Keystone logo

UC San Diego School Of Global Policy & Strategy

A logo

Bevezetés

Üdvözöljük a GPS, egy valódi globális közösség elkötelezett az ismeretek révén oktatási, kutatási és elkötelezettség.

Az iskola nemzetközileg elismert szakértelmét a Csendes-Amerikában és Ázsiában-és arra törekszünk, hogy legyen a hazai diákok, öregdiákok, tudósok és vezetők, a világ minden tájáról, akik értékelik a kezelése a globális és a Csendes kihívások aprólékos elemzése és a szenvedély probléma megoldás.

Kihasználva a West Coast helyét és UC San Diego híres programok tudomány és technológia, GPS alakul ki az új elemzési eszközök gyakorlati alkalmazások, miközben szigorúan képzés a következő generációs világelsők. Mi beágyazni a tanterv fejlett módszerek tervezése, tesztelése, értékelése és finomítani megoldások globális társadalmak a 21. században, tanít a nagy kérdés előtt álló a világon, és készítse el a diákok, hogy melyik az eredmények nagyobb valószínűséggel dolgoznak. Öregdiák feltételezett pozíciók a vezetés a vállalkozások, önkormányzatok és nonprofit szervezetek több mint 80 országban szerte a világon.

Kik vagyunk?

Mi egy igazi globális társadalom oktatók, alkalmazottak, diákok és a közösségi partnerek elkötelezett az ismeretek az oktatás és a kutatás területén - az összes fél szemmel az épület egy csendes-óceáni közösség. Az iskola egybehangzik hírnevét és sikereit UC San Diego és a University of California rendszer. Mi vezérli, akik arra törekszenek, hogy fenntartsák a klíma a méltányosság, az együttműködés és a szakmaiság, hogy megtestesülő etikai alapelveket. Továbbá, úgy véljük, hogy a sokféleség, a méltányosság és befogadás nélkülözhetetlen összetevője a tudományos kiválóság.

.

Kar

A diákok páratlan hozzáférést nemzetközileg elismert oktatók, akik integrálni szigorú ösztöndíj lelkesedéssel az oktatás és aktív részvételét, és ki az osztályteremben. Ők vezetők kutatási kezdve a felbontása polgárháborúk a következményei a változó mintázat a nemzetközi kereskedelem; a hazai politikában, hogy a pénzügyi és üzleti a csendes-óceáni országok és a külpolitikai Kína az értékelés a szegénység elleni, közegészségügyi és környezetvédelmi programok a fejlődő országokban. Tudjon meg többet a tartomány és mélysége a hatalmas kutatási érdekeit ma.

Elkötelezettség a méltányosság, sokféleség és társadalmi befogadás

Equity, a sokszínűség és befogadás meghatározó jellemzőit az iskola, UC San Diego és a teljes University of California rendszer. Ezek kritikus elemei a produktív és innovációs környezet, és mi ölelés őket, mint erőforrásait.

A különbség - a faj, nemzetiség, etnikai, nemi, vallási, szexuális irányultság, nemi identitás, életkor, társadalmi-gazdasági helyzet, képességek, tapasztalatok és - fokozza a képességét, hogy elérjük a legfontosabb feladata a közszolgálati, a tanítás és a kutatás. Szeretettel várjuk oktatók, alkalmazottak és a diákok a különböző háttérrel és szeretnénk, ha mindenki úgy érzi, tiszteletben tartott és megbecsült.

Továbbá, UC San Diego sok erőforrást, amelyek támogatják a felvételét és megtartását történelmileg rosszul lakosság, mélyebb megértését, és kihívást téveszmék környező sokféleség, és alakítson ki proaktív vezetők, akik kiállnak az integráció.

A diákok Szentelt Inclusion

Megfelelnek két újonnan alakult diákcsoportok az iskolában szentelt felvételét. Ezen túlmenően, vezette a Pacific International Affairs Student Szervezet (PIASO), számos más regionális és szakmailag koncentrált diákcsoportok, amelyek gazdagítják a campus éghajlat.

QuIRPS

A misszió QuIRPS, hogy elősegítse a közösség közötti furcsa és nem furcsa tagjai az iskola és felhívják a figyelmet az egyedi kihívásokat, amelyekkel a leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű és queer emberek szerte a világon, valamint a szakmai fejlődés queer diákok és szövetségesei.

Női Going Global

A misszió a nők mennek Global tudatosság növelésére és a fejlesztés a nők a jövőben vezető szerepet a nemzetközi szakmai és tudományos birodalmakban. A csoport lehetőséget kínál a diákok, oktatók, alkalmazottak és a nagyobb közösség San Diego, hogy kicseréljék a diskurzusban, amely elősegíti a női kérdések globális szinten.

Ön velünk a kapcsolatot közvetlenül telefonon (858-534-5914) vagy e-mailben ([email protected])

Helyszínek

  • 9500 Gilman Dr. #0519 , 92093, San Diego

Kérdések