Keystone logo
© Eva Dang
The School of Management and Research

The School of Management and Research

The School of Management and Research

Bevezetés

RÓLUNK

A Management and Research School (TSMR) büszke arra, hogy elkötelezett a kiválóság mellett. Ez az elkötelezettség tükrözi a TSMR azon törekvését, hogy magas színvonalú programokat kínál a hallgatóknak, kivételes szolgáltatásokat nyújtson a közösségeknek, és olyan élvonalbeli kutatásokat, amelyek tájékoztatják a politikát és a gyakorlatot. A TSMR elkötelezett továbbá arra, hogy partnerséget alakítson ki a különböző oktatási, szolgáltatási és üzleti entitásokkal annak érdekében, hogy a szakmák és a közösségi szervezetek széles skáláján keresztül előmozdítsa a kutatást és az innovatív gyakorlatokat.

A TSMR egyedülálló az akadémiai és szakmai programok kombinációjában, amelyek az egyéneket az iparban széles körben előkészítik. A TSMR nem csak magasan képzett diákokat, hanem szakembereket is felkészít az izgalmas és nagy szükségletű területekre a vezetés számára. Javasoljuk, hogy fedezze fel akadémiai programjainkat, hogy felfedezhesse a lehetőségek széles választékát.

Programjainkat a TSMR fogalmi kerete vezérli, amely a hallgatóknak mint Inquirer-Professionals fejlesztését írja le. Az érdeklődő szakemberek pozitívan befolyásolják a hallgatók tanulási tapasztalatait a szakmai ismeretek, az oktatási folyamatok, az oktatási kontextusok, a diákok tanulása, az interperszonális készségek és a szakmai kapcsolatok megértése és alkalmazása révén. Úgy véljük, hogy az Inquirer-szakemberek magas színvonalú tudományos programjainkon túl felkészültek arra, hogy megfeleljenek a mai oktatás és tanulás izgalmas igényeinek. A TSMR arra is törekszik, hogy a diákokat, az öregdiákokat és a közösséget különféle tevékenységekben vegye fel. Diákként számos olyan szakmai szervezetben vehet részt, amelyek hosszú távú barátságokat biztosítanak diákjaival, akik megosszák érdeklődési körüket és szakmai szenvedélyüket.

Reméljük, hogy élvezni fogja a tanulmányait a TSMR-ben. Örömmel várjuk a lehetőséget, hogy megosszuk Önnel a kiválóság iránti elkötelezettségünket.

66458_image1.jpg

KÜLDETÉSÜNK

A London School of Management & Research feladata, hogy nemzeti szinten versenyképes és nemzetközileg elismert lehetőségeket kínáljon a különböző diákok tanulásához és bevonásához valódi környezetben. Mint a tudásalapú erőforrás a nagyközönség számára, a London School of Management & Research partnerséget épít ki más oktatási intézményekkel, közösségi szervezetekkel, kormányzati szervekkel és a magánszektorral, hogy szolgálja azokat a régiókat, amelyek szolgálnak és hatást gyakorolnak a világra.

A LÁTOMÁSUNK

A London School of Management Research (TSMR) arra törekszik, hogy tudományos vezető legyen az innováció és a minőség terén az oktatásban és a tanulásban, a nemzetközi helyzetben, valamint az elkötelezettséggel és a kiszolgáló szolgáltatásokkal a közösségek és társadalmak számára.

A CORE VALUES

A TSMR a következőket tartja szem előtt:

  • Integritás: A TSMR létrehozásának alapjait a karakter és az integritás magas színvonala jellemzi.
  • Kiválóság: A TSMR közösségen belüli kiválóságot az oktatás, a kutatás, az ösztöndíj, a kreatív tevékenység és a szolgáltatás terén elért eredmények révén folytatjuk.
  • A tanulásközpontúság: Az intellektuális rugalmasságot, tudást és készségeket tápláljuk azáltal, hogy integráljuk a tanítást, a kutatást, az értékelést és a tanulást, hogy támogassuk tudományos közösségünk folyamatos fejlesztését.
  • Diákközpontúság: Elkötelezettek vagyunk az oktatás, a kutatás és a szolgáltatás területén, hogy megfeleljenek a tanulók változó igényeinek. Támogatjuk az egész életen át tartó tanulás, a polgári és társadalmi felelősségvállalás, a vezetés, az egyéni és a karrier-növekedést.
  • Sokszínűség: A sokféleséget minden dimenziójában átfogjuk, felismerve, hogy az egyéniség kölcsönös tiszteletben tartása és mindenkinek a befogadása elengedhetetlen mind a személyes, mind az intézményi sikerhez.
  • Szolgáltatás: A TSMR minden szintjén támogatjuk és felismerjük a szolgáltatást. Törekszünk a TSMR és a világ előnyére.

Helyszínek

  • Cardiff

    292 North Road, Cardiff, Wales, CF14 3BN, Cardiff

Kérdések