Keystone logo

UCD University College Dublin Online

A logo

Bevezetés

Üdvözöljük a UCD Online, ahol lehet elérni egy világszerte elismert képesítést rugalmas online tanulás.

University College Dublin óta nyújt a hallgatók a legmagasabb minőségi oktatási és tanulási tapasztalat több mint 150 éve.

Most kínál világszínvonalú oktatás és a képesítések válogatott online tanfolyamok.

Rugalmas online szállítás azt jelenti, hogy lehet tanulni on-demand és a saját idejét minden megnyugtató UCD szakértelmét és támogatását.

UCD Online segít bővíteni a meglévő tudás, tanulmányozza a szakmailag elismert képesítést, vagy átveheti az új szakértelem változtatni karrierjét.

Excellence in Education Now Online

UCD elismeri a nagy kereslet Írország és a tengerentúli további tanulásra. Elkötelezettek vagyunk a minőségi oktatás és az elismert képesítések a modern, rugalmas tanulási módszereket. Online tanulás csak egy ezek közül.

UCD Online egy új University College Dublin ajánlat alapján 150 éves tapasztalattal rendelkezik a magas színvonalú egyetemi oktatás mind a graduális és posztgraduális szinten. Ez egy válasz a növekvő hallgatói kereslet, valamint a gyorsan fejlődő technológiai fejlődés. Érett tananyagok, amelyek jól fejlesztett és tesztelt ma már online szállították ugyanazon tudósok, amelyek a szakértelem és támogatás a diákok, akik részt vesznek az UCD Campus.

A leendő UCD Online hallgatók is várom, hogy ugyanazt a minőséget tudományos anyagot és támogatást, mint a mi campus alapú hallgatók. Tanulás Online egy rugalmas lehetőség a diákok számára, hogy törekszik az UCD mértékben, de nem pozicionálja, hogy részt vegyen campus földrajzi elhelyezkedés, a munka, a család, vagy más korlátok. A modul Masters opció lehetővé teszi a hallgatók, hogy mintát témakörben érdekli őket a lehetőség, hogy törekedjen a UCD egyetemi vagy posztgraduális képesítést egy időkeret, hogy megfelel az adott életmód. Nincs különbség egy UCD képesítést szerzett az egyetemen, vagy az interneten.

UCD Hírnév és a tudományos kiválóság

University College Dublin (UCD) Európa egyik vezető kutatás-intenzív egyetemek, ahol alapképzésben, posztgraduális mester és doktori képzés, a kutatás, az innováció és a közösség bevonására formában dinamikus kontinuum tevékenység.

Az egyetem jött létre 1854-ben John Henry Newman, akinek klasszikus munkája az ötlet egy egyetem egyik legmaradandóbb szövegek értéke a felsőoktatás nemzetközi és inspiráció forrása UCD jelenlegi oktatási filozófiája.

Ma UCD Írország legnagyobb egyetemi szinte 30.000 diák. Ez a legnépszerűbb úti ír pályakezdők és aktívan támogatja az egyetemi élet, mint egy utazás a tudományos és személyes felfedezés révén rendkívül innovatív és rugalmas UCD Horizons egyetemi tananyag.

UCD az Írország vezető posztgraduális képzésben mintegy 7000 posztgraduális hallgatók, ami körülbelül 28% -a UCD hallgatói létszám, és csaknem 2000 PhD hallgató. Több mint 50% -a UCD hallgatók fejlődhet posztgraduális tanulmányokat.

A szerepe UCD belül ír felsőoktatás alátámasztja az a tény, hogy a UCD egyedül esetében több mint 30% -a külföldi hallgatók, több mint 25% -a posztgraduális hallgatók és majdnem 28% -a doktori beiratkozások szerte a hét ír egyetemeken.

UCD számok

UCD a nemzeti vezető kutatási támogatás, vonzza a minőségi befektetések, amely segített az egyetem létrehozása hírnevét, mint a világszínvonalú hely a vezető kutatók. Az egyetem létrehozott négy fő interdiszciplináris kutatási témák, amelyek megfelelnek Írország igényeit és a jelenlegi globális kihívásokra.

UCD tartja külső fókusz, kérve, hogy az ólom és alakja menetrendek révén szövetségek és partnerségek a társaik, nemzeti és nemzetközi szinten.

A nemzetközi rangú UCD gyorsan növekedett az elmúlt években, és az egyetem jelenleg rangsorolva a felső 1% -át intézmények világszerte a Times felsőoktatási rangsor.

UCD található egy gyönyörű lombos 133 hektáros campus közel Dublin központjában, amely egy mix a tudományos létesítmények, kutatóintézetek, könyvtárak és levéltári gyűjtemények vállalati tér, diák falvak, és a sport-és szabadidős létesítmények.

Megjegyzés: Student szám kapcsolódnak tanév 2011/12

tanítás Filozófia

Nem fogsz találni egy jobb hely, hogy tanulmányozza, mint UCD. Mi Írország vezető egyeteme, amely a legszélesebb kitüntetéssel fok a legizgalmasabb környezetben; és UCD Horizons és UCD Online még több választás, mint valaha.

UCD tudósok dolgoznak választ adni a legfontosabb kérdésekre, korunk

Ez a lehetőség, hogy részévé válik egy közösség, ahol majdnem 30.000 diák folytatja tanulmányait irányítása alatt Írország legjobb tudósok, akik közül sokan vezető nemzetközi szakértők.

UCD tudósok dolgoznak választ adni a legfontosabb kérdésekre, korunk, kezdve Írország politikai jövője a kibővített Európai Közösségnek a megelőzés és a kezelés a betegség.

A könyvtár a forrásokat meg kell tenni a tanulás, a szó szoros értelmében, a keze ügyében. Vannak is kiterjedt e-learning szolgáltatások és elektronikus források, amelyek biztosítják az azonnali hozzáférést biztosít a források, bármikor, bárhol. Sok a tananyag már elérhető online, és akkor lesz képes elérni ezt, és egyéb információk, valamint a küldött és a fogadott e-maileket, nem számít, hogy hol van.

Helyszínek

  • Student Desk, Tierney Building, University College Dublin, Belfield, Dublin 4, , Ireland Online

Kérdések