Keystone logo
University of Cape Town Graduate School of Business

University of Cape Town Graduate School of Business

University of Cape Town Graduate School of Business

Bevezetés

A University of Cape Town Graduate School of Business (GSB) nemzetközileg elismert, mint egy maroknyi afrikai üzleti iskola, a tekintélyes hármas korona akkreditációval, az EQUIS (az Európai Kezelési Menedzsment Alapítvány), az AACSB (The Association to Advance Collegiate School of Business) és az AMBA (az MBA-k Egyesülete).

A feltörekvő piacon több mint öt évtizedes tapasztalattal rendelkező vezető iskolaként a GSB felelősséggel tartozik a társadalmi-politikai és gazdasági környezetbe való bekapcsolódásért. Az oktatás, a tanulás és a kutatás egy gazdaságilag virágzóbb, igazságosabb és integráltabb kontinens felépítésére irányul. Az iskola folyamatosan fektet be a minőségi ösztöndíjakba és erős partnerségekbe, hogy támogassa ezeket a célokat olyan kezdeményezéseken keresztül, mint az Allan Gray Center for Values-Based Leadership, a Bertha Center for Social Innovation and Entrepreneurship, a Raymond Ackerman Academy of Entrepreneurial Development és a Solution Space.

Legfelsőbb rangú oktatási programjaink a szakmai ismeretek finomítására, a vezetői képességek fokozására és az egyének számára szükséges készségekre és bizalomra épülnek, amelyek az innovatív új ötleteket a pénzügyi szempontból megfelelő, hosszú távú fejlesztési megoldásokhoz szükségesek.

Ajánlatunk:

 • Posztgraduális diploma vezetési gyakorlatban (PGDip)
 • CEMS Master of Management, nemzetközi menedzsmentre szakosodott (CEMS MIM)
 • Master Of Business Administration (MBA)
 • Master of Business Administration szakirányú Executive Management (EMBA)
 • Master of Commerce Development Finance (MCOM)
 • Fejlesztésfinanszírozási posztgraduális diploma (PGDip)
 • Filozófia Master (Inclusive Innovation) (MPHIL)
 • A Filozófia doktora szakirányú szakirány (PhD)

Csatlakozzon hozzánk egyik közelgő virtuális tájékoztatónkra, hogy többet megtudjon programjainkról. További információ itt.

Akkreditációk

EFMD Equis AkkreditáltAMBA AkkreditáltAACSB akkreditált

Felvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Helyszínek

 • Cape Town

  UCT Graduate School of Business Breakwater campus 9 Portswood Road V&A Waterfront, 8000, Cape Town

Kérdések