Keystone logo
© Asian Institute of Hospitality Management
Thammasat Business School

Thammasat Business School

Thammasat Business School

Bevezetés

Rólunk

Thammasat Business School Bangkok Metropolis szívében található, az "Angyalok városa" néven. Bangkok üzleti és befektetési központja Délkelet-Ázsiában. A város tökéletes keveréke a thaiföldi hagyománynak, kultúrának és modern életmódnak a technika korában. A világ minden tájáról érkező látogatók vonzódnak a bangkoki lakosok színes életmódjához és a város történelmi örökségéhez. Ráadásul a világ minden tájáról származó tudáshálózatok Thaiföld felsőoktatásának központjában kifinomult információs hálózatokon keresztül kapcsolódnak egymáshoz. Az élet minden területéről érkező emberek jönnek Bangkokba, hogy felfedezzék és megtanuljanak valami újat.

A Kereskedelmi és Számviteli Kar eredeti célja az volt, hogy thai nyelven nyújtson egyetemi kurzusokat a különböző üzleti területeken. Az örökség egyik aspektusa, hogy a Thammasat Egyetem olyan közoktatási intézmény, amelyben az adminisztratív struktúra, politikák, eljárások és költségvetés-tervezés inkább a közszolgálat, mint a 21. századi nemzetközi felsőoktatási intézmény.

Energetikus légkörben való tanulás

Thammasat Business School mind a Tha Prachan, mind a Rangsit egyetemen akadémiai programokat kínál. Ezek a programok egy olyan légkörben zajlanak, amely az aktív tanulás ösztönzésére szolgál. A Tha Prachan campusban a diákok az üzleti szektorhoz közel helyezkednek el, mivel ez a campus Bangkok szívében található. Kicsi és nagy vállalkozások veszik körül. A Rangsit campus Bangkok északi külvárosában található. A campus jól kapcsolódik a központi Bangkok kényelmes közlekedés. Rangsit campus egy nagy összetett körülvéve a természet. Az egyetemen belül vannak kollégiumok, sportközpontok és különböző egyetemi létesítmények, amelyek szintén az ázsiai technológiai intézet (AIT) és a Thaiföldi Tudományos Park közelében találhatók. Ez a három szervezet egyaránt magas színvonalú oktatási klasztert alakított ki, kiváló oktatási légkörrel.

LÁTOMÁS

"Vezetője az innovatív oktatásban az üzleti életben és a számvitelben"

KÜLDETÉS

TO Menedzsment kompetencia és a Thammasat szellem fejlesztése vezetők, vezetők és vállalkozók számára.

VALUES

A Thammasat Egyetem, mint a Népi Egyetem, elkötelezte magát a demokráciával szemben. Ez a régi Thammasat Business School (TBS) részvény. Az iskola hangsúlyozza a jó kormányzást, a társadalmi felelősségvállalást és az etikus magatartást. A TBS elkötelezi magát az innovatív, hozzáadott értéket képviselő, fenntartható és pozitív üzleti és társadalmi hatásokkal rendelkező programokra. A TBS hallgatók elismerték függetlenségüket, kreativitását és elkötelezettségét a felelős vezetés iránt.

77056_Skjermbilde2018-05-27kl.23.22.37.png

EFMD EQUIS ÉS AACSB ACCREDITED

Az EQUIS a magas tudományos színvonal és a vállalati világgal való szoros együttműködés által biztosított szakmai relevancia egyensúlyát keresi. Erős kapcsolat az üzleti világgal, ezért annyira fontos követelmény, mint az erős kutatási potenciál. Az EQUIS különös fontosságot tulajdonít egy olyan hatékony tanulási környezet megteremtésében, amely elősegíti a hallgatók vezetői és vállalkozói készségeinek fejlődését, és elősegíti a globális felelősség érzetét. Minden tekintetben innovációt keres, beleértve a programtervezést és a pedagógiát. Az EQUIS által akkreditált intézményeknek nem csak magas általános színvonalat kell demonstrálni tevékenységük minden dimenziójában, hanem nagyfokú nemzetközivé válásuk is. Azok a vállalatok, akik világszerte toboroznak, a diákok, akik otthonukon kívüli képzésüket választják, valamint az iskoláknak a határokon és kontinenseken keresztüli szövetségeket építenek, gyorsan növekvő igényük van arra, hogy azonosítsák azokat az intézményeket más országokban, amelyek jó minőségű oktatás nemzetközi vezetés.

AACSB International - Az Advance Collegiate School of Business (AACSB) társulása összekapcsolja az oktatókat, a hallgatókat és az üzleti vállalkozásokat, hogy közös célt érjenek el: létrehozni a nagy vezetők következő generációját.

Az AACSB 1916 óta szinonimája a legmagasabb szintű kiválósági követelményeknek, az AACSB minőségbiztosítási, üzleti oktatási intelligenciát és szakmai fejlesztési szolgáltatásokat nyújt több mint 1.600 tagszervezet és több mint 800 akkreditált üzleti iskola világszerte.

Amikor az oktatási, szakmai és üzleti szervezetek az AACSB Business Education Alliance tagjaivá válnak, egy olyan mozgalom részét képezik, amely egyesíti a világ üzleti oktatási színvonalának javítását. Az AACSB összekapcsolja, megosztja és inspirálja az innovációt és a minőséget a taghálózaton, valamint az üzleti közösségen belül. A szervezet kollektív ereje sokrétű perspektívákon alapul, egy globális gondolkodásmóddal és egy elkötelezettséggel a különbség megteremtésében.

Helyszínek

  • Bangkok

    Thammasat Business School, THAMMASAT UNIVERSITY 2 Prachan Road, Pranakorn, 10200, Bangkok

  • Rangsit

    Thammasat Business School THAMMASAT UNIVERSITY (Rangsit Campus) 99 Moo 18 Paholyothin Road, Klong Luang, 12121, Rangsit

    Kérdések