Keystone logo
Universidad Nebrija

Universidad Nebrija

Universidad Nebrija

Bevezetés

A Nebrija Egyetem megalakulása óta megőrizte oktatási modelljének megkülönböztető értékeit, amely a minőségi oktatáson és a kutatáson, mint tudásteremtésen alapul, és minden hallgatója készségeit, kompetenciáit és képességeit átfogó képzésben részesíti. Ezek kulcsfontosságú elvek az egyéni tehetség kibontakoztatásának és a szakmai integráció legjobb lehetőségeinek eléréséhez.

Filozófiánk az, hogy csinálva tanuljunk, ami egyedülálló egyetemi élménnyé válik. Ez egy létfontosságú tapasztalat a tanulónak a globális tudás felé történő átalakulásában, annak érdekében, hogy megcsillapítsa és vezesse azokat a változásokat, amelyekben elmerül. A „Nebrija” diák az élet fontos kihívásaihoz szükséges tudás felépítésére összpontosít.

Emellett az Egyetem és a vállalatok között szilárd elköteleződés van a szakmai készségek képzésének fejlesztése mellett, amely minőségi szakmai gyakorlatot garantál a hallgató számára annak érdekében, hogy az egyetemi szakaszban elérje élet- és szellemi fejlődési ambícióit.

A Nebrija Egyetem Kuratóriuma és az Akadémiai Tanácsok, amelyek releváns személyiségekből állnak, összekapcsolják tudásukat és presztízsüket a tanulmányi és kutatási programokkal. A Nebrija Egyetem hallgatói tudják, hogyan fejezzék ki tudásukat és készségeiket abban a nemzeti és nemzetközi társadalomban, amelyben szakmai készségeiket kifejtik.

<img class=" inserted-image image-element img-responsive " title=" <span translate= "no">Universidad Nebrija " src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/ element/13/135772_135755_FOTOBERZOSAANOCHECIENDO40x21.jpg" alt="Universidad Nebrija" data-json=" {"author":"alt="Universidad Nebrija","author_url":"https://www.nebrija.com/en/","source":""} " />

Mi különbözteti meg a Nebrija Egyetemet?

 • Foglalkoztathatóság és szakmaorientáltság, a hallgatók 100%-ának vállalati, intézményi gyakorlattal.
 • Akadémiai kiválóság személyre szabott, kiscsoportos tanítással, tanárok és hallgatók közelségével, valamint a tudományos és szakmai világ releváns embereinek találkozásával.
 • Nemzetközivé válás a madridi nemzetközi hallgatók kétnyelvűségével és a külföldi programokkal, az egyik lényeges tapasztalat a tanulmányok befejezése előtt.
 • Pedagógiai innováció a tudás és a foglalkoztatás tereivel, hogy kreatívak, vállalkozó szelleműek legyenek, és az egyetemen minden szektorral kölcsönhatásba léphessenek, mint például az autóipar, az előadóművészet, a nemzetközi kapcsolatok, a kommunikáció stb.

Ki volt Antonio de Nebrija

Elio Antonio Nebrija Lebrija-ban (Sevilla) született - innen ered az álneve - 1441-ben. Bölcsészettudományi tanulmányait a Salamancai Egyetemen végezte, filológiai tanulmányait Bolognában folytatta, ahol kapcsolatba került az olasz humanizmussal. Tanítása a Salamancai Egyetemen kezdődött, ennek szentelte élete nagy részét. Cisneros bíboros meghívására az Alcalá Egyetemre ment, hogy részt vegyen a Polyglot Biblia kiadásában, amelyet a fordítói csoporttal fennálló nézeteltérések miatt felhagyott. Élete utolsó éveit az Alcalai Egyetemen töltötte, ahol 1522-ben halt meg.

A jeles humanista egész életében küzdött azért, hogy visszaszerezze a kulturált latin nyelvet, amelyet Cicero és Quintilianus beszélt, és ez elveszett a vulgáris beszéd javára. Ehhez a természetes módszert vette alapul, amely a román nyelv - a nép nyelvének - jó ismeretéből indult ki, mint a legjobb eszköz arra, hogy elkerülje a kulturált latin elvesztését.

Művei közül kiemelkedik: Introductiones latinae (1481), Lexicon latino-castellanum et castellano-latinum (1492), Gramática castellana (1492) és Reglas de orthographia en la lengua castellana (1517). A spanyol filológiára gyakorolt visszhangja szempontjából a legfontosabb ezek közül a kasztíliai nyelvtan, amely egy modern nyelv első kodifikációja, és amelynek prológusa Izabella katolikus királynőnek szól.

Belső minőségbiztosítási rendszer

A belső minőségbiztosítási rendszer azon dokumentált folyamatok összessége, amelyek az Antonio de Nebrija Egyetem napi tevékenységének megfelelő irányításához és ellenőrzéséhez szükségesek. Az IQAS-en keresztül az igények elemzése, a folyamatok meghatározása és a nyomon követés megtörténik, mindezt a folyamatos fejlesztés biztosítása mellett.

Ez a belső minőségbiztosítási rendszert élő dokumentummá teszi, amelyet felül kell vizsgálni és módosítani kell a szervezet vagy tevékenységének változásával.

Ez egy egyedülálló rendszer, amely magába foglalja az összes központot és iskolát, amelyekből áll, valamint az ezekhez tartozó folyamatokat. Ezt az Egyetemi Rektorátus alá tartozó Minőségügyi Műszaki Egység (TUQ) készítette el az összes akadémiai és adminisztratív osztály együttműködésével, amelyekből épül fel. Ennek érdekében a TUQ figyelembe vette az ANECA által az AUDIT Programon keresztül hirdetett irányelveket, amelyek célja, hogy útmutatást nyújtsanak az egyetemeknek a belső minőségbiztosítási rendszerek kialakításában.

<img class="inserted-image image-element img-responsive" title="alt="Universidad Nebrija" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit /element/13/135771_135754_DSC07192.jpg" alt="Universidad Nebrija" data-json=" {"author":"alt="Universidad Nebrija","author_url":"https://www.nebrija.com/en/","source":""} " />

Díjak / Rangsorok

A Nebrija Egyetem elkötelezettsége az akadémiai kiválóság, a vezető vállalatokban való képzés, a multidiszciplináris programok innovációja és a nemzetközi oktatás iránt, a Nebrija Egyetemet a legfontosabb egyetemi rangsorok első helyére helyezi.

A Nebrija Egyetem biztonságos választás, és az adatok megerősítik ezt.

A rangsor a Nebrija Egyetem magas egyetemi teljesítményét ismeri el, ami megkülönböztető elemeink következménye:

 • Tudományos kiválóság
 • Foglalkoztathatóság
 • Nemzetközi tájékozódás

Rangsorok

 • A BBVA Alapítvány és a Gazdaságkutató Intézet (IVIE) U-rangsora 2018.
 • QS Stars International Ranking – QS World University Rankings 2019.
 • Az Elkötelezettség és Átláthatóság Alapítvány 2018-as egyetemi átláthatósági rangsora.
 • Az ecuadori Felsőoktatási, Tudományos, Technológiai és Innovációs Titkárság (SENESCYT) elismerése.
 • Global Ranking CEO Magazine – a Nebrija Business School MBA programja.
 • Globális TOP 100 legjobb mester a vállalkozási területen.
 • A Kínai Népköztársaság Oktatási Minisztériumának elismerése.
 • Madri+d Alapítvány - DOCENTIA – NEBRIJA Modell.
 • Az El Mundo 250 mesterképzési programjának rangsorolása – A Nebrija Egyetem két diplomája kiemelkedik az osztályozásból.
 • CYD Rangsor – a Fundación de Conocimiento y Desarrollo-tól (Tudás és Fejlesztés Alapítvány).

<img class="inserted-image image-element img-responsive" title="alt="Universidad Nebrija" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit /element/13/135778_135758_IMG_6922.jpg" alt="Universidad Nebrija" data-json=" {"author":"alt="Universidad Nebrija","author_url":"https://www.nebrija.com/en/","source":""} " />

Helyszínek

 • Madrid

  Calle de Santa Cruz de Marcenado,27, 28015, Madrid

 • Berzosa

  Calle del Hostal, 28248 Hoyo de Manzanares, Madrid, Spain, 42351, Berzosa

  • Madrid

   Calle de Santa Cruz de Marcenado, 27, 28015, Madrid

   Kérdések