Keystone logo
University of Lausanne UNIL - Executive MBA

University of Lausanne UNIL - Executive MBA

University of Lausanne UNIL - Executive MBA

Bevezetés

1911 óta a HEC Lausanne a jövőbeli vezetőket és üzleti vezetőket képezi, hogy aktív szereplővé váljanak az üzleti és gazdasági világban. A HEC Lausanne szintén felkészíti a hallgatókat, akik akadémiai karriert kívánnak folytatni.

A HEC Lausanne a legmagasabb szintű vezetői és közgazdasági iskolákként elismert, a legmagasabb szintű oktatáson és kiváló kutatásokon keresztül. Küldetésének középpontjában ez a szinergia a tanítás és a kutatás között több mint 100 éve biztosítja az iskola sikerét. A HEC Lausanne kutatást végez az illetékes és felelős vezetők és vállalkozók képzésére, valamint szervezetek, vállalkozások és döntéshozók tanácsadására.

Az iskola és programjainak helyszíne a nemzetközi rangsorban és a tudományos folyóiratok kiadványaiban igazolja a képzés és a kutatás minőségét, ugyanúgy, mint a rangos EQUIS és az AMBA szervezetek által elnyert akkreditációk.

Az erőteljes nemzetközi hírnevet élvezve a dinamikus HEC Lausanne az európai és globális szintű integrált irányítási és gazdasági képzésben vezető vezető intézményként kívánja fejleszteni magát.

HEC Lausanne röviden

. A tanítás kiválósága, amely szilárd alapot nyújt a jövőbeli karrierhez. Magas szintű kutatás 350 kutatóval
. Erős nemzetközi befolyás: évente több mint 130 nemzetközi egyetemi partnerség és 400 csereprogram
. Határozottan rögzítve az üzleti világban a 13'000-es alumínium hálózata és a Svájcban és külföldön működő vállalatokkal, szervezetekkel és közhatóságokkal szoros kapcsolatokkal
. Több mint tizenöt hallgatói szövetség, amelyek mind nagyon aktívak az egyetemen
. A Karrier Központ, amely a diákok és a vállalatok közötti kapcsolattartó pontként szolgál
. A folyamatos oktatási platform az Executive MBA és Executive Education programokkal

Helyszínek

  • Lausanne

    Extranef Building - University of Lausanne

Programok

Kérdések