We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

© Domus Academy
UET University School Of Tourism (Scuola Universitaria Europea per il Turismo)

UET University School Of Tourism (Scuola Universitaria Europea per il Turismo)

UET University School Of Tourism (Scuola Universitaria Europea per il Turismo)

Bevezetés

A turizmus másik oldala

UET - Az Európai Turisztikai Egyetem 1993-ban alakult azzal a céllal, hogy UET a turisztikai szektor szakembereit.

Az idegenforgalmi ágazat, amely nagyobb valószínűséggel hirtelen változik, mint bármely más szektor, nagy szükség van olyan magasan szakosodott szakemberekre, akik megszokták a nemzetközi viszonyokat.

117161_36872034_1907980502594386_8389518494412046336_o.jpg

Látomás

UET Italia vezető szerepet tölt be az Olaszországban létrehozott globális szerepmodellben, amely új határokat UET az idegenforgalom és a vendéglátás oktatásában és képzésében.

Küldetés

UET egyedülálló tanulási tapasztalatot, készségeket és kompetenciákat biztosít a diákok és szervezetek számára világszerte. Az iparággal konzultálva oktatási és képzési Pathways és programokat fejlesztünk ki, amelyek reagálnak a turizmus és vendéglátóipar dinamikus jellegére, és olyan munkalehetőségeket és karriereket teremtenek, amelyek kielégítik a diákok törekvéseit, életmódját és életminőségét. Az iparral és a kormányzattal együttműködve kiemelkedő szakmai lehetőségeket, csúcsprojekteket, hálózati lehetőségeket és globális tanulási és szakmai tapasztalatokat kínálunk diákjainknak és partnereinknek. Támogatjuk az innováció kultúráját, amely ösztönzi a kockázatvállalást, a vállalkozói szellemet és a rugalmasságot munkatársaink és diákjaink körében. Elkötelezzük magunkat, hogy olyan változatos csapatot toborozzunk és fejlesztünk, amely elősegíti, tükrözi és támogatja a sokszínű hallgatónkat és partnereinket.

értékek

UET elkötelezett:

 • A kiválóság és az elszámoltathatóság legmagasabb szintjei
 • A hallgatói tapasztalat és a foglalkoztathatóság
 • A globális trendek átfogalmazása
 • Az innováció és a kreatív gondolkodás elősegítése
 • Csapatmunka, partnerség és szinergiák
 • Átláthatóság és őszinteség
 • A méltányosság, a méltányosság és az egymással szembeni tisztelet
 • Serkentő, kollegális, rendkívül professzionális és fogékony környezet
117211_fotoTPSTI_Amadeus.jpg


A fejlesztés legfontosabb témái

Közösség: Több közösséget fogunk fenntartani, támogatni és létrehozni, amelyeken belül diákjaink tanulhatnak és fejlődhetnek.

Elkötelezettség: Biztosítjuk, hogy diákjaink vegyenek részt tanulmányaikban és az UET en belüli és azon kívüli számos lehetőséggel, amelyek révén képesek UET diplomások és foglalkoztathatóságuk fejlesztésére.

Támogatás: időben és hasznos segítséget fogunk nyújtani, proaktív és reaktív módon annak érdekében, hogy el tudják érni a potenciálját.

Visszajelzés: Gyors és hasznos visszajelzést adunk Önnek

Elismerés: Támogatjuk és elismerjük a jó tanítási gyakorlatot

Az idegenforgalmi tanfolyamok és mesterképzések magas beosztásának aránya

A tanfolyamokkal és a mesterfokozattal a hallgatóknak lehetőségük van arra, hogy tanulmányi programjuk és szakmai gyakorlatuk végén dolgozzanak. UET nagyon magas posztgraduális állásajánlatot jelent, ami az ágazattól függően 75% és 82% között van. Diákjaink állásajánlata Olaszországban és külföldön is zajlik.

117215_UETweb-277.jpg

Akkreditáció

UET et az Oktatási Minisztérium engedélyezi a 389/1994 OM 13.01.99. Az UNI ENI ISO 9001: 2008 szabvány szerint is tanúsított.

UET megállapodásokat kötött a nemzeti és nemzetközi egyetemekkel a tudományos és oktatási együttműködésért.

Helyszínek

 • Milan

  Via Privata della Torre, 18, 20127, Milan

Kérdések