Keystone logo
The University of Hawaii, Shidler College of Business Vietnam

The University of Hawaii, Shidler College of Business Vietnam

The University of Hawaii, Shidler College of Business Vietnam

Bevezetés

Ez az Executive MBA jelentkezéseket fogad a 2022. őszi felvételi programra. Tanulmány Hanoiban és a HCMC-ben, Vietnamban.

A Hawaii Egyetem, a Shidler College of Business elnyerte az első osztályú Executive MBA programot, amely felkészíti, irányítja és felkészíti a vietnami vezetőket, akik fel kívánják növelni vezetési és vezetési képességeiket. Ez VEMBA ( Vietnam Executive MBA ) néven ismert. A VEMBA Hanoi 2001-ben kezdte meg első kohortját, és 2007-ben bővült a HCMC-re.

Webhely: href = "https://shidler.hawaii.edu/vemba

Ez a 21 hónapos, executive formátumú program lehetővé teszi a Hanoiban vagy Ho Si Minh-városban, Vietnamban élő résztvevők számára, hogy a teljes munkaidős vezetői pozíciókat megtartsák, miközben fokozatot szereztek. A hallgatók egy olyan integrált, modern tantervből tanulnak, amely magába foglalja a legfontosabb üzleti diszciplínákat a legmodernebb üzleti gyakorlatokkal, beleértve az innovációt és a vállalkozást, az információs technológiák kezelését és az e-üzleti tevékenységet, az ellátási lánc menedzselését, a vagyonkezelést és a márkaépítést. Minden osztályt Vietnámban tartanak, egy opcionális nyári tanulmányt a Hawaii Egyetemen a Manoa-n Honolulu-ban, Hawaii-ban, az USA-ban. A program legfontosabb jellemzője a Business Practicum projekt, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy valós életet folytassanak.

177777_Frame2.jpg

177776_Frame3.jpg

177775_Frame4.jpg

Az MBA for Executives in Vietnam program már bebizonyította, hogy rendkívül sikeresnek bizonyult sok diplomás karrierjének előmozdításában az elmúlt 21 évben Vietnamban. Több mint 900 öregdiák tölt be kulcsfontosságú üzleti pozíciókat Vietnam minden gazdasági ágazatában és világszerte, az MBA for Executives Vietnamban az egyik legértékesebb üzleti hálózatot kínálja.

Így a University of Hawaii, MBA a vezetők a vietnami diplomások képesek lesznek bizonyítani, hogy a bizalom és a készségek, hogy versenyezni a felső vezetői pozíciókat, nem csak Vietnamban, de bárhol a világon.

Ez az egyetlen AACSB akkreditált program Vietnamban. Az AACSB-t 1916-ban alapították az USA-ban, hogy akkreditációt biztosítson az üzleti iskoláknak. Alapító tagjai közé tartozik a Columbia Egyetem, a Cornell Egyetem, a Harvard Egyetem, a Chicagói Egyetem, az Illinois Egyetem, a Pennsylvania Egyetem, a Yale Egyetem és más neves egyetemek az Egyesült Államokban. Ismeretes, hogy az üzleti iskolák kevesebb mint 5% -a tartja ezt az elit akkreditációt. A szövetség nem minden tagja akkreditált.

Két képzési hely Vietnamban Hanoi és Ho Chi Minh City . Azt is választhatja, hogy tanulmányozza két nyári kurzus Honolulu , Hawaii, USA.

Hanoi Campus: Suite 312, 3. emelet, Office Center, Tower C, N04 - UDIC Complex, Hoang Dao Thuy Street, Hanoi, Vietnam

Tel: +84 24 7304 2688

Forródrót: +84 947 552 688

E-mail: [email protected]

HCMC Campus: 2nd Floor, 235 Pasteur St., Dist.3, HCMC, Vietnam

Tel: +84 28 3933 3033

Forródrót: +84 918 515 301

E-mail: [email protected]

Akkreditációk

AACSB akkreditált

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

  • Hanoi

    Hanoi, Vietnam

  • Ho Chi Minh City

    Ho Chi Minh City, Vietnam

    Kérdések