Keystone logo
UIBS Metropolitan Business School

UIBS Metropolitan Business School

UIBS Metropolitan Business School

Bevezetés

A globális perspektívát szem előtt tartó, kultúrák közötti oktatásnak szentelve segítjük a jövő vezetőit abban, hogy teljes potenciáljukat kiaknázhassák, a megfelelő programmal és útmutatásokkal minden lépésnél.

Rugalmas tanulmányi programok

Rugalmas tanulmányi programjaink az amerikai felsőoktatási modellre épülnek, lehetővé téve a hallgatóknak, hogy a programkövetelmények, a korábbi tanulmányok, az aktuális érdeklődés és a jövőbeni ambíciók alapján válasszák meg kurzusukat.

Több kezdési dátum

A hallgatók minden tanévben több kezdési időpont közül választhatnak az őszi, téli, tavaszi és nyári időszakban. Moduláris képzésünk és programfelépítésünk optimális továbbképzési tervezést tesz lehetővé.

Szakmailag tapasztalt oktatók

A tudományosan képzett és szakmailag tapasztalt professzorok összekapcsolják az elméletet és a gyakorlatot azáltal, hogy kortárs esettanulmányokat visznek be az osztályterembe, felkészítve a hallgatókat a jövő globális vezetőire.

Globális tanulmányi célpontok

A hallgatók egy vagy több negyedévet tölthetnek külföldön az UIBS segítségével. Minden partnerkampusz hasonló tanulmányi programokat kínál, és hasonló programstruktúrát követ, hogy a hallgatók megszakításmentes oktatásban részesülhessenek.

Helyszínek

  • Amsterdam

    Weteringschans 28, , Amsterdam

Kérdések