We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

© University for Continuing Education Krems
University for Continuing Education Krems – Danube University

University for Continuing Education Krems – Danube University

University for Continuing Education Krems – Danube University

Bevezetés

A Kremsi Továbbképző Egyetem - Duna Egyetem Európa vezető állami továbbképző egyeteme. Oktatási és kutatási szakértelmével a társadalmi kihívások leküzdésén dolgozik.

Továbbképző egyetemként a dolgozó szakemberek képzettségének növelésére szakosodtunk. A Kremsi Továbbképző Egyetem erőssége, hogy olyan egyetemi kurzusokat kínál, amelyek lépést tartanak a korral, és a jelenlegi és jövőbeli társadalmi kihívásokhoz igazodnak. A Kremsi Továbbképző Egyetemen jelenleg mintegy 8000 hallgató tanul, és több mint 30 000-en már sikeresen befejezték tanulmányaikat.

A Kremsi Továbbképző Egyetemen folyó kutatások a társadalom előtt álló jelenlegi és jövőbeli kihívásokra összpontosítanak. Transzdiszciplináris kontextusban hidakat építünk az alapkutatás és a gyakorlatorientált alkalmazás, az egyes tudományágak és különösen a társadalom között.

A Kremsi Továbbképző Egyetem a kutatás és az oktatás területén a folyamatos innovációt a legmagasabb színvonallal ötvözi, és rendelkezik az Ausztriai Minőségbiztosítási és Akkreditációs Ügynökség minőségi pecsétjével.

Helyszínek

  • Krems an der Donau

    Doktor-Karl-Dorrek-Straße,30, 3500, Krems an der Donau

Kérdések