Keystone logo

UET University School Of Tourism (Scuola Universitaria Europea per il Turismo)

A logo

Bevezetés

A turizmus másik oldala

UET - Az Európai Turisztikai Egyetem 1993-ban alakult azzal a céllal, hogy UET a turisztikai szektor szakembereit.

Az idegenforgalmi ágazat, amely nagyobb valószínűséggel hirtelen változik, mint bármely más szektor, nagy szükség van olyan magasan szakosodott szakemberekre, akik megszokták a nemzetközi viszonyokat.

Látomás

UET Italia vezető szerepet tölt be az Olaszországban létrehozott globális szerepmodellben, amely új határokat UET az idegenforgalom és a vendéglátás oktatásában és képzésében.

Küldetés

UET egyedülálló tanulási tapasztalatot, készségeket és kompetenciákat biztosít a diákok és szervezetek számára világszerte. Az iparággal konzultálva oktatási és képzési Pathways és programokat fejlesztünk ki, amelyek reagálnak a turizmus és vendéglátóipar dinamikus jellegére, és olyan munkalehetőségeket és karriereket teremtenek, amelyek kielégítik a diákok törekvéseit, életmódját és életminőségét. Az iparral és a kormányzattal együttműködve kiemelkedő szakmai lehetőségeket, csúcsprojekteket, hálózati lehetőségeket és globális tanulási és szakmai tapasztalatokat kínálunk diákjainknak és partnereinknek. Támogatjuk az innováció kultúráját, amely ösztönzi a kockázatvállalást, a vállalkozói szellemet és a rugalmasságot munkatársaink és diákjaink körében. Elkötelezzük magunkat, hogy olyan változatos csapatot toborozzunk és fejlesztünk, amely elősegíti, tükrözi és támogatja a sokszínű hallgatónkat és partnereinket.

értékek

UET elkötelezett:

  • A kiválóság és az elszámoltathatóság legmagasabb szintjei
  • A hallgatói tapasztalat és a foglalkoztathatóság
  • A globális trendek átfogalmazása
  • Az innováció és a kreatív gondolkodás elősegítése
  • Csapatmunka, partnerség és szinergiák
  • Átláthatóság és őszinteség
  • A méltányosság, a méltányosság és az egymással szembeni tisztelet
  • Serkentő, kollegális, rendkívül professzionális és fogékony környezet


A fejlesztés legfontosabb témái

Közösség: Több közösséget fogunk fenntartani, támogatni és létrehozni, amelyeken belül diákjaink tanulhatnak és fejlődhetnek.

Elkötelezettség: Biztosítjuk, hogy diákjaink vegyenek részt tanulmányaikban és az UET en belüli és azon kívüli számos lehetőséggel, amelyek révén képesek UET diplomások és foglalkoztathatóságuk fejlesztésére.

Támogatás: időben és hasznos segítséget fogunk nyújtani, proaktív és reaktív módon annak érdekében, hogy el tudják érni a potenciálját.

Visszajelzés: Gyors és hasznos visszajelzést adunk Önnek

Elismerés: Támogatjuk és elismerjük a jó tanítási gyakorlatot

Az idegenforgalmi tanfolyamok és mesterképzések magas beosztásának aránya

A tanfolyamokkal és a mesterfokozattal a hallgatóknak lehetőségük van arra, hogy tanulmányi programjuk és szakmai gyakorlatuk végén dolgozzanak. UET nagyon magas posztgraduális állásajánlatot jelent, ami az ágazattól függően 75% és 82% között van. Diákjaink állásajánlata Olaszországban és külföldön is zajlik.

Akkreditáció

UET et az Oktatási Minisztérium engedélyezi a 389/1994 OM 13.01.99. Az UNI ENI ISO 9001: 2008 szabvány szerint is tanúsított.

UET megállapodásokat kötött a nemzeti és nemzetközi egyetemekkel a tudományos és oktatási együttműködésért.

Helyszínek

  • Via Privata della Torre, 18, 20127, Milan

Kérdések