Keystone logo
UCD Michael Smurfit Graduate Business School

UCD Michael Smurfit Graduate Business School

UCD Michael Smurfit Graduate Business School

Bevezetés

UCD Michael Smurfit Graduate Business School Írország vezető üzleti iskolája és kutatóközpontja. Kínálunk olyan posztgraduális üzleti programokat, amelyek felkészítik a hallgatókat arra, hogy a jövő üzleti vezetőivé váljanak.

Sikerünk a kiválóság iránti rendíthetetlen elkötelezettségen múlik. Világszerte kevesebb mint 90 iskola egyike vagyunk, és háromszoros akkreditációt tartunk fenn az Egyesült Államokban, Európában és az Egyesült Királyság akkreditáló testületeiben.

Kik vagyunk

Az UCD Smurfit School sikere a kiválóság iránti rendíthetetlen elkötelezettségnek tudható be. Globális rangsorban vagyunk, és az USA, az Európai és az Egyesült Királyság akkreditáló testületeinek rangos hármas akkreditációjával rendelkezünk.

A világ egyik vezető üzleti iskolájának hírnevének egyik alappillére a Karunk minősége és szakértelme. Az UCD Smurfit School-ban vezető akadémikusokat toborozunk a világ minden tájáról, sokszínű és ösztönző oktatási és kutatási környezetet teremtve. A hallgatók, az oktatók és a szakszemélyzet legmegfelelőbb keveréke van, hogy a lehető legjobb módon ösztönözze fantáziáját és ösztönözze kreativitását.

Miért Smurfit?

UCD Michael Smurfit Graduate Business School egy dinamikus oktatási és kutatási közösség, amely világszerte elismert tudósokat, munkatársakat és hallgatókat vonultat fel a világ minden tájáról, akik hozzájárulnak Írország lendületes dublini fővárosához. A nemzetközi üzleti politika befolyásolásától kezdve az innovatív algoritmusok létrehozásáig, hogy biztonságosabbá tegyék a mindennapi banki tevékenységet, oktatóink és kutatóink élen járnak az üzleti innovációban.

Az egyik legfontosabb tényező, amelyet figyelembe kell venni a diplomás üzleti iskola kutatásakor, a minőség. A minőséget az UCD Smurfit School bizonyítja olyan területeken, mint akkreditációink, nemzetközi ranglista, diplomások foglalkoztathatósága, oktatók, kutatások, öregdiákok és hallgatóink. Legjobb minőségű hallgatókat toborozunk a világ minden tájáról, akik közösségünk alapját képezik és megalapozzák az UCD Smurfit School izgalmas oktatási útját.

Globálisan rangsorolt

Programjaink a Financial Times és az The Economist Intelligence Unit következetesen a világ 100 legmagasabb rangsorába kerülnek. Ezek a rangsorok összehasonlítanak minket a világ elit üzleti iskoláival, és hozzájárulnak az akadémikusok, a munkaadók és az üzleti vezetők kiemelkedő nemzetközi hírnevéhez.

Triple Accredited

Írországban vagyunk az egyetlen üzleti iskola, és világszerte az iskolák elit csoportjának egyike rendelkezik, amely három üzleti és akadémiai kiválósági központ - az AACSB (USA), az AMBA (Egyesült Királyság) és az EQUIS (Európa) - akkreditációjának háromszoros koronáját birtokolja. Az üzleti iskolák világszerte kevesebb mint 1% -a hármas akkreditációval rendelkezik. Akkreditációink a minőség független társainak jelzését jelentik, és garanciát jelentenek arra, hogy a hallgatók kiváló minőségű, nemzetközileg elismert diplomát kapnak.

Tudományos kiválóság

Hírnevünk egyik alappillére a 100 fős kar minősége és szakértelme, amely vezető üzleti szakemberekből áll az üzleti és menedzsment fő tudományterületein átívelő tantárgyakban, a világ minden tájáról toborozva. Hatásos hangjukra és szakértelmükre igény van, és karunk rendszeresen hozzájárul a nemzeti és nemzetközi médiumokhoz. Nemzetközi vezetők, karunk 20% -át FT50 folyóiratokban, 10% -át pedig 3x vagy annál többet publikálják FT50 folyóiratokban. Ezen túlmenően, bár karunk 30% -a nő, ők felelnek az összes publikáció 65% -áért.

Embereink

Különböző, több mint 70 országból származó 1100 hallgatóból álló különféle kohorszunkkal lehetőséget kínálunk hallgatóinknak arra, hogy együtt dolgozhassanak és tanuljanak a világ legjobbjaitól és legfényesebbjeitől. Elkötelezett munkatársaink támogatást és útmutatást nyújtanak a hallgatóknak, biztosítva, hogy oktatási útjuk gazdag és kielégítő legyen.

Global Alumni Network

Az elkötelezettség erőfeszítései eredményeként a világ egyik vezető üzleti iskolai öregdiák közössége jött létre világszerte több mint 98 000 szakemberrel, több mint 40 nemzetközi fejezetben, akik aktívan részt vesznek hallgatóinkkal és programjainkkal. Öregdiákjaink közül sokan üzleti vezetők nemcsak a közösségükben, hanem világszerte a világ vezető vállalataiban. Öregdiákjaink számos erőforrásból és elkötelezett Alumni csapatunk támogatásából részesülnek, és lehetőségük van globális hálózatuk kiépítésére az öregdiák társaikkal és a tágabb üzleti közösséggel.

Karrier hatás

Pályakezdőink iránt nagy a kereslet, az MSc-s hallgatóink átlagosan 84% -a az érettségi után 6 hónapon belül foglalkoztatott (forrás: Első rendeltetési jelentés), és a teljes munkaidős MBA-s diplomáink 86% -a az érettségi után 3 hónapon belül foglalkoztatott. (Forrás: FT Global MBA Ranking 2020). Az MBA programban végzett hallgatók fizetésük átlagosan 68% -kal nőtt az MBA elvégzését követő három éven belül (Forrás: FT Global MBA Ranking 2020).

A gyönyörű campusunk

Az UCD Smurfit School a tengerparti falu, Blackrock mellett található, kevesebb mint 10 km-re délre Dublin városközpontjától. Egyedülálló és gyönyörű campusunk első osztályú létesítményeket kínál hallgatóink számára, hogy tanulmányozhassanak, pihenhessenek és társasági életet élvezhessenek egy csodálatos korabeli birtok környezetében.

A programok köre

Írország vezető üzleti iskolájaként és kutatóközpontjaként globálisan rangsorolt MBA-t, speciális üzleti mesterek széles skáláját, vezető PhD programot és nemzetközileg elismert ügyvezető fejlesztési programcsomagot kínálunk. Folyamatosan értékeljük programjainkat, hogy megfeleljenek a gyorsan változó világ igényeinek.

Tanítás és tanulás

Arra törekszünk, hogy hallgatóink holisztikus oktatást kapjanak, ösztönözve bennük a tanulás és alkotás vágyát, kérdéseket és érvelést, újításokat és hozzájárulást a társadalomhoz minden szinten. Neveljük a tájékozott, mozgékony, kritikus és etikus gondolkodókat és cselekvőket, és lehetőséget teremtünk arra, hogy különböző szempontok szerint, sokféle programban, oktatásban és kutatásban tanulhassunk. Ezzel lehetővé tesszük a transzformációs tanulást diákjaink számára.

Globális fókusz és nemzetközi sokszínűség

A 30 üzleti iskola, köztük a Yale, az INSEAD és az LSE, az UCD Smurfit School tagja a Global Management of Advanced Management (GNAM) hálózatának, az UCD Smurfit School egyedülálló globális perspektívát kínál a hallgatóknak. Diákjaink hozzávetőleg 50% -a nemzetközi, világszerte több mint 70 országot képvisel, örvendetes és fontos interkulturális dimenzióval bővítve az UCD Smurfit School életét és tanulását.

Dublin, Írország

Írország globálisan orientált, nyitott gazdaság. Angolul beszélő, barátságos és jól képzett lakosságunk vonzotta az IKT, a közösségi média, a gyógyszeripar és a pénzügyek világszerte működő vállalatait, köztük olyan vállalatokat, mint a Google, a Facebook, az Intel, az Apple és a Microsoft, amelyek velünk együttműködnek és diplomásainkat alkalmazzák. Büszkék vagyunk arra, hogy a világ egyik legjobb oktatási rendszerével és nemzetközileg elismert tudományos színvonalú hírnévvel rendelkezünk.

148202_photo-1454165804606-c3d57bc86b40.jpg
Scott Graham / unsplash

Küldetésünk és jövőképünk

A helyi, országos és nemzetközi viszonylatban is elkötelezett UCD elképzelése az egész világon Írország Globális Egyetemeként ismert. átfogó tudományterületünk, kutatásaink és innovációnk hatóköre és hatása, holisztikus oktatási tapasztalataink, közösségünk sokszínűsége és a társadalom minden szektorával és a világ minden régiójával folytatott kapcsolattartásunk szempontjából.

Küldetésünk: Oktatás, támogatás és inspirálás

  • Támogatni az ír és a nemzetközi társadalom fejlődését azáltal, hogy a jövőbeni üzleti vezetőket a legmagasabb színvonalú nemzetközi normák szerint oktatja.
  • Ösztönözni és megkönnyíteni a hallgatókat, hogy teljes mértékben kihasználhassák képességeiket, és maximalizálják az üzleti élethez és a társadalomhoz való pozitív hozzájárulásukat Írországban és világszerte.
  • Az innovatív és hatásos kutatás biztosítása révén az üzleti életnek a társadalom globális kiszolgálásában való jobb segítése.

Víziónk - jövő a globális színtéren

  • Globális vezető szerepet tölt be az üzleti oktatásban és kutatásban, következetesen a legmagasabb nemzetközi minőségi követelményeket teljesítve és a világ 50 legjobb üzleti iskolájának egyikeként elismerve.
  • A világszerte releváns területeken, mint például a digitális üzleti élet és a pénzügyi szolgáltatások jövője, kiemelkedő nemzetközi előnnyel és innovációval.
  • Folyamatosan újradefiniálni, hogyan tanítják és tanulják az üzleti életet, hogy inspirálja a vezetők következő generációját a világon és a világ számára.

Rangsorok és akkreditációk

Az UCD Smurfit School az egyetlen üzleti iskola Írországban, és világszerte az iskolák elit csoportjának egyike, amely az üzleti és akadémiai kiválóság három központjának, az EQU IS, az AACSB és az AMBA akkreditációjának „hármas koronáját” birtokolja. Az elmúlt tizenöt évben programjainkat folyamatosan rangsorolta a rangos globális Top 1. Financial Times és Economist Rankings.

Ranglistánk és akkreditációnk a minőség bizonyítéka, és összehasonlít minket a világ legjobb üzleti iskoláival.

Helyszínek

  • Blackrock

    Carysfort Avenue, , Blackrock

Kérdések