink

Programjaink több mint 30 nemzetközi céggelegyüttműködve készültek!

Hiszünk abban, hogy a tudás az iparág vezetőivel való szoros kapcsolatból származik. Éppen ezért partnerségre léptünk néhány vezető nemzetközi céggel, hogy az üzleti valósághoz igazodó programokat tervezzünk.

134549_DSC_0272-Small.jpg

Karunk

Tantestületünk világszerte ismert , és átlagosan több mint 15 éve dolgoznak különböző nemzetközi cégeknél. Ez a tény segít abban, hogy olyan kiváló tanulási élményt nyújtsunk, amely közvetlen hatással lesz az Ön szakmai fejlődésére.

Székhelye: Genf, Svájc

Swiss School of Business and Management az üzleti élet szívében található Genf nyüzsgő városában, Svájcban. A Genfi-tó partján, az Alpok lábánál fekvő Genf Európa egyik legszebb városaként tündököl.

Genf egy globális város, egy pénzügyi központ és a diplomácia világméretű központja számos nemzetközi szervezet jelenlétének köszönhetően, köztük számos vállalat és nemzetközi ügynökség székhelye.

Üzletipartnerek

Az SSBM oktatói és munkatársai több mint 70 nemzetközi és hazai vállalatnak nyújtottak tanácsadást, oktatást és projektalapú szolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy az akadémiai tudásnak szoros kapcsolatban kell lennie az iparral, amely a mai gyorsan változó környezetben a jobb tudás hajtóereje.

134567_20-1-10_SSBM_1200x628px_facebook-4.jpg

Campus jellemzői

  Helyszínek

  Helyszínek
  • Rue de Chantepoulet 10, 1201, Geneva

  • Savska cesta 106, 10000, Zagreb

  Kérdések