We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

© SSBM Geneva
Swiss School of Business and Management

Swiss School of Business and Management

Swiss School of Business and Management

SSBM Genfi Campus 2024. áprilisi felvétel!

Használja ki ezt a lehetőséget, és induljon el a tudományos és szakmai fejlődés útján. Biztosítsa a helyét az áprilisi felvételire az SSBM Genfben – április 10-e a jelentkezés utolsó napja.

Bevezetés

Az SSBM-ről

Az SSBM egy globális , innovatív és egyedi iskola, a világ minden tájáról hallgatva. Programjainkat több mint 30 ipari partnerrel terveztük. Garantáljuk a svájci minőségi oktatást és a kiválóságot.

180847_acbsp_full_logo_stacked.jpg

Az SSBM Geneva ACBSP akkreditált és EduQua tanúsítvánnyal rendelkezik. Az ACBSP (Accreditation Council for Business Schools and Programs) egy vezető szakosodott akkreditációs testület az üzleti oktatásban, és az egyik legjobb akkreditációnak tartják az üzleti iskolák számára.

Az EduQua a továbbképző intézmények svájci minőségi védjegye (EduQua) (németül: Schweizerisches Qualitätszertifikat für Weiterbildungsinstitutionen „EduQua”), a svájci nemzeti minőségbiztosítási testület és az első svájci minőségi címke, amely a felnőttek továbbképzésére irányul. Az EduQua a Svájci Államszövetség kormánya által elismert és támogatott akkreditációs testület; ez az első minőségi tanúsítvány állami és magán oktatási intézmények számára Svájcban. Az EduQua a minőségbiztosítási testület első számú akkreditációs rendszere a továbbképzésekhez. A kantoni oktatási miniszterek svájci konferenciája (EDK) az eduQuát hivatalosan elismert minőségbiztosítási rendszerként támogatja.

Az EduQua minőségi címkét csak a SAS Svájci Akkreditációs Iroda (Schweizerischen Akkreditierungsstelle SAS) elismert ellenőrző testületén kaphatja meg, a svájci Gazdasági Titkárságon, a SECO hivatalánál, amely a Szövetségi Gazdasági, Oktatási és Kutatási Minisztérium része.

134561_eduqua_logo_notxt_mit_Schutzraum_cmyk.jpg

A látomásunk

JÖVŐKÉPünk az, hogy egy egyedülálló, innovatív és nemzetközi üzleti és menedzsment iskola legyünk, amely prémium kutatást, gyakorlatot és oktatást kínál.

Küldetésünk

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy folyamatosan kiváló oktatási színvonalat és szakértelmünket biztosítsuk az üzleti oktatás terén innovatív, élvonalbeli technológiánkkal és a vonatkozó kutatásokkal alátámasztott kiváló minőségű tanulási tapasztalatainkkal. Bátorítjuk diákjaink, oktatóink és üzleti partnereink közötti sokszínűséget és globális kapcsolódást, miközben nagy jelentőséget tulajdonítunk azoknak az előnyöknek, amelyeket vállalkozásunk a társadalom és a környezet számára hozhat.

Releváns oktatás

Az SSBM segít elsajátítani a gondolkodás és a kritikus gondolkodás szokásait, amelyek nélkülözhetetlenek a mai társadalom megértéséhez. Felismerve azt a tényt, hogy az egyéni siker összefonódik a nagyobb világgal, arra ösztönözzük a hallgatókat, hogy vegyenek részt kritikai gondolkodásuk fejlesztésében.

Miért válassza az SSBM-et?

 • Az SSBM egy igazán innovatív és vezető üzleti és menedzsment iskola, amelynek célja az oktatás új szintre emelése!
 • Célunk egy kiváló tanulási tapasztalat biztosítása , amely közvetlen hatással lesz a szakmai fejlődésre.
 • Egyedi programjainkkal erősítheti stratégiai jövőképét, hatékonyságát és vezetőségét a mai szervezetek irányításában.

134557_Promo5.png

Programjaink

Programjainkat több mint 30 nemzetközi társasággal közösen terveztük!

Hisszük, hogy a tudás az ipari vezetőkkel fennálló szoros kapcsolatokból származik. Ezért partnerünk néhány vezető nemzetközi társasággal az üzleti realitásokhoz igazított programok kidolgozása érdekében.

134549_DSC_0272-Small.jpg

Karunk

Karunk világhírű, és átlagosan többségük több mint 15 éve dolgozik különböző nemzetközi vállalatokban. Ez a tény segít bennünket abban a célkitűzésünkben, hogy kiemelkedő tanulási tapasztalatot nyújtsunk, amely közvetlen hatással lesz szakmai fejlődésére .

Székhelye: Genf, Svájc

Swiss School of Business and Management élet központjában fekszik, a svájci, vibráló Genf városában. A Genfi-tó partján, az Alpok lábánál fekvő Genf Európa egyik legszebb városa.

Genf egy globális város, pénzügyi központ és világszerte a diplomácia központja számos nemzetközi szervezet jelenléte miatt, ideértve számos vállalat székhelyét és nemzetközi ügynökségeket.

Üzleti PARTN ERS

Az SSBM oktatói és munkatársai tanácsadást, oktatást és projekt-alapú szolgáltatást nyújtottak több mint 70 nemzetközi és nemzeti vállalat számára.

Hisszük, hogy az akadémiai tudásnak szoros kapcsolatban kell állnia az iparral, amely a mai ismeretek jobb hajtóereje a gyorsan változó környezetben.

134567_20-1-10_SSBM_1200x628px_facebook-4.jpg

Statisztika

 • Nemzetközi diákok:

  100%

 • 0
 • Hallgató/oktató arány:

  18 1-hez

Campus jellemzői

Campusaink

Az SSBM Geneva négy helyszínen kínál oktatási programokat: Genfben (Svájc), Zágrábban (Horvátország), Sanghajban (Kína) és Moszkvában (Oroszország).

134554_DSC_0283-Small.jpg134546_2.jpg134546_2.jpg
134548_DSC_0281-Small.jpg134547_DSC_0267-Small.jpg134551_DSC_0284-Small.jpg

  Öregdiák statisztika

  Tanulói beszámolók

  Helyszínek

  • Geneva

   Avenue des Morgines 12, 1213, Geneva

  • Petit-Lancy

   Avenue des Morgines,12, 1213, Petit-Lancy

   Kérdések