Keystone logo
The University of Manchester Middle East Centre

The University of Manchester Middle East Centre

The University of Manchester Middle East Centre

Bevezetés

A University of Manchester Kelet Center megnyitott Dubai Knowledge Park 2006-ban, és támogatta több mint 2000 részmunkaidős MBA hallgatók. Ez a legnagyobb és leggyorsabban növekvő központ az egyetem nemzetközi hálózat.

Az üzleti iskola, a University of Manchester egyike a világ legjobb rangú üzleti iskolák és a University of Manchester Kelet Center Dubai a legnagyobb és leggyorsabban növekvő végrehajtó központ az egyetem nemzetközi hálózat, amelynek támogatást nyújtott több mint 2000 Global Part-time MBA hallgatók a régióban.

Az üzleti iskola is van egy regionális közösség mintegy 2500 öregdiák és aktívan dolgozik, hogy a szakmai hálózati lehetőségeket, hogy segítsen gazdagítani a szélesebb üzleti közösség.

A Közel-Keleten, a University of Manchester kínál világszínvonalú részmunkaidős MBA tapasztalt dolgozó szakemberek, ráadásul egy sor MSc és a végrehajtó oktatási programok, valamint a kutatási és tanácsadói projektek által vezetett egyetem kari.

Az egyetem működik egy sor együttműködést a szakmai szervezetek, mint például Cima, ACCA, IMA és a PMI, valamint a brit szervezetek, beleértve UKTI, British Business Group és a brit Központok cégeknek. Ezen túlmenően, a University of Manchester kovácsolt számos partneri köz- és magánszektorbeli szervezetek révén stratégiai Talent Partner program.

Mellett a tudományos programok, The University of Manchester ad otthont mesterkurzusokat, amely egy sor üzleti jellegű témák részeként „Guest hangszóró sorozat”, vezette fel kar, a szabad és nyilvános.

A Business School, a University of Manchester megkezdte a régió első kutatás a kreativitás és innováció a GCC, hogy jelölje meg a Közel-Keleten Központ 10. születésnapját 2016-ban.

Gazdasági növekedés nagysága

Dubai és a régió továbbra is egy olyan terület, a gazdasági növekedés, a szilárd üzleti infrastruktúra, az egészséges és a fejlődő üzleti környezet területén készségfejlesztés által támogatott kormány és a vállalkozások előtt álló kihívások fenntartása a gazdasági növekedés végbe a gazdasági változások.

robert-Bock-87041

Dinamikus és vibráló város

Dubai sok hasonlóságot mutat a Manchester; mindkettő dinamikus és élénk városok, amelyek átalakultak, hogy jelentős hatást gyakorol a világ. Manchester volt a szíve az első ipari forradalom, és még ma is a központ kutatási, innovációs és tanulási és Dubai élen jár az új hullám 21. század tudásalapú gazdaságok.

Executive oktatási létesítmények

A Közel-Kelet központ, amely a blokk 2B a tudáshálózatként Dubai Knowledge Park kínál tanulmány, könyvtári és iskolai létesítmények diákok és látogató kar a University of Manchester, valamint olyan irodahelyiség The University of Manchester regionális csapat, amely koordinálja és támogatja az összes diák tevékenységek, beleértve a rendkívül interaktív és intenzív műhelyek által végzett látogató oktatók, a University. Egy nemrégiben terjeszkedés középpontjában is növelte a számos lehetőség áll a diákok számára.

A diplomások és alumni

Örömünkre szolgál, hogy MBA diplomások a Közel-Keleten. Mivel az első tétel végzett 2009-ben az általuk elindított The University of Manchester Alumni Association-Közel-Keleten.

Február 29.: Vezetői oktatási információs szekció

Ez az online foglalkozás kiemeli a közelgő Executive oktatási kurzusokat Manchesterben, az Egyesült Királyságban, és elmagyarázzuk, hogyan kell regisztrálni a kurzusokra.

Akkreditációk

EFMD Equis AkkreditáltAMBA AkkreditáltAACSB akkreditált

Helyszínek

  • Dubai

    The University of Manchester Middle East Centre Office F116 , Block 2B, Dubai Knowledge Park, PO Box 502907, , Dubai

    Kérdések