Keystone logo
© Tomorrow University of Applied Sciences
Tomorrow University of Applied Sciences

Tomorrow University of Applied Sciences

Tomorrow University of Applied Sciences

Bevezetés

Üdvözöljük a globális egyetemen, a hatásos karrierekért. A Tomorrow University küldetése, hogy a tanulóknak olyan készségeket, hálózatot és mentorálást adjon, amelyek szükségesek egy céltudatos karrier felépítéséhez és a fenntartható jövő felé vezető átmenethez.

Szabja az átalakulás útját egyedi küldetéséhez, gondolkodjon a határokon túl, képzelje újra a jövőt, és foglalkozzon az összetett társadalmi és környezeti kihívásokkal.

A fenntartható jövőre való áttérés Önnel kezdődik

A fenntarthatóság, üzleti innováció, mesterséges intelligencia & fenntartható technológiák, vezetés és vállalkozói készség programjaink segítenek felfedezni erősségeidet, összehangolni az oktatásodat az értékeiddel, és érdemi hatást gyakorolni a világra.

Hatásközpontú tantervünk olyan tudással, készségekkel és hálózattal ruházza fel Önt, amely a valós kihívások kezeléséhez és a vállalkozások fenntartható jövő felé való vezetéséhez szükséges.

A Tomorrow Universityn csatlakozhatsz a hasonlóan gondolkodó tanulók, mentorok és ipari szakértők sokszínű és támogató hálózatához, akik elkötelezettek a pozitív változások előmozdítása mellett.

Rugalmas és személyre szabott tanulás az Ön küldetéséhez igazítva

Tanulási modellünk az Ön személyes céljaihoz igazodik, és a gyakorlati készségek fejlesztésére összpontosít a világ vezető szakértőitől származó, kihívásalapú tanuláson keresztül. Ez a megközelítés elősegíti a személyes növekedést, és felkészíti Önt arra, hogy átalakítsa önmagát és a globális gazdaságot.

A legmodernebb tanulási tudományokat és technológiákat használjuk fel rugalmas, elérhető és igény szerinti tanulási tapasztalatok létrehozásához, amelyek célt, képességeket és közösséget biztosítanak Önnek. Az aszinkron, falatnyi leckék megkönnyítik a munka és a tanulás összeegyeztetését, hiszen tanulóink több mint 80%-a teljes munkaidőben dolgozik a tanulás mellett.

Az oktatási innováció globális vezetőjeként teljes mértékben távoktatási környezetet kínálunk, amely a következő generációs technológiát használja a határokon átnyúló közösségi tanulás lehetővé tételére. Virtuális platformunk minden mobileszközön elérhető, beleértve az Apple Vision Pro-t is, és világszerte személyes eseményekkel és városi központokkal egészül ki, amelyek elősegítik a társainkkal, oktatókkal és ipari partnerekkel való tartalmas kapcsolatokat.

Miért érdemes a ToU-val tanulni?

Személyre szabott & Célorientált tanulás

Szabja tantervét az Ön igényeihez és törekvéseihez, miközben valós projekteken keresztül gyakorlati készségeket szerezhet. A hagyományos vizsgák helyett ipari partnereinkkel együtt globális kihívásoknak nézhetsz elébe, és olyan választható és tanórán kívüli kurzusokhoz juthatsz hozzá, amelyek összhangban vannak a céljaiddal és céljaiddal.

Globális közösség

Legyen részese egy olyan sokszínű, globális hálózatnak, amely társait, ipari mentorokat és egyetemi oktatókat tömörít, akik elkötelezettek a változtatás mellett. Cseréljen eszmét, ossza meg tapasztalatait, és működjön együtt olyan személyekkel, akik szívesen támogatják az Ön útját, és segítenek abban, hogy jelentős hatást érjen el.

Vizsgák nélkül, kihívás-alapú tanulás

Vegyen részt gyakorlati projektekben, amelyek megtanítják, hogyan alkalmazza a kutatást több területen, és hogyan dolgozzon ki megoldásokat összetett problémákra gyakorlati, valós tapasztalatokon keresztül.

Távol, de soha nem egyedül

Élvezze a teljesen integrált online tanulási környezetet, ahol soha nem tanulhat elszigetelten. Lépjen kapcsolatba tanulótársaival, dolgozzon együtt projekteken, és kapcsolódjon virtuális és személyes eseményeken keresztül. Az első naptól kezdve kiépítheti a hálózatot, amelyre céljai eléréséhez szüksége van.

Ipari relevancia

Dolgozzon együtt vezető vállalatokkal és iparági szakértőkkel stratégiai projekteken, és tanulja meg, hogyan használhatja fel tudását, és hogyan alkalmazhatja készségeit valós kihívásokra.

Rugalmas tanulás dolgozó szakemberek számára

Könnyedén egyensúlyba hozhatja a munkát, a tanulást és az egyéb életbeli kötelezettségeket. Heti egy kötelező élő foglalkozással a saját idejében és az Önnek megfelelő tempóban tanulhat.

Pénzügyileg hozzáférhető

Rugalmas tandíjmodellek és fizetési tervek (beleértve a havi részletfizetést is), rejtett díjak nélkül.

Karrierlehetőségek

Legyen jól felkészült a mai és a jövőbeli szerepekre, és tegye magát alkalmassá a hatásos és teljes értékű karrierépítésre.

Akkreditáció

Berlinben alapított, világszerte elismert.

Mi egy hivatalosan államilag elismert német egyetem vagyunk, amely a minőséget, az innovációt és a rugalmasságot ötvözi, hogy világszínvonalú oktatási élményben részesüljön. Az Impact MBA programunk az Akkreditációs, Minősítési és Minőségbiztosítási Intézet (ACQUIN) által akkreditált, egy több mint 150 európai felsőoktatási intézményt tömörítő, elismert nonprofit szervezet, amely elismeri a Németország hivatalos akkreditációs tanácsa által előírt szigorú minőségi szabványokat.

Forradalmi tanulási programok

Szenvedélyünk az oktatás forradalmasítása, hogy globális hatást érjünk el. Megtiszteltetés számunkra, hogy a Leaders for Climate Action tagjai lehetünk, és büszkék vagyunk arra, hogy az oktatás területén tett folyamatos innovációs és kiválósági erőfeszítéseinkért "Európa és a világ legjobb innovatív EdTech intézménye" elismerésben részesültünk.

Mostantól minden MBA programunk tanulható az Apple Vision Pro segítségével!

Tapasztalja meg az igazán magával ragadó MBA élményt.

Tanulói beszámolók

Belépők

A Tomorrow Egyetemen elismerjük, hogy a hatásos vezetés túlmutat a szabványos teszteredményeken – nincs szükség GRE/GMAT-ra . Programjaink alkalmassági kritériumai az Ön tudományos hátterére, szakmai tapasztalatára és személyes céljaira összpontosítanak.

Értékeljük az Ön célját és azt a hatást, amelyet elérni kíván, és felmérjük, hogyan illeszkedik a közösségünkhöz.

Alkalmazás támogatás:

Elkötelezett felvételi csapatunk készen áll, hogy támogassa Önt a teljes jelentkezési folyamat során. A kezdeti megkereséstől a végső benyújtásig zökkenőmentes és irányított élményt biztosítunk.

  • Első megkeresés: Személyre szabott tanácsokat és válaszokat kaphat kérdéseire.
  • Pályázati útmutató: Kapjon lépésről lépésre segítséget a pályázat elkészítéséhez.
  • Folyamatos támogatás: Használja ki a folyamatos támogatás előnyeit aggodalmak vagy kihívások kezeléséhez.

Csatlakozzon hozzánk a Tomorrow Egyetemen, ahol a hatásos vezetés felé vezető út egy olyan közösséggel kezdődik, amely értékeli az Ön céljait és lehetőségeit.

Ösztöndíjak és finanszírozás

A Tomorrow University elkötelezett amellett, hogy az oktatást elérhetővé és megfizethetővé tegye. Különféle pénzügyi támogatási lehetőségeket kínálunk utazása megkönnyítésére.

Ösztöndíjak: Különféle ösztöndíjak állnak rendelkezésre a hallgatók támogatására érdemek, szükségletek és hatáspotenciál alapján.

Jövedelemmegosztási Megállapodás (ISA): Az ISA lehetővé teszi, hogy most tanuljon, és a munkakezdés után kifizesse jövedelmének bizonyos százalékát, így az oktatás pénzügyileg kezelhetővé válik.

Közfinanszírozás: Fedezze fel az állami finanszírozás lehetőségeit az oktatási költségek fedezésére.

Díjak és akkreditációk

A Tomorrow University egy német államilag elismert egyetem, amely a minőséget, az innovációt és a rugalmasságot ötvöző világszínvonalú oktatási élményt nyújt. Programjainkat a Németország Hivatalos Akkreditációs Tanácsa akkreditálta.

Büszkék vagyunk arra, hogy Európa és világszerte a Legjobb Innovatív EdTech Intézményként ismernek el bennünket. A Leaders for Climate Action tagjaiként elkötelezettek vagyunk amellett, hogy globális hatást érjünk el a fenntartható fejlődési célokra összpontosítva.


Kérdések