Keystone logo
The Lisbon MBA

The Lisbon MBA

The Lisbon MBA

Bevezetés

Lisszabon

Dean üdvözlő üzenetet

Ez nagy büszkeséggel és lelkesedéssel, hogy üdvözöljük, hogy a Lisszaboni MBA.

A lisszaboni MBA egy közös vállalat közötti Católica-Lisszabon és Nova SBE - két vezető üzleti iskolák Európában.

Ez a partnerség magában foglal egy kétéves Executive részmunkaidős MBA és az International teljes munkaidőben MBA, együttműködve MIT rangos Sloan School of Management.

Szerint a 2017 Financial Times Top 100 Global MBA rangsor, a lisszaboni MBA Nemzetközi Full Time a 20. legjobb MBA program Európában. Mi is szerepelt, mint az 1. MBA Európában International Course Experience, az egyik legfontosabb prioritása.

A lisszaboni MBA Executive tartották a 52. legjobb MBA szerint Európában a 2016 Financial Times európai üzleti iskolák rangsorát.

A lisszaboni MBA platformot biztosít, ahol a tehetséges, ambiciózus és nagy repülő diákok a világ minden tájáról találkozhatnak, és vegyenek részt az aktív tanulás, kölcsönhatásban remek kari.

Miért kell vizsgálni a Lisszaboni MBA platform, mint a választás egy MBA:

  • Mindkét program egy tekintélyes kar test, képzett a világ legjobb iskola, mélyen érintett a magas színvonalú kutatási és harmonikusan illeszkednek a legújabb fejlemények menedzsment elmélete és gyakorlata;
  • Mindkét program a legmagasabb rangú portugál MBA a Financial Times MBA ranglisták;
  • Mindkét program ábrázolja az innovatív tantervet, stimuláló szigorú elemzés, a használata érzelmi intelligencia készségek, társadalmilag felelős magatartás és a gyakorlati tanulás. A tanterv szerint egy híd a tudomány és az üzleti világ, az elmélet és gyakorlat között, a nyereség és az emberek között, a bal és a jobb agyfélteke között, valamint a földrajzi világ.
  • Biztosítjuk szoros kapcsolat a vállalati világban, ahol a nagy cégek aktívan részt vesz az irányítási és támogató biztosít a hálózat szakmai és kapcsolatokat.
  • Mindkét programot kínálnak a hangulatos, mégis kozmopolita környezetet ezen a szép és kellemes Lisszabonban. Itt a diákok mix munka és öröm, mint a nagyon kevés hely van a világon.

Daniel Traça - Dean Nova SBE és Francisco Veloso - Dean Católica-Lisszabonüzleti

A lisszaboni MBA Advantage

Ha úgy csinál egy MBA Portugália, akkor már valószínűleg foglalkozott a fő üzleti iskolák az országban, és akkor rájöttem, hogy Católica és a Nova már nem kínál külön MBA programokat.

Hadd osszuk így kezdődött az egész ... A projekt 2006-ban kezdődött, amikor a MIT Sloan School of Management látogatott Portugália célja egy partnerségi és indítson egy nemzetközi MBA. A lisszaboni MBA született 2007-ben, mint egy közös vállalat közötti Católica-Lisszabon és Nova SBE, a két felső b iskolák Portugáliában. Mindkét csatlakozott erőfeszítéseket versenyezni a globális piacon, kezdve kínál egy részmunkaidős programot, hogy ugyanabban az évben. Később, 2009. január A lisszaboni MBA International, a partnerség MIT Sloan, üdvözli az első osztályban.

Itt van, amit lehet kapni a Lisszaboni MBA:

Amennyiben Talent és piaci találkozik

A lisszaboni MBA fogja átalakítani, akkor, szakmailag és személyesen is. Ha folytatja a lisszaboni MBA akkor része lesz egy dinamikus közösség, hisz abban, hogy pozitív hatással a világ keresztül átgondolt vezetés és az innovatív ötleteket. A MBA program célja a tehetséges szakemberek, akik szeretnék megtenni a következő lépést a karrierjük, és segíteni fogunk vezetni, hogy a karriert, mert elkötelezettek vagyunk a siker.

Meg fog csatlakozni egy elit MBA program

A közös vállalat között a két vezető üzleti iskola Portugáliában - Nova SBE és Católica Lisszabon - nemzetközileg elismert, és részesei vagyunk egy elit csoport üzleti iskolák - kevesebb, mint 1% a világ -, hogy tartja a Triple Akkreditációs (AACSB , EQUIS és AMBA).

A lisszaboni MBA International teljes munkaidőben program tartják az egyik legjobb MBA programok Európában az 2016 Financial Times Top 100 Global MBA ranglisták - 20. legjobb Európában - és az 1. világszerte a kategóriában „International Course Experience”.

Lesz észre, és legyen része a család

A lisszaboni MBA akkor nem lesz „egy másik fogaskerék a gép” - egyedülálló boutique MBA koncepció célja, hogy az MBA tapasztalat magával ragadó és személyre szabott.

Osztályok a lisszaboni MBA vannak méretezve, annak érdekében, hogy maximalizálja a tanulási tapasztalat, ami egy intim tantermi környezetben, ahol a diákok képesek kölcsönhatásba lépni a legjobb kar és épít egy mély kapcsolat osztálytársai, az MBA személyzet és a vendégek hozzuk a társasági világ a mi osztályok és események.

Adunk a gyakorlati és releváns tudást

A lisszaboni MBA program is van partnerség a két legjobb üzleti iskolák Portugália - Católica-Lisszabon és a Nova SBE - és az együttműködés a MIT Sloan School of Management -, összefogva egy tekintélyes kar test, képzett a világ legjobb iskolákban , erős valós üzleti érzéket, mely egy innovatív, teljes körű és átformáló oktatás, amely elkészíti Önnek a siker.

Ön képes lesz arra, hogy a gyakorlatban mit tanulni a valós üzleti projekt, mert úgy véljük, a gyakorlati megközelítés a legjobb módja annak, hogy új tudományos ismeretek és továbbra is csatlakozik az üzleti világban. Azt is ki vannak téve számos nemzetközi perspektívák, különféle iparágakban és személyesen ismeri az előrelépést a transzformáció, az építmény az a tudás, a szakértelem és analitikus kritikai gondolkodás során a program.

Azt, hogy a vezetői fejlesztés innovatív és személyes

Hisszük vezetők jól ismerik magukat, és mi folyamatosan dolgozik a legtöbb innovatív, kreatív és inspiráló módszerekkel segít fejleszteni a vezetés készség, hogy fog sikerülni most és a jövőben. Focus és a személyre szabott kulcsfontosságú, ezért szorosan együtt fog működni, hogy segítsen fejleszteni a karrier fejlesztési terv, növelje öntudat, megérteni a potenciális és hogyan kell elérni.

Mi megkönnyíti a hálózati

Mi biztosítjuk a lisszaboni MBA szoros kapcsolatot az üzleti világ és a kapcsolatok túlmutatnak a strukturált jelenlétében vállalatok közvetlenül részt vesznek az MBA programok. Mi szállítjuk számos exkluzív vezetői ülés a külső vendégek, elősegíti a rendszeres rendezvények vállalkozók és felső vezetők a különböző iparágak, és hozzon létre hálózati lehetőségeket mindenki számára a lisszaboni MBA Közösség - diákok, öregdiákok, oktatók és dolgozók.

Az emberek, akikkel találkozol alatt MBA A lisszaboni MBA lesz egy erős befolyása az élet és a fektetünk adja a diákok eltérő szakmai, tudományos és nemzetközi háttérrel, az emberek, hogy a kihívás, és lehetővé teszi az értékes peer-to-peer tapasztalatokat.

A kollégák az osztályban, Full Time International Executive diákok, öregdiák hálózat szerte a világon, és dolgoznak a legkülönbözőbb iparágakban, a kar és a vállalati kapcsolatok, mi lesz az Ön számára a hálózati kapcsolatokban, hogy segít akkor előre a szakmai életben.

Szeretettel várjuk Önt, hogy egy nagy város, hogy élvezze, és ihlette

Lisszabon a fogadó város mind a program - ha tudod, akkor tudja, milyen barátságos ez, és ha nem, akkor kihívás, hogy látogasson el hozzánk!

A dinamikus ritmust a modern városközpont az inspiráló vibráció a mi történelmi tereptárgyak, Lisszabon a város tele van energiával és izgalmas lehetőségeket tömörítő hagyományok Európában, Amerikában, Afrikában és Ázsiában. És több mint 200 napján süt a nap évente, és percre gyönyörű strandok és az egyik legjobb surf helyek a világon, nincs más hely Európában, mint Lisszabonban! Tény, hogy a lisszaboni MBA ért első helyen található, a minőség és a költségek szálláshely legújabb Financial Times alternatív MBA felmérés.Ahol a céljait is eljuthat, Lisszabon a tökéletes környezetet elkezdhet a jövőben történni!

Helyszínek

  • Lisbon

    Campus de Carcavelos Rua da Holanda, n.1 2775-405 Carcavelos, Portugal, , Lisbon

Kérdések