Keystone logo
© Eva Dang
UCL Institute for Materials Discovery

UCL Institute for Materials Discovery

UCL Institute for Materials Discovery

Bevezetés

A UCL Institute for Materials Discovery (IMD) áll kapcsolatban az egész 3 karok belül BEAMS iskola: Kar Matematikai és Fizikai Tudományok (MAPS), A Mérnöki Kar Tudományos, És az Bartlett, Valamint a NIHR Biomedical Research Centre.

UCL'S világ vezető kutatás az új anyagok és a kapcsolódó területeken, hogy befogják a számos tudományág egész intézmény:

integrálni alapvető kémia, fizika, anyagtudomány, mérnöki és biológiai alapelveinek a tudományágak hogy új lehetőségeket anyagok létrehozását, felfedezés és hasznosítása fejlesztésének a tiszta energia, a nanotechnológia, mérnöki és orvosi biológia technológiákat. hogy felgyorsítsa és integrálja anyagok felfedezése együtt fenntartható és gazdaságos feldolgozás új termékek és alkalmazások

a szakértői

Focus szállítás

Az IMD középpontjában nyilvánított a következő generációs, fejlett anyagok célja, hogy kezeljék a nagy globális problémák:

ENERGIA egészségügyi ellátás Telekommunikáció szállítás

Az emberek

Végezni ezt a kutatást az IMD egy központi csapat a kutatók és a szélesebb közösség együttműködők és partnerek: tudjon meg többet a mi emberek oldalon.

kutatás Partners

Amikor az összes ezt a tapasztalatot kombináljuk az IMD hívhatja anyagok úttörők tapasztalat egy hatalmas és széles körű spektrumát mezők kémia matematika, mérnöki gyógyszert!

Core stratégiák

Az öt fő stratégiák IMD kívánja szállítani step-változások korszerű anyagok:

Integrálása az alapelveket a kémia, fizika, anyagtudomány, mérnöki és biológia Kihasználva kombinációja számítási, kísérleti és mérnöki kutatások Ötvözi a fenntarthatóság gazdasági életképesség fejleszteni technológiák Munka mellett az ipar, hogy fontolja meg a kereskedelmi hatás és a jelenlegi és jövőbeli igények Tekintettel anyagok fejlesztése az elmélettől a skála-up bemutató hatékonyság maximalizálása

Helyszínek

 • London

  University College London, Institute for Materials Discovery, 107 Roberts Building, Malet Place, WC1E 7JE, London

  Programok

   Az intézmény a következőket is kínálja:

   Kérdések