Keystone logo
© Vicky Matthers for the University of Bradford
University of Bradford MBA

University of Bradford MBA

University of Bradford MBA

Bevezetés

Ez a nagy ütőknek, a problémamegoldóknak és a globális vezetőknek szól; Az üzleti adminisztráció mesterképzése (MBA) a Bradfordi Egyetemen lehet a következő nagy lépés a karrierjében. Fejleszti azokat a stratégiai, pénzügyi és vezetői készségeket, amelyekre szüksége van ahhoz, hogy egy szervezet legmagasabb szintjén teljesítsen. Legyen sikeres menedzser, vállalkozó, cégtulajdonos, akadémikus vagy tanácsadó.

Az elfoglalt dolgozó szakemberek számára készült MBA képzéseink a következőket kínálják:

 • Alapvető modulok az üzletvezetés, marketing, pénzügy és közgazdaságtan területén
 • Választható tárgyak változatos portfóliója, beleértve a körkörös gazdaságot, az egészségügyet, a vállalkozói ismereteket és a tanácsadást
 • Több kezdési dátum (október, január, április és július)
 • Hétvégi tanulási lehetőség
 • Lehetőség, hogy a dubai campusunkon vagy a világ bármely pontjáról tanulhasson távoktatással az Önnek megfelelő időpontban
 • Rugalmas finanszírozási lehetőségek

Az alapmodulok szilárd alapot biztosítanak a menedzsment, a pénzügy és a marketing ismereteihez, szem előtt tartva a jövőbeni foglalkoztathatóságot. Az opcionális modulok lehetővé teszik az MBA szempontjainak testreszabását, hogy személyre szabott tanulási utat hozzon létre, hogy megfeleljen karrieri törekvéseinek. A menedzsment projekt magában foglalja az Ön által választott üzleti terület alapos tanulmányozását.

Egyedülálló innovációs, vállalkozási és körkörös gazdaság MBA-nkkal egy új, gyorsan növekvő karrierterületre is specializálódhat. Az új gazdasági modell célja az erőforrások hatékonyabb felhasználása, a termékek és anyagok újrafelhasználása, valamint a profit növelése.

A kurzus tartalmát iparági tanácsadók, köztük az NHS Foundation Trust vezető tisztségviselői, a Prince Lionheart, a Bank of America, a WWF és a Santander közreműködésével alakították ki.

MBA-szakaink a közelmúltban megkapták a Financial Times 10 legjobb világranglistáját az ár-érték arány, az MBA végzettek fizetésemelése három évvel a diploma megszerzése után, a hallgatói demográfiai és nemzetközi mobilitás sokszínűsége. A Bradfordi Egyetem az AMBA, az EQUIS és az AACSB háromkoronás akkreditációjával rendelkezik, amelyet a világ üzleti iskoláinak kevesebb mint 1%-a kap.

Miért válassza a Bradford MBA-t?

Örökség

 • A University of Bradford School of Management az egyik legrégebbi üzleti iskola az Egyesült Királyságban, és 60 éves tapasztalattal rendelkezik az MBA képzésben.
 • A Business School az innováció élvonalában járt az üzleti oktatási szektorban
 • Ez a 25. évfolyam a Bradfordi Egyetem távoktatási MBA képzésében
 • Ez az egyik legrégebben működő globális online MBA kurzus a világon

Akkreditáció

A School of Management része egy elit csoport, amely rendelkezik a "hármas koronát" az akkreditációk: AMBA, EQUIS és AACSB.

MBA kurzusainkat az NHS Leadership Academy is támogatja.

A pénz értéke

Távoktatási MBA-nk ár-érték arányban az 1. helyen áll a világon.

A Financial Times módszertana kiszámítja, hogy a diploma megszerzése után három évvel az öregdiákok átlagos fizetése, osztva az MBA képzés költségeivel, a legmagasabb a világon.

Rugalmasság

MBA programjaink rugalmasságot kínálnak az online tanuláshoz a világ bármely pontjáról, és egész évben választható beiratkozási dátumok közül választhat.

Tanulási idejét a meglévő munkahelyi és otthoni kötelezettségek köré rendezheti.

kapcsolatok

Csatlakozik a jelenlegi MBA hallgatók, öregdiákok és üzleti kapcsolatok kiterjedt hálózatához.

Hálózatunk hozzáférést biztosít az online tanuláshoz, karrierlehetőségekhez és támogató szolgáltatásokhoz, amíg tanul és a diploma megszerzése után.

Örökség

A University of Bradford School of Management 60. évfordulóját ünnepli az üzleti oktatás innovációjának élvonalába tartozó üzleti iskolaként, valamint a távoktatási MBA képzésének 25. évfordulóját. Emiatt a távoktatási MBA a világ egyik legrégebben működő, legelismertebb globális MBA képzése.

Pozitív változás a társadalom számára

A Bradford MBA a nap nagy kérdéseivel foglalkozik. A világjárvány után kulturális változás ment végbe a gondolkodásmódban, és a felelős vezetők jobban tudatában voltak az olyan kérdéseknek, mint az éghajlatváltozás, a fenntarthatóság, az újrahasznosítás és a körkörös gazdaság. Szeretnénk, ha felfedezné az ezzel járó lehetőségeket, értékelné a társadalomra gyakorolt személyes hatását, valamint azt, hogy miként lehet a jó erője, és hogyan tehet pozitív változást a világban.

Rangsorok

Financial Times 2022-es ranglista

2022-ben a távoktatási MBA képzésünk az Egyesült Királyság és a világ legjobbjai közé került számos kritérium alapján, az alábbiak szerint:

 • 1. a világon: ár-érték arány
 • 3. az Egyesült Királyságban: fizetésemelés az MBA végzettek számára három évvel a diploma megszerzése után
 • 4. az Egyesült Királyságban: Távoktatási MBA
 • Negyedik a világon: Hallgatói demográfia – a kurzus résztvevőinek 72 százaléka nemzetközi hallgatónak minősül.
 • 5. a világon: „Nemzetközi mobilitás”, amely felméri egy öregdiák állampolgárságát és munkahelyi elhelyezkedését az MBA megszerzése előtt, a diploma megszerzése után és három évvel a diploma megszerzése után.
 • A világ 10. helye: Karrier előrehaladás

Távoktatási MBA-nk a 12. helyen áll a világon a CEO Magazine Global Online MBA rangsorában.

Akkreditációk

EFMD Equis AkkreditáltAMBA AkkreditáltAACSB akkreditált

Helyszínek

 • Bradford

  Richmond Road, Bradford, West Yorkshire, United Kingdom, BD7 1DP, Bradford

 • Dubai

  Knowledge park, Dubai UAE, Block 2A, F164, Dubai

  • Toulouse

   1 Place Alphonse Jourdain - CS 66810 TOULOUSE Cedex 7, France, 31068, Toulouse

   Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések