Keystone logo
University of Baltimore, Merrick School of Business

University of Baltimore, Merrick School of Business

University of Baltimore, Merrick School of Business

Bevezetés

University of Baltimore Mission

A University of Baltimore innovatív oktatás az üzleti életben, a közéletben, az alkalmazott liberális művészet és a tudomány, a jog, hogy az igényeknek a sokszínű népesség a városi környezetben. A nyilvános egyetem, a University of Baltimore kiváló oktatási és támogató közösség graduális, posztgraduális és szakmai diákok egy olyan környezetben, megkülönböztetni a tudományos kutatás és a közszolgáltatást. Az Egyetem:

  • teszi kiválóság elérhető a hagyományos és nem hagyományos diákok által motivált szakmai előmenetel és a polgári tudatosságot;
  • létrehozza az alapot az élethosszig tartó tanulás, a személyes fejlődés és a társadalmi felelősség;
  • egyesíti elmélet és a gyakorlat, hogy hozzon létre értelmes, valós megoldásokat és a 21. századi városi kihívásokat; és
  • egy horgony intézmény, regionális steward és szerves partner a kultúra, a kereskedelem és a jövőbeli fejlődését Baltimore és a régióban.

Mintegy Baltimore

Baltimore nincs beceneve Charm City semmit. És míg szinte végtelen oka annak, hogy ez egy jó hely, hogy menjen iskolába, itt van mit gondolunk az öt legfontosabb.

1. Mi mindenhez közel.

Közel vagyunk a főbb autópályák és mindenfajta tömegközlekedési eszközön, így a város körül egyszerű. Vagy ha csak sétálni az utcán, hogy a Penn Station és a komló a vonat egy gyors utat Washingtonban; Philadelphia; New York; vagy más nagyobb keleti parti célpontok.

2. Annyi köze. Hogyan válasszon?

A turisták rutinszerűen irány a Inner Harbor, a Nemzeti Akvárium, belváros előkelő üzletek és éttermek, de mi a helyzet veled? Szinte minden Baltimore környékén saját egyedi és érdekes látnivalók.

Töltsön el egy délután kóborol a 18. századi macskaköves utcáin Fell Point. Kóstolja meg a rák torta az egyik a város történelmi szabadtéri piacok. Catch a népszerű helyi zenekar, vagy egy új játék a Station North Művészetek és szórakozás kerület. Nézzük dicsekedni: Baltimore nevezték Fodor, mint az egyik a 15 legjobb Waterfront város a világon.

3. Baltimore egy város ap-art.

Baltimore több mint részesedése a vizuális és előadóművészetek. Sétatávolságra van az UB, megtalálod a Walters Art Museum, a Patricia és Arthur Modell Előadóművészeti Központ a Líra, a Meyerhoff Symphony Hall és a Eubie Blake Nemzeti Jazz Intézet és Kulturális Központ. UB campus is otthont Artscape, az ország legnagyobb ingyenes művészeti fesztiválja.

4. Ez a Birdland.

UB a közeli vasút megálló, ez egy 10 perces útra délre Baltimore két profi sport stadionok. Catch a Baltimore Orioles baseball játék a tavasszal vagy élvezze esik futball a Baltimore Ravens.

5. Baltimore egy egyetemi városban.

UB csak egy a sok állami és magán főiskolák és egyetemek és környékén nagyvárosi Baltimore. Hogy "egyetemi városban érzi" az egyik legnagyobb előnye az élet a városban. Ismerkedj meg a Baltimore Collegetown Hálózat és többet megtudni a szempontból ezek a campusok hozzájárulnak a varázsát Charm City.

Helyszínek

  • Mount Vernon

    1420 N. Charles St. Baltimore, MD, 21201, Mount Vernon

Kérdések