Keystone logo

Universidade de Mogi Das Cruzes (UMC)

A logo

Bevezetés

Az egyetem

Ez volt az az év, amikor 1962 professzor Manoel Bezerra de Melo létre a város Mogi das Cruzes, egy általános iskola, amely abban az időben még mindig az úgynevezett "edzőterem". Ott kezdett Mogiana Szervezet Oktatási és Kulturális - jön.

1964-ben, az első főiskolák jöttek létre oktatási komplexum, amely 1973-tól lett a University of Mogi das Cruzes (UMC). Hagyomány és úttörő jelet az ötven éves történetét, az intézmény.

Ebben az időszakban UMC jön készül a diákok, most számozás több mint 20.000 Mogi das Cruzes campusok és Villa-Lobos / Lapa, hogy az igények a munkaerő-piaci és gyakorlására állampolgárságot.

Jelenleg a University of Mogi das Cruzes tucatnyi tanfolyamok, amelyek tartalmát és a tanítási-tanulási módszereket folyamatosan frissítik és fejlesztik. A kar alkotja UMC 60% -a mesterek és az orvosok, akik közül sokan fejlesszék a fő tudományos projektekben. A diákok is részt kutatási projektekben, fogadó kutatási ösztöndíjak.

Ennek érdekében az egyetem tart fenn a nemzeti és nemzetközi intézmények és egyben laboratóriumok, modern berendezések és terek tervezett fejlesztési osztályok, előadások, konferenciák, sok más tudományos tevékenységek.

Hála ezeket a funkciókat, a University of Mogi das Cruzes volt kiemelkedő képzési szakemberek a következő területeken: Pontos és Technológiai Kar, Bölcsészettudományi és Egészségtudományi. Ma, a UMC az egyik legjobb egyetemek.

Az egyetem értékelte a közelmúltban az Oktatási Minisztérium (OKM) és a kapott 4. megjegyzés skálán 1-5, amely elhelyezi az elsők között magánegyetemek Brazíliában, és a legjobb az Alto Tiete régióban.

Küldetésünk

"Létrehozása és terjesztése a tudás alkotnak társadalmilag felelős szakemberek, vállalkozók és a feldolgozók a mai valóság."

Helyszínek

  • São Paulo

Kérdések