We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

© The Emirates Academy of Hospitality Management
The Emirates Academy of Hospitality Management

The Emirates Academy of Hospitality Management

The Emirates Academy of Hospitality Management

Bevezetés

Küldetés és jövőkép

Látomás

Világelső az egyetemi szintű tanulás, ösztöndíj és alkalmazott kutatás elősegítésében a turizmus és vendéglátás menedzsment területén.

Küldetés

Világszínvonalú, innovatív, iparági szempontból releváns oktatást és kutatást nyújtani egy kortárs, multikulturális környezetben, hogy a vendéglátóipari vállalkozások következő generációját olyan kompetenciákkal ruházza fel, amelyek sikeresek lehetnek egy dinamikus világban.

Intézményi cél és célkitűzések

Az EAHM célja az akadémiai kiválóság előmozdítása szakmai környezetben. Az intézmény céljai: 1. Pályázatorientált programok, amelyek a vendéglátásban, utazási és turisztikai szakokon végzett, elméleteket a gyakorlatban is alkalmazni tudják; 2. A vendéglátás és turisztikai szektor ipari, kereskedelmi és közösségi igényeihez kapcsolódó alkalmazott jellegű kutatások; 3. Vendéglátó és turisztikai hallgatók szellemi és átfogó fejlesztése gondoskodó környezetben; 4. Elkötelezett partnerségek a vendéglátó, utazási és turisztikai vállalkozásokkal, iparral és más oktatási szolgáltatókkal; 5. A tanulók hatékony és reflektív, élethosszig tartó tanulókká fejlesztése.

A vendéglátás szívében

The Emirates Academy of Hospitality Management (EAHM) a vendéglátással foglalkozó üzleti menedzsment diplomák nyújtására specializálódott, és célja, hogy a világ vezető vendéglátó-menedzsment iskolájává váljon.

A nemzetközileg elismert tanulmányi programokkal, a világ minden tájáról érkezett nagy tiszteletnek örvendő oktatókkal, a legkorszerűbb infrastruktúrával, modern létesítményekkel, a vendéglátóiparon belüli erős partnerségekkel és az EAHM-nek a világ legjobb szállodáihoz való közelségével az EAHM valóban van, a Vendéglátás szívében.

Legfontosabb tényeket

 • A 10 legjobb vendéglátó iskola
 • Az első szállodaiskola a Közel-Keleten
 • Multikulturális Diákkör
 • 53% nő és 47% férfi
 • Háromszorosan elismert
 • Több mint 100 vendéglátóipari partner

Három akkreditáló testület

The Emirates Academy of Hospitality Management (EAHM) elismert az Egyesült Arab Emírségek, az Egyesült Királyság és Ausztrália felsőoktatási hatóságai.

Az Egyesült Arab Emírségek Oktatási Minisztériuma (MOE).

The Emirates Academy of Hospitality Management (EAHM) székhelye Dubajban, Egyesült Arab Emírségekben, az Oktatási Minisztérium Tudományos Akkreditációs Bizottságán keresztül szerzett akkreditációt a következő fokozatokhoz: Bachelor of Business Administration in International Hospitality Management; Üzleti adminisztráció munkatársa a nemzetközi vendéglátás menedzsmentben; Master of Business Administration in International Hospitality Management.

Vendéglátó Intézet

Az Egyesült Királyságban székelő IOH egy globális szakmai intézet, amely magas színvonalat hirdet a vendéglátóiparban. Az EAHM-ben lebonyolított összes akadémiai programot az IOH akkreditálja a vendéglátási keretrendszerének megfelelően.

A Nemzetközi Idegenforgalmi és Vendéglátóipari Oktatási Kiválósági Központ

Az ausztrál székhelyű nemzetközi akkreditációs testület, a THE-ICE felmérte a tantervfejlesztési és felülvizsgálati folyamatot; tanítási és tanulási megközelítés; az EAHM személyzeti erőforrásait és létesítményeit, és megállapította, hogy megfelel a kiválósági szabványok nemzetközi referenciaértékeinek. Akkreditált tagként az EAHM csatlakozott egy exkluzív intézménycsoporthoz, amely több mint 10 ország állami egyetemeit, magán szállodaiskoláit és szakkollégiumait foglalja magában.

Globális Elismerés

The Emirates Academy of Hospitality Management számos globális testület elismeri, amely biztosítékot nyújt diákjaink oktatásának minőségére és színvonalára vonatkozóan.

Egyesület a Főiskolai Üzleti Iskolák Előmozdítására

The Emirates Academy of Hospitality Management az Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) tagja. Az AACSB egy non-profit globális egyesület, amelynek célja a tudás és a bevált gyakorlatok megosztása a további üzleti oktatásban. Az EAHM hallgatói biztosak lehetnek abban, hogy a kapott oktatás megfelel a világ vezető módszereinek és gyakorlatának, amelyet ez a globális szervezet határoz meg.

Kínai Tudóscsere Központ

A kínai Oktatási Minisztérium a Kínai Tudományos Börze Szolgáltató Központja révén felvette az EAHM-et a nemzetközi oktatási szolgáltatók hivatalos listájára. Ez elismeri, hogy az EAHM hiteles intézmény a kínai és nemzetközi hallgatók számára.

Nemzetközi Iskolák Tanácsa

Az EAHM a Nemzetközi Iskolák Tanácsának (CIS) tagja. A CIS iskolák, főiskolák és egyetemek globális közössége 116 országban. Non-profit szervezetként a CIS célja, hogy magas színvonalú oktatást biztosítson, a nemzetközi és interkulturális szempontokra összpontosítva.

Hosco

A Hosco vendéglátó- és kulináris intézményeknek nyújt tagságot szerte a világon, amelyek célja az iskolák és egyetemek összekapcsolása az iparággal. Az EAHM hallgatói profitálnak ebből a kiterjedt gyakorlati és karrierlehetőségi hálózatból.

Campus jellemzői

  Ösztöndíjak és finanszírozás

  Korlátozott számú ösztöndíj áll rendelkezésre minden egyes felvételhez, és a középiskolai tanulmányi teljesítményen és a vendéglátóiparban való munkavégzés motivációján alapulnak. Az ösztöndíjakkal kapcsolatos további információkért, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot

  Campus élet és felszereltség

  A rendelkezésre álló hallgatói szolgáltatások közé tartozik a 24 órás biztonsági szolgálat, az egyetemi karbantartó csapat és a rendszeres takarítás.

  A diákok rendelkezésére álló szabadidős létesítmények közé tartozik egy teljesen felszerelt edzőterem, saját medence, valamint tenisz- és kosárlabdapálya.

  Az alapvető szükségletekről gondoskodnak az egyetemen található minimarket, valamint mosodai és vegytisztító létesítmények.

  Vacsorázzon az egyetemen, ahol számos étterem található. Ott van a The Cafe, ha egy könnyű reggelire vagy egy svédasztalos ebédre van szüksége, a The Pool Cafe hamburgerekre, pizzára és egyebekre, az Attibassi teára és kávéra, valamint az Icon étterem, ha kulináris élményre vágyik, hogy lenyűgözze.

  Rendszeres rendezvények, mint például Food Fesztiválok, regionális versenyek, városi kirándulások, valamint a Wild Wadi Waterpark™ exkluzív diákárai elérhetők azokon a napokon, amikor szeretnének kikapcsolódni.

  Azok számára, akik el akarják ütni a mindennapokat, vegyenek részt a rendszeres hálózati események egyikén az egyetemen, vagy vegyenek részt részmunkaidős munkalehetőségekben, amíg itt vannak.

  Helyszínek

  • Dubai

   Building 69, Al Saqool Street, , Dubai

  Programok

  Chat with students

  Kérdések