Keystone logo
University of Limassol

University of Limassol

University of Limassol

Bevezetés

A Limassoli Egyetem a Cyprus International Institute of Management (CIIM) továbbfejlesztése, amely egy híres üzleti iskola, amely 1990 óta működik Cipruson, amikor a ciprusi gazdaság vezető vezetőiből álló csoport megalapította felsőoktatási magániskolaként. neves akadémikusok vezető tengerentúli egyetemekről.

Több száz nemzetközileg elismert tudós külföldi egyetemekről és kiemelkedő ciprusi akadémikusok tanítottak a CIIM-en. A CIIM 33 éves működése során körülbelül 3000 ciprusi és nemzetközi diák tanult a 10 felkínált posztgraduális programban. Diplomásaink jelentős része kapott ösztöndíjat a Ciprusi Köztársaságtól és a világ kormányaitól, valamint ciprusi és tengerentúli szervezetektől és vállalkozásoktól. Több mint 500 CIIM végzettségű személy töltött be és tölt be vezetői pozíciókat a közszolgálatban, az általános szervezeteknél, az oktatási szolgálatnál és a helyi önkormányzatoknál, míg sok száz diplomás szervezett és vállalkozást vezet nem csak Cipruson, hanem külföldön is.

A CIIM tulajdonosa, a CIIM Innovations Ltd. több mint 30 éves sikeres, nemzetközi elismertségű posztgraduális iskolai tevékenységének elismeréseként kérte a hatóságokat a CIIM Egyetemmé alakításáért, valamint az üzleti életen kívüli tudományterületeken való fokozatos terjeszkedéséért, pl. számítástechnika és technológia, közgazdaságtan és pénzügy. A CYQAA szigorú értékelése után a CIIM-et egyetemmé, a Limassoli Egyetemmé (UoL) frissítették. Az egyetem működésének kezdő időpontja 2023. szeptember 1.

Helyszínek

 • Aglantzia

  21 Akademias Avenue, 2107, Aglantzia

  • Limassol

   3-5 Chaidariou Street, 3020, Limassol

   Kérdések