Keystone logo
The German University In Cairo

The German University In Cairo

The German University In Cairo

Bevezetés

The German University In Cairo , a GUC egyiptomi magánegyetem, amelyet a 27/2002 elnöki rendelettel alapítottak a 101/1992 törvény és a 355/1996 számú végrehajtási rendeletek alapján.

A kairói német egyetemet / a kairói Deutsche Universität-t 2002-ben hozták létre az ulmi és a stuttgarti állami egyetemmel együttműködve, az egyiptomi felsőoktatási minisztérium, a tudományos, kutatási és művészeti minisztérium, Baden-Württemberg állam védnöksége alatt. , Németország, és támogatja a Német Akadémiai Csere Szolgálat (DAAD), a kairói német nagykövetség, az Arab / Német Ipari és Kereskedelmi Kamara (AHK), a Szövetségi Oktatási és Kutatási Minisztérium, Németország, a Tübingeni Állami Egyetem, A Mannheimi Állami Egyetem és a Lipcsei Képzőművészeti Akadémia.

The German University In Cairo egy független, nonprofit orientált egyiptomi magánintézmény, amelyet németek és egyiptomiak konzorcium vezet, azzal a vízióval, hogy vezető oktatási és kutatási kiválósági központot építsen ki, amely hatékonyan hozzájárul az általános jóléthez nemzeti és nemzetközi szinten. és törekszik az Egyiptom és Németország közötti tudományos, műszaki, gazdasági és kulturális együttműködésre.

Helyszínek

  • ثالث القاهرة الجديدة

    ثالث القاهرة الجديدة, Egyiptom

    Programok

    Kérdések