Keystone logo
Transcontinental Institution Of Higher Education

Transcontinental Institution Of Higher Education

Transcontinental Institution Of Higher Education

Bevezetés

KIK VAGYUNK MI?

Ezt az intézményt világszerte nevelő csoportok alkotják, akik világszerte tapasztalatokat szereztek. Miután szemtanúja voltunk az állandóan változó üzleti életnek és a hagyományos oktatás alapjainak, úgy döntöttünk, hogy cselekedni fogunk. Ezt az intézményt úgy alakították ki, mint a szenvedélyes nevelők, akiket az egyetemek, például az Egyesült Államok Stanford és Pace Egyetemének, a Liverpooli Egyetem és az Egyesült Királysági Egyetem Üzleti és Pénzügyi Főiskola, a Nemzetközi Üzleti és Gazdaságtudományi Egyetem és a Pekingi Egyetem Kínában, Grenoble Graduate School of Business Franciaországban, U21 Globális Egyetem Szingapúrban, Ghana Tanulmányok Egyeteme, Chulalongkorn Egyetem Thaiföldön és még sok más felsőbb intézmény a régión belül.


Egyéni holisztikus fejlődés

A felsőoktatás transzkontinentális intézménye

Egyéni fejlesztési tervünket integráljuk oktatási útjába. Ez a tanuló kezdeti beiratkozásából indul ki, és folyamatosan minden modulon keresztül fejlődik. Néhány tudatos fejlesztés magában foglalja az érzelmi intelligenciát, a bizalmat és az innovációs képességeket. A modul elindítása előtt professzorai integrálhatják személyes fejlődési igényeit a tanulási folyamathoz, mielőtt belépnének az első osztályba. Soha nem kezded el ismeretlen személyként, aki a hallgatók listáján szerepel. Az integrált integrált holisztikus fejlesztési rendszer felgyorsítja a fejlesztés lendületét, ahogyan minden modulon keresztül halad.

VS.

EGYÉB EGYETEMEK

A diákok integrált fejlesztése a legtöbb egyetemben nem jelen van, sokkal kevésbé holisztikus fejlődés. A professzorok minden modulot elkezdenek látni a diákokat "üres palákként" , figyelmen kívül hagyva az egyes tanulók egyedi fejlesztési igényeit vagy céljait. A fejlesztés jellemzően "0" -tól indul minden félévvel.


Cikkek és kiadványok

Fejlessze a megfelelő készségeket hatékonyan
Hogyan lehet meghaladni a potenciálját?
Három módja a munkatársak hűségének eléréséért és a legjobb előadók elhagyásáig

Helyszínek

  • Mosta

    Transcontinental Institution of Higher Education 145, ‘Hodon Ward’, Triq il-Waqqafa, il-Mosta, MST4492 Malta, , Mosta

Programok

Az intézmény a következőket is kínálja:

Kérdések